Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1283 anonim ***** válasza:
70%
#726 azért te sem vagy százas, hogy még mindig pátyolgatod. Nem kell mindenáron megmenteni azt, aki nem akarja, hogy segítsenek rajta. Neki csak a figyelem kell és nem a megoldás; mert ha meggyógyul vagy lefogy, akkor ismét egy szürke senki lesz, akivel nem foglalkozik senki.
2023. máj. 3. 09:26
 732/1283 A kérdező kommentje:

De en szeretnem hogy segitsenek

Most szamitom hogyha ket hete mondtak hogy 1 het vagy 1 honap is lehet az atch akkor most mar a 3. Hetbe vagyok ugyhogy jövőhetre meg lesz

Ha ertitek

Hiaba teltek a hwtek minden heten azt mondtam hogy meg egy honap közbemar telt a honap idő

Szoval legkesőbb jövőhet

2023. máj. 3. 09:54
 733/1283 A kérdező kommentje:

Most hetvegen varhato a menzeszem

Akkor is felfuvidok szoval cska rodszabb lesz

De ha megjön legalabb tudom hogy jol működik a szervezetem

Ennél a szindromanal gyakori hogy a menzeszzsel is gondok vannak

Legutobbi menzeszkor termalba voltam az 1 nap

Es nagyon keves volt es nem is fajt

Pedig mindig iszon,u sok van es faj

Legutobb keves volt

De lehet a szindromatol?

2023. máj. 3. 10:17
 734/1283 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy a stressz változtatja a menzeszed... Te meg valamiért imádod stresszelni magad.
2023. máj. 3. 10:30
 735/1283 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az a jövőhét már nincs is olyan messze :)

Az alatt már csaknem lesz semmi baj

ha olyan súlyos lenne nem engedtek volna haza ambulánsan

2023. máj. 3. 14:10
 736/1283 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondjátok neki

Folyamatosan sír nekem hogy a banyapúpja egy óriási halálos daganat.

2023. máj. 4. 09:11
 737/1283 anonim ***** válasza:
100%
#721: Úgy érzem, sokan voltunk, akik segíteni akartunk neki. Nyilvánosan is, meg privátban is. Érdemi eredménye semmi nem volt. Talán a legelején kicsit még meggyőzhető volt egy-két apróságról, de érdemben akkor sem lehetett vele eredményt elérni. Cseréb pedig kaptuk a válogatott szidalmakat. Persze, értem én, hogy ez nem volt olyan értelemben szándékos, és nem közvetlenül nekünk volt célozva, hanem mindig valami felszínes általánosítás következtében becsmérelt minket, és mondjuk őszintén: nem igazán hatott meg, de ettől függetlenül nem szívesen pátyolgatok olyasvalakit, aki selejtnek, értéktelennek, génhulladéknak, stb. nevez mind engem, mind a szeretteimet, mind a barátnőmet. Azok után, hogy én, annak ellenére, hogy minimálisan sem lenne kötelességem, de jópár órát beleöltem abba, hogy neki segítsek, azt kapom, hogy napokon át ecseteli, hogy mindenki selejtes, aki nem szőke, kék szemű, és magas, hát bocsánat, de nem vagyok hajlandó vele többet foglalkozni. Akkor sem, ha beteg. Ha ennyire nincs jelen a valóságban, akkor mi kevesek vagyunk hozzá, hogy érdemben segítsünk.
2023. máj. 4. 13:04
 738/1283 anonim ***** válasza:
100%

Én is szupercuki vagyok, azonnal ugrok neki bármi van, mégis fél velem találkozni csak mert hosszú hajam van és biztos meg akarom fojtogatni :D

Én már csak nevetek rajta.

Viszont ma kellemesen csalódtam benne, ha az igazat mondja hogy miket evett, 1500-1700kcalnál tart ma, mondtam hogy 1500 a cél, ha elmegy biciklizni egy órácskát, csak egy 15km-t (nyugdíjas tempó a 15km/h, bírni fogja, én bő 1,5 óra alatt tolom az 50km-t, direkt lemértem) akkor még vacsira is ehet egy szendvicset.

Nem kell éheznie, akármennyit ehet, kipukkadásig is, csak figyeljen arra hogy mit eszik (nem mindegy hogy 500kcal/100g-os csokit vagy 10kcal/100g-os zöldséget) és hogy mennyit mozog. Én is pl lazán betolok 3500kcalt is egy 50km-es biciklizés után, mert kb 1500kcalt égetek el csak azzal.

2023. máj. 4. 13:17
 739/1283 anonim ***** válasza:
100%

Jó, visszavonom.

Most írta hogy most áll neki ebédelni, ez az 1500kcal csak a reggelije volt...

Pedig ennek a 3 étkezésnek kellett volna lennie ha nem mozog, ha mozog akkor is 2, de nem 1!

2023. máj. 4. 13:22
 740/1283 anonim ***** válasza:
100%
Most küldi mindjárt rá az 1500kcalos ebédet :D És szerintem vacsorára is meg fog éhezni...
2023. máj. 4. 13:24
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!