Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/1283 anonim ***** válasza:
100%

Már hisztizik is hogy neki az ebéd leves+második+desszert és semmi ilyesmi nem volt ma neki. Mondom igen, de ez meg emez a nasi helyett lehetett volna a leves, az meg amaz helyett a második stb.

De sír hogy ő kórházban is kapott levest meg másodikat. Mondom igen, összeadtam a kórházi kajáját is, érdekes, az is 1500kcal lett.

Most próbál meggyőzni hogy egy tál barackbefőtt és eper meg egy Actimel pont annyit ér mint a kórházi joghurtja. Aha, egyik 500kcal, másik 100.

Már példáloztam azzal is hogy mi a nehezebb, 1m³ vas vagy 2m² toll hogy ne a mennyiséget nézze csak hanem hogy mit eszik, de hiába...

2023. máj. 4. 13:53
 742/1283 anonim ***** válasza:
100%

#726 "Az a baj hogy Detti azt hiszi hogy majd kortizolcsökkentőtől fog fogyni és lazán eszik 3500kcalokat minden nap"

Az a baj, hogy Detti mindenhol csak a kifogásokat keresi, és érdemben semmit nem akar tenni a megoldásért. Nem csak ebben a problémában, hanem sehol. Bármilyen problémája van, mániákusan keresi, hogy mire foghatná rá, hogy miért nem tesz ellene. Elvárásai azok vannak, de hogy ő a kisujját bármiért mozdítsa, az már lehetetlen neki. És tök mindegy, hogy mennyire rugaszkodik el a valóságtól, mindig találni fog valakit, vagy valamit, amire ráfoghatja, hogy na, azért rossz neki. De sokszor még önmagának is ellent mond. Attól függően, hogy épp mire akarja ráfogni a saját nyomorát.

Mindig kell neki valami ellenségkép, amire/akire ráfoghatja, hogy neki azért rossz. Mániákusan utál mindenkit, akinek nincs olyan problémája, mint neki, vagy aki képes ellene tenni.

"Nem azt mondom hogy éhezzen, csak hogy számolja a kalóriákat."

Még csak számolni sem kell. Nem is biztos, hogy képes rá. Csak azt kellene felfognia, hogy nem kell hányásig enni magát. Neki egyszerű, és egzakt szabályok kellenének, amiket meg tud érteni. Ha már számolni kell, akkor már kombinálni, meg "alkudozni" fog. Vagy éppenséggel sikítófrászt fog kapni, mert fél kalória eltérést számol. Neki olyasmi kéne, hogy megszabni, hogy mikor mennyit ehet. Nem kalóriára, hanem mondjuk hogy reggelire ehet egy darab szendvicset, utána ebédre egy tál levest, meg egy tál főételt, vacsorára meg egy szendvicset. Csak ezzel is az a baj, hogy nem fogja betartani, mert gyárt majd valami beteges ideológiát, hogy neki miért "KELL" zabálnia.

Én cukorbetegség miatt voltam nemrég dietetikusnál. A konkrét dietetikai tanácsadáson túl elbeszélgettünk úgy általánosságban erről a betegségről, meg az emberek hozzáállásáról is, és ő mondta (bár eddig is sejtettem), hogy a döntő többség folyamatosan csak a kifogásokat, meg a kibúvókat keresi. Ha ez a mentálisan ép embereknél is gondot okoz, akkor egy olyannál, mint Detti, kivitelezhetetlen. Ő egy dietetikai tanácsadásból is csak annyit szűrne le, hogy a dietetikus halálra akarja majd éheztetni. És csakazértis felzabál mindent, mert hogy ő nem hagyja halálra éheztetni magát.

Neki egy nagyon komoly pszichológiai és pszichiátriai kezelés kellene, amivel az a probléma, hogy eleve ellenségesen áll hozzá, és nem csak ő, de a szülők is.

#738 "fél velem találkozni csak mert hosszú hajam van"

Ő mindenkitől fél, aztán meg mindenkit utál. És persze mindig talál kifogást. Mindig talál valamit, ami mentén gyűlölködhet.

"Most írta hogy most áll neki ebédelni, ez az 1500kcal csak a reggelije volt..."

Őszintén? Nem csodálkozok. Az lett volna a csoda, ha ő rendesen étkezik.

De neki nem érdemes észérveket felhozni, mert nem akar, és talán nem is tud gondolkodni.

2023. máj. 4. 14:32
 743/1283 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes válasz utolsó, remélem olvassa és eljut az agyáig. Előbb már megijedt mikor megnézte a csokiján hogy tényleg 510kcal szerepel, nem én hazudozok neki.

Már önként kijelentette hogy akkor eszik helyette 2 nagy tányér borsófőzeléket, az is annyi de legalább laktató!

2023. máj. 4. 16:31
 744/1283 A kérdező kommentje:

De akkor ne egyek gyümölcsöt mert tul sok kalória? Azt mondtad a retek jó

Vannak gyümölcsök amikben nincs tul sok kalória?

A joghurtban is gyúmölcs van

Emlekszem altalansoban bisszagondolva a mostanikhoz kepest szinte alig ettem

Altalanosban 1 kakaoscsiga volt a reggeli, aztan 1 kmt volt sulibasetalni, 10ora i szendvics meg egy müzli volt, majd 12 kor ebed leves es masodikfele

Es közbe minden nap tesiora vagy tömegsport volt futással

Deulatanra meg nem is nagyon ettem meg vacsorat se nagyon

Ezert voltam lehet olyan vekony regen söt a visszaut hazafele meg hosshabb volt a buszmegallo miatt kb olyan 1.5-2km

Bár olyan fitt lennék mint régen :(

Rájöttem hogy azert se ettem sokat mert most a gep előtt ülve az eves is egyfajta elfoglaltsag a suli meg közel van

2023. máj. 4. 17:05
 745/1283 anonim ***** válasza:
100%
Na, megvan az áttörés! De, egyél gyümit, kell a vitamin, csak nyilván azt is számold bele a napi kalóriakeretedbe. A mai eper pl amit mondtál 50-60kcal volt csak, kb semmi. A barack volt picit több, de az se vészesen sok kcal. Csak lehetőleg friss legyen és ne agyoncukrozott befőtt.
2023. máj. 4. 17:42
 746/1283 anonim ***** válasza:
100%

A gép előtt ülve ne evéssel foglald el magad...

Egyébként mennyit szoktál inni? Mármint vizet. Mert remélem nem állandóan kólát meg egyéb vackokat iszol. A 100%-os gyümölcslevek se túl egészségesek, akkor inkább egyél gyümölcsöt.

2023. máj. 5. 08:20
 747/1283 anonim ***** válasza:
100%

"a mostanikhoz kepest szinte alig ettem"

A mostaniakhoz képest tényleg. Ugyanis most legalább kettő, de van, hogy három ember adagját megeszed.

Mutattad a 728-as hozzászólásodban a képet, hogy hogyan fel van repedezve a lábad. Nos, nem, azt nem a kortizol okozza. Hanem tudod, azok mik? Azokat a köznyelv terhességi csíkoknak hívja. Neeem, félre ne értsd, nem vagy terhes. (Ahhoz pasi is kéne, meg egy kiadós dugás.) Csak normális körülmények között terhesség alatt jelennek meg, mert akkor hízik az ember rövid idő alatt sokat. De minden olyan helyzetben előjönnek, amikor az ember hirtelen sokat hízik. A bőr felszín alatti rétegei nem bírják a tempót, gyorsabban hízol, mint ahogy az alhám veled tudna nőni, és így az felszakadozik. Te kb. 2 hónap alatt híztál 10-15 kilót. És hízol folyamatosan is. Nem a kortizol miatt, hanem mert az újabb hülye agylövésed az, hogy felzabálj mindent, amit látsz. Persze, hogy durvábbak azok a csíkok, hiszen folyamatosan csak hízol ahelyett, hogy hagynád a bőrödet regenerálódni. Ha így folytatod, akkor ezek még durvábbak lesznek. De semmi gáz, majd 20 éves korodra sikerül elérni, hogy olyan legyen a bőröd, mint egy nyugdíjasnak. Hajrá!

"Bár olyan fitt lennék mint régen"

Ez csak és kizárólag akarat kérdése. Ameddig csak vágyakozol, meg azzal vagy elfoglalva, hogy másokat szidj, de te az egész napos evésen kívül semmit nem csinálsz, addig nem leszel fitt. Tessék ésszerűbben enni (mondjuk a mostani mennyiségnek a felét), és mellette ne csak fetrengj egész nap a gép előtt!

"De akkor ne egyek gyümölcsöt mert tul sok kalória?"

Egyrész: a gyümölcsök még mindig nem tartalmaznak annyi kalóriát, mint a legtöbb készétel.

Másrészt: a gyümölcsök fogyasztása kifejezetten egészséges.

Harmadrészt: természeretesen a mértéket itt is meg kell tartani. Bár egy kisebb kalóriatartalmú élelmiszerből nehezebb káros mennyiséget enned, hiszen ugyanahhoz a kalóriabevitelhez jóval többet kellene belőle enned. De azért ezt sem lehet két pofára habzsolni. Volt egy osztálytársam, aki fejébe vette, hogy ő bizony le fog fogyni, és onnantól csak salátákat evett. De azt egész nap. Minden egyes tanórai szünetben valami salátát zabált. Nem volt olyan, hogy ő nem evett volna. És csodálkozott, hogy nem állt meg a hízása. Persze, hogy nem, hiszen oké, hogy fajlagosan kisebb a kalóriatartalma az ételeknek, de így meg 2-3-szor többet evett, mint amúgy. Az összes mozgása pedig kimerült abban, hogy az iskola és a buszmegálló, valamint a buszmegálló, és a lakása közötti utat megtette.

Kevesebbet kell enni, egészségesebben kell táplálkozni, és többet kell mozogni.

"Rájöttem hogy azert se ettem sokat mert most a gep előtt ülve az eves is egyfajta elfoglaltsag a suli meg közel van"

Ha ez így van, akkor te a gép előtt csak unatkozol. Ha az ember tényleg elfoglalja magát, akkor nem fog közben zabálni. Értelmesebben kéne elfoglalnod magad.

2023. máj. 5. 08:36
 748/1283 A kérdező kommentje:
A hirtelen hizas nem lehet termeszetes uton, valami betegseg, hormonprobléma van
2023. máj. 5. 10:18
 749/1283 A kérdező kommentje:
Amugy csak vizet iszok mert a többi nem oltja a szomjat
2023. máj. 5. 10:20
 750/1283 anonim ***** válasza:
100%

A hirtelen hízás azért történt, mert akaratgyenge vagy, és ideológiát csináltál a zabálásból.

De nagyon jól mutatja a személyiségedet, hogy itt is már tereled a felelősséget. Véletlenül sem ismernéd be, hogy valami idióta agylövés következtében kezdtél el felzabálni mindent, hanem már megpróbálod tőled független okokra ráfogni.

Egyszerűen te a felelősség fogalmát nem ismered. Semmi felelősségtudatod, és felelősségérzeted nincs.

2023. máj. 5. 10:42
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!