Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/1283 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én elég szomorú dolognak tartom, hogy senki nincs a közelében aki komolyan tudna, vagy legalább akarna segíteni rajta. Szegény így fogja még évekig élni az életét. Mert az, hogy most kommunikál erről pár emberrel a neten, kb. egyenlő a semmivel, mivel meg sem akar hallgatni minket.
2023. máj. 2. 18:58
 722/1283 anonim ***** válasza:
100%
Én itt vagyok neki, de rám se hajlandó hallgatni. Ezerszer elmondtam neki hogy nincs izomsorvadása, ezeregyedszerre is hisztizik most hogy le fog esni a lába mert lerohad.
2023. máj. 2. 19:44
 723/1283 anonim ***** válasza:
100%

El kell engedni, ehhez a problémához ez az oldal kicsi. Amit nem lehetett 70, majd 700 válaszon belül sem megoldani, azt 7000-nél sem fogja itt senki, mert a kérdező hajlandóságot (de képességet sem) mutat az együttműködésre. Sőt mintha csak adná az önsajnáltatás alá a lovat, hogy itt körbe van ugrálva. Tuti, hogy részben direkt csinálja ezeket az elborult kijelentéseket, mert arra garantáltan reagálni fog valaki. Így viszont sosem lesz hajlandó a javulásra, most már lassan többet árt neki ez a kérdés, mint segít.

Hagyni kellene, hogy összeszedje magát és továbblépjen, és ne arra játsszon, hogy itt majd 2-3 naponta előadja a halált, majd mindig valaki összekaparja, hogy 3 nap múlva ugyanaz kezdődjön újra és újra. Ehhez viszont el kell kezdeni ignorálni ezt a kérdést.

2023. máj. 2. 20:08
 724/1283 A kérdező kommentje:
Ne kerlek ne ignoraljatok! Szüksegem van segitsegre, tamogatasra! Az ATCH véreredménye akar 1 honap is lehet mire megjön! Tegnap is nagy kört bicikliztam szoval nem egesz nap ülök a gep előtt 6km-t
2023. máj. 2. 20:25
 725/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Szüksegem van segitsegre, tamogatasra!"

De ha figyelembe se veszed, amit írunk, csak a negatív dolgokat, akkor áruld már el, hogyan segítsünk neked!

2023. máj. 2. 20:35
 726/1283 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy Detti azt hiszi hogy majd kortizolcsökkentőtől fog fogyni és lazán eszik 3500kcalokat minden nap. Egyen, bánom is én, de akkor ne sírjon hogy hízik és már egyre nehezebben bírja el a lába ami fáj emiatt.

Nem azt mondom hogy éhezzen, csak hogy számolja a kalóriákat. Állítottam neki össze étrendeket olyan kajákkal amikből megehet 10 kilót is, akkor is 1500kcal alatt marad, de jól is lak vele. De nem, ő hisztizik hogy nem képes lemondani a fánkról és a kitkatről, most vallotta be azt is hogy a vérvételre is úgy ment hogy nem bírta ki hogy ne tömjön pár fánkot a fejébe sunyin, pedig azért egy laza 1700kcal-os vacsorával nem hiszem hogy nem bírta ki éhgyomorral a reggel 8-as vérvételig.

Akaratgyenge.

Olyan mint a legtöbb olyan kövér ember aki ahelyett hogy figyelne arra hogy mit eszik és mennyit mozog, valami csodafogyitablettától várja a megváltást, ami ha nem jön akkor a rossz genetikájára meg valami betegségre fogja a súlyát.

Alkudoztam vele, olyan étrendet is csináltam neki amiben volt csoki, megoldottam hogy még az is beleférjen a napi kalóriakeretbe. Azt se volt képes tartani.

Hiába akarunk segíteni neki, ha ő nem akar segíteni magán. Nem követhetem 7/24 és csavarhatom ki a kezéből a fánkot mint valami kommandós.

Neki kell eldöntenie hogy mennyire akar fogyni.

Jó hogy mozog, ez a 6km biciklizés is több mint a semmi, csak nem fog attól se fogyni, mert mesélte hogy milyen menüt küld le utána, mert annyira megéhezik egy kis mozgástól.

2023. máj. 2. 20:44
 727/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Jó hogy mozog, ez a 6km biciklizés is több mint a semmi, csak nem fog attól se fogyni, mert mesélte hogy milyen menüt küld le utána, mert annyira megéhezik egy kis mozgástól."

Ezért kéne valahol megtalálnia az egyensúlyt. (Ezt most neki mondom). Nem kell 6 km-t letekernie. Egyelőre biciklizzen csak annyit, ami után nem kell megennie szinte egy fél disznót. Fokozatosan. Mondjuk mindennap egy kicsit, aztán idővel egyre többet. De hát érdekli ez őt egyáltalán...

2023. máj. 2. 20:51
 728/1283 A kérdező kommentje:

Nezzétek

Az elő kép ami 1 honapja volt most meg ilyen 😭😭😭😭

[link]

Sürgős kortizolcsökkentő kell mert tolószekbe fogok kerülni és nem fogok tudni görkorizni 😭😭😭😭😭😭

A doktornő még vérvétwlt sem akar hogy lássák hogy jelenleg mi van velem

Nem hogy csökkentőt

Es csak rosszabbodik az allapotom

Elöbb utobb toloszekbe meg lelegeztetőre kefülök

Azt mondta a doktornő hog, majd csak akkor hivat be es talalkozunk ha meglesz az arch

Addig pedig haldoklom 😭😭😭😭

2023. máj. 2. 20:51
 729/1283 A kérdező kommentje:

Nyaron 8-9 kilometereket is lekoriztam a vacsiközbe

Lehet aki kecskemeti latott is

2023. máj. 2. 20:52
 730/1283 anonim ***** válasza:
100%

"A doktornő még vérvétwlt sem akar hogy lássák hogy jelenleg mi van velem,

Azt mondta a doktornő hog, majd csak akkor hivat be es talalkozunk ha meglesz az arch"

Mondjuk ennek az eredménye lehet az is, hogy nem fordulsz tisztelettel afelé, aki éppen rajtad próbál segíteni, lek*rvázod őt, és igyekszik minél kevesebb időt veled foglalkozni. Ezen elgondolkodtál már?

2023. máj. 2. 21:02
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!