Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Azert sem érdemes elnem mert nem vagyok gazdag es nem lesz gazdag pasim igy sose leszek boldog
Boldogsag nelkül meg minek éljek
Ahhoz hogy (gazdag) pasim legyen ahhoz bulizni kell ahhoz meg penz kell es mar be is zarult a kör
Annyi ember milliardos en meg nem es soha nem is leszek kocsink se volt soha
Olyan csórok vagyunk hogy anyam a penz miatt szazalekoltatta le magat
Feminista vagy, nem?
Akkor ne pasival akard eltartatni magad :D
Mutasd meg hogy erős, független nő vagy, ez a feminizmus, nem?
A feninizmus addig működik amíg nem jön szembe az első befőttesüveg, szokta apám mondani :D
Talán hallottad már: a pénz nem boldogít. Hülyén hangzik de igaz. Ismerek boldog szegény embert és boldogtalan milliomost.
A boldogság az belső tulajdonság , egy képesség. Ha más embertől vagy a körülményektől várod a boldogságot soha nem leszel boldog...
Most voltam jógázni
A jóga nem árt a cushingszindrómának? A hangtálat nem engedték az antidepresszáns miatt
Az izmokat a jóga nem sorvasztja cushing szindroma esetén? Régen unalmamban is gyertyákat caináltam ma már nem tudom megcsinalni
Egesz vegig szuszogtam es megerőltető volt
Felfrissitett, utoljara evek ota ereztem ilyet, a mozgas jótékony hatását 😊
De nem rossz a cushingnak a jóga?
Nincs is cushingod, csak gyanakodnak rá egyelőre :D
Vagy megjött időközben az ATCH eredménye?
Azt érzem hogyha csoró vagyok kevesebbet érek emberileg
Az életem nem olyan értékes
Mert melyik az értékesebb:
Egy szegény indiai kisfiú aki életében a megyéjét nem hagyta el vagy a faluja határát
Vagy egy gazdag amerikai aki egesz eleteben utazgat, élvezeteket el at az eleteben, kiprobal, lat mindent
Melyikük élt teljesebb életet?
Na ezaz a csóróknak nincs lehetőségük ugyanannyit látni a világból is ugyanolyan értékű életet élni, élményekkel teli életet. Az én csóró száraz sivár életem nem értékes ahhoz képest hogy van aki milliárdos es eljut mindenhova kipróbálni mindenféléket. A milliárdos egy boldig élmenyekkel, emlékekkel gazdagon megy a mennybe, míg egy szegény indiai szinte semmit nem lát és tapasztal a világbol es szinte a semmjt viszi a túlvilágra. Egy átlag középosztálybeli is csak pár jó elmenyt es emléket visz a mennybe amennyit a pénzügyi kerete enged. Élményekben gazdag életet csak gazdag élhet. Tartalmas élete csak a gazdagoknak lehet. Én a saját életemet nem tehetem tartalmassá mert nincs rá pénz. Nem jutok el jó helyekre nem voktam még külföldön de még a balatonon se. Az élet arra van hogy élezzük és a maximumot hozzuk ki belőle. Én egy egyenlő kommunista világban minden embernek ugyanazt a boldog élményekben gazdag tartalmas életutat biztosítanám. Én imádok kirándulni és szép emlékek. Ha gazdagok lennénk annyi helyre mehetnénk. Én a szép természetben nagyon jól érzem magam. A világ szépségeit csak egy gazdagnak van esélye látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!