Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
#697 "Én már megmondtam majd egy hónappal ezelőtt is, hogy Dettinek egy pasi kellene, aki kizökkenti a minden napi posványából, amiben előszeretettel dagonyázik."
És szerinted melyik pasinak kell egy ilyen hisztizsák? Ezt még olvasni is nehéz elviselni, pedig aztán nem járok fel ide minden nap. Milyen lehet akkor napi szinten hallgatni?
Ráadásul Dettinek azért elég érdekes elvárásai vannak a pasik terén. Tudod, alapvető elvárás, hogy kizárólag árja lehet, és persze hogy durván pénzelje.
#708 "Szerinted nem kérdezte már meg?"
NEEEEEEEEEEEEEEEE.....
Hát ez... komolyan elmeroggyant.
#709 Detti , már próbáltam elmagyarázni, ezek amikről írsz tehát vêkony kezek lábak nsgy has stb. ezek hosszú távon alakulnak ki. Ha van is Cushing szindrómád még nincs olyan régen hogy ezek kifejlődjenek. És ha kezelnek akkor nem is fognak kifejlődni...
Egyenlőre nem ilyen a kezed lábad megnyugtatlak. Ês mint már írtam biztos vagyok benne hogy a diéta a Cushing szindróma mellet is számít, mert ha esetleg hízol is a diéta mellett diéta nélkül akkor még többet.
Mellesleg mint írtam is már el tudom képzelni könnyen hogy attól magasabb a kortizol szinted mert mindig stresszeled magad mindenen. A kortizol ugyanis alapból a stressz hatására termelődik. Mivel folyton stresszelsz valami miatt lehet hogy egyszerűen azért magas.
A Cushing szindróma egyszerűen magas kortizol szintet jelent. A Cushing kór amikor az agyalapi mirigy daganata miatt magas a kortizol szint. Arról még egyenlőre szó sincs hogy Cushing kórod lenne.
Szóval addig ne stresszeld magad ezen amíg nincs meg az eredmény. Bár tudom hiába mondom:)
Neked jógázni kellene meg meditálni, lehet segítene. Bármi olyan tevékenység ami megnyugtatna....
Azt már nem is mondom hogy egy pasi is segíthetne:)
Egyenlőre?! Folyamatosan vekonyodnak a kezeim es a labaim!? 😰
Kezelest nem kapok csak várják a vereredmenyt
Meg vervetelt sem irtak fel a hétre nincsenek kepbe jelenleg a kortizolszintemmel
"nincsenek kepbe jelenleg a kortizolszintemmel"
Azért szerintem jobban képben vannak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!