Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Dolgozz, akkor lesz pénzed. Én is pár ezer forinttal a zsebemben kerültem be a gimis koliba, elkezdtem diákmunkázni, utána egyetemi koli és diákmunka, majd béreltem egy házat, végül vettem is egyet. Jelenleg több pénzem van mint el tudnátok képzelni. Dolgoztam, befektettem, 23 évesen anyagilag független vagyok, heti 3 órát dolgozok csak online. (Nem drogba fektettem, mielőtt azzal jönnél hanem kriptoval kereskedtem, volt hogy buktam rajta, de volt 2000%-os hasznom is)
És szerintem csóróbb voltam mint te. 7-8 ezret kaptam a szüleimtől meg nagyszülőktől összesen minden héten hogy osszam be. Majd ahogy 16 lettem, én kezdtem el hazaadni a diákmunkás keresetem.
De persze, olyan a csóróság mint a hízás. Lehet sírni miatta és lehet tenni ellene, csak ahhoz meg kéne mozdulni.
Az ember értékét nem a pénztárcája tartalma határozza meg... Ez nagyon egybites gondolkozás.
Az indiai kisfiú pedig hidd el, nagyon is örömteli életet képes élni. Valójában azok a legboldogabbak és leginkább kiegyensúlyozottabbak, akik egyszerű életet élnek távol a modern világtól.
Az USA a világ egyik legdepressziósabb nemzete, és ezt orvosi kutatások támasztják alá...
"Mert melyik az értékesebb:
Egy szegény indiai kisfiú aki életében a megyéjét nem hagyta el vagy a faluja határát
Vagy egy gazdag amerikai aki egesz eleteben utazgat, élvezeteket el at az eleteben, kiprobal, lat mindent"
Emberileg bármelyik értékesebb lehet a másiknál, akár a szegény kisfiú is. Ő megtanulhatta azt is, hogy mit jelent nélkülözni, és sokkal segítőkészebb másokkal szemben, mint az a gazdag férfi, aki az érdekeit előtérbe helyezve, folyamatosan átgázol rajtad. Ha valakinek sok pénze van, sokkal könnyebben is elszáll magától, és ülhetsz a vagyonodon, ha senki sem szeret, mert egy pökhendi alak vagy.
"szinte a semmjt viszi a túlvilágra."
Miért, a gazdag mit visz? Nem ismered azt a mondást, hogy porból lettünk, porrá leszünk? Nem viszünk magunkkal se kincseket, se élményeket. Olyan üres kézzel, és csupaszon halunk meg, ahogyan születtünk.
"Nem jutok el jó helyekre nem voktam még külföldön de még a balatonon se."
És mi akadályoz meg téged abban, hogy fogd magad és kiülj a Balaton partra?
"Én egy egyenlő kommunista világban minden embernek ugyanazt a boldog élményekben gazdag tartalmas életutat biztosítanám."
Egy kommunista világban? Elmondanám neked, mi lenne, mint minden eddigi kommunista rendszerben: mélyszegénység. Mert nem tudsz minden egyes embernek jólétet biztosítani a semmiből, főleg akkor, ha valaki dolgozni sem hajlandó. Miért is tenné, ha úgy is ugyanannyit kap, mint a másik. Szerencsére vannak olyanok is, akik nem az az életcéljuk, hogy kiutazzanak Amerikába, elég nekik egy szép, zöld erdő is. Élményeket a családdal, barátokkal lehet szerezni, nem a helytől függ.
#778 Nem, nem szűnne meg...
#779 Hát akkor tessék szépen tanulni, hogy normális munkád legyen, akkor lesz pénzed Balcsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!