Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
De en szeretnem hogy segitsenek
Most szamitom hogyha ket hete mondtak hogy 1 het vagy 1 honap is lehet az atch akkor most mar a 3. Hetbe vagyok ugyhogy jövőhetre meg lesz
Ha ertitek
Hiaba teltek a hwtek minden heten azt mondtam hogy meg egy honap közbemar telt a honap idő
Szoval legkesőbb jövőhet
Most hetvegen varhato a menzeszem
Akkor is felfuvidok szoval cska rodszabb lesz
De ha megjön legalabb tudom hogy jol működik a szervezetem
Ennél a szindromanal gyakori hogy a menzeszzsel is gondok vannak
Legutobbi menzeszkor termalba voltam az 1 nap
Es nagyon keves volt es nem is fajt
Pedig mindig iszon,u sok van es faj
Legutobb keves volt
De lehet a szindromatol?
Akkor az a jövőhét már nincs is olyan messze :)
Az alatt már csaknem lesz semmi baj
ha olyan súlyos lenne nem engedtek volna haza ambulánsan
Hiába mondjátok neki
Folyamatosan sír nekem hogy a banyapúpja egy óriási halálos daganat.
Én is szupercuki vagyok, azonnal ugrok neki bármi van, mégis fél velem találkozni csak mert hosszú hajam van és biztos meg akarom fojtogatni :D
Én már csak nevetek rajta.
Viszont ma kellemesen csalódtam benne, ha az igazat mondja hogy miket evett, 1500-1700kcalnál tart ma, mondtam hogy 1500 a cél, ha elmegy biciklizni egy órácskát, csak egy 15km-t (nyugdíjas tempó a 15km/h, bírni fogja, én bő 1,5 óra alatt tolom az 50km-t, direkt lemértem) akkor még vacsira is ehet egy szendvicset.
Nem kell éheznie, akármennyit ehet, kipukkadásig is, csak figyeljen arra hogy mit eszik (nem mindegy hogy 500kcal/100g-os csokit vagy 10kcal/100g-os zöldséget) és hogy mennyit mozog. Én is pl lazán betolok 3500kcalt is egy 50km-es biciklizés után, mert kb 1500kcalt égetek el csak azzal.
Jó, visszavonom.
Most írta hogy most áll neki ebédelni, ez az 1500kcal csak a reggelije volt...
Pedig ennek a 3 étkezésnek kellett volna lennie ha nem mozog, ha mozog akkor is 2, de nem 1!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!