Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/1283 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném, hogy mennyire lennél boldog, amikor tényleg megerőszakolnak. Ha már ez életed nagy vágya.

Amúgy meg nem. Azért nem történik szerencsére gyakran ilyen, mert 800 év alatt fejlődött kicsit az emberiség, és ha másért nem, már csak a több évnyi börtönbüntetés miatt sem csinálnak ilyet.

2023. ápr. 28. 16:41
 672/1283 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan mondjátok, hogy ez tényleg nem valami eltolt trollkodási kísérlet? most jól értelmezem, hogy a nem tud drogozni témakörből átment oda, hogy azon aggódott, hogy az orvosok hazudnak neki, és hogy meddig fog élni, most meg már az a baja, hogy nem erőszakolták még meg?

Ennyi erővel állj ki a sarokra, aztán még pénzt is kapsz érte, bár na inkább nem akarom elhinni, hogy ez tényleg komoly hogy valaki azon nyafog, hogy nem erőszakolták meg.

2023. ápr. 28. 17:28
 673/1283 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ez van, próbálsz érvelni valamivel és direkt az ellenkezőjét forgatja ki belőle. Ha pedig épp nincs aktuális téma amin vergődni lehet, akkor bezzeg a többi fiatal drogozik, sovány és jókat baszik, csak ő nem, és akkor prosti vagy megerőszakolt áldozat szeretne lenni.

Elkezdtem az összes bömbölős emoji spamet és az ilyen hülyeségeket jelenteni már 1-2 hete, egy idő után a moderátorok is meg fogják unni ezt a sok hülyeséget és tiltják végre.

Semmit nem használt vagy segített ez a több száz felesleges válasz, hatása és eredménye sincs. Kicsit lubickol a figyelemben és aszerint bedob egy-egy kommentgerjesztő hülyeséget, és az kitart mindig 2-3 napig.

2023. ápr. 28. 17:36
 674/1283 A kérdező kommentje:

Akkor nem rakok siros smileit

A cushing szindromam tenyleg van hidjetek el

En nyilvan nem az eroszak jelleget akarom hanem mert az atlagis es minden lannyal megtörtent mar

Meg hat tettszeni akarok fiuknak

2023. ápr. 28. 17:57
 675/1283 anonim ***** válasza:
100%
A bánk bánban meg is ölik utána Melindát
2023. ápr. 28. 18:02
 676/1283 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam hogy minden lányt megerőszakoltak már.
2023. ápr. 28. 19:17
 677/1283 anonim ***** válasza:
100%
671. Ja, meg mindig el akart ájulni, most meg teljesen ki van készülve, ha az orvosok elkábítják. Pedig a kettő hasonló egymáshoz.
2023. ápr. 28. 21:12
 678/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Meg hat tettszeni akarok fiuknak"

Jó, én meg sok pénzt akarok, de ha nem megyek el dogozni, csak sírok érte otthon a szobámban, akkor soha nem leszek gazdag. Ugye érted mire gondolok? Nem fognak a fiúk az öledbe pottyani, pláne nem akkor, ha így éled az életedet. Na és azt a fiút meg is kell tartani. Te mivel tartanád meg?

2023. ápr. 28. 21:18
 679/1283 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy átlagos lány, akinek van egy kis esze is, NEM hagyja, hogy megerőszakolják!!! Olyat csak beteg emberek kívánnak.
2023. ápr. 28. 21:20
 680/1283 anonim ***** válasza:
100%
678-shoz azt hozzáteszem, hogy az, hogy 50 kiló vagy meg elájulsz, azzal nem fogsz senkit se levenni a lábáról. :D
2023. ápr. 29. 16:16
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!