Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.2023. jan. 31. 21:03
651/1283 A kérdező kommentje:
Ezt egy angol oldalon olvastam forditasban
"A Cushing-kórban szenvedő betegek gyorsan híznak, függetlenül attól, hogy milyen diétát vagy testmozgást alkalmaznak. "
"Cushing's patients gain weight rapidly no matter what their diet or exercise regimes."
2023. ápr. 26. 17:29
652/1283 anonim válasza:
Mintha te nem halasztanál el mindent... A tudomány abban, hogy legalább 80 évig élj? Te? Jó vicc. Téged nem érdekel az életed, csak nyavajogni tudsz.
653/1283 anonim válasza:
Miért nem olvasol olyan, hogy cushing szindrómával hogyan tudsz egészségesen fogyni?
654/1283 A kérdező kommentje:
Azzal nem lehet
Megldasokra azt irjak hogy orvoshoz kell mrnni, daganatot kiműteni, vagy gyogyszert szedni, vagy kemó.
Nekem az orvos nrm mond addig semmit amig nincs meg az ATCH ami 1het től 1 honapig is terjedhet
2023. ápr. 26. 17:46
655/1283 anonim válasza:
654. Ja persze, szerinted nem lehet, már fel is adtad a reményt. De csak mondom, hogyha ugyanazt az életet folytatod, amit eddig is, akkor 40 éves korodra még több egészségügyi problémád lesz, amit már nem lesz ilyen egyszerű kezelni, ha egyáltalán elélsz addig. NEM a szindróma miatt, az életmódod MIATT!
656/1283 anonim válasza:
És ha várnod kell az eredményre, attól még kisebb testmozgásokat végezhetsz, és ehetsz kevesebbet, az nem fog ártani.
657/1283 A kérdező kommentje:
A görkorcsolyázás árthat? Avval nem szamol a doktornő hogyha több mint 1 het varni az ATCHra akkor azalatt az idő alatt rosszabbodni fog a helyzet? Nem olyan sulyos a helyzetem?
2023. ápr. 26. 21:18
658/1283 anonim válasza:
657. De értsd már meg azt, hogy mennyire súlyos a helyzeted, azt csak az doktornőd tudja megmondani, amire várnod kell. Ha nagyon súlyos lenne, akkor nem kéne ennyit várnod. De tökmindegy, hogy mit írunk neked, mert te úgy is mindenben a legrosszabbat akarod meglátni. Ha azt írom, hogy a görkori jó vagy rossz, akkor melyiket hiszed el?
659/1283 A kérdező kommentje:
Azt irtad csak kisrbb testmozgasokat vegezhetek
(Felek a kori tul megerőltrtő lenne de szeretem csinalni es eddig is szerettem)
Nem lehetek mar soha atlag egeszseges ember a szindroma miatt? Soha nem leszek mar vekony?
2023. ápr. 26. 22:29
660/1283 anonim válasza:
659. A szavaimat ne forgasd ki! Azt írtam, hogy VÉGEZHETSZ kisebb testmozgásokat, nem azt, hogy CSAK azt végezheted. Nyilván azért írtam így, ha a szindróma miatt fájnának a végtagjaid, nem kell nagyon megerőltetned magad, de nem is az a megoldás, hogy csak otthon ülsz, és nem csinálsz semmit. Semmi nem megerőltető, ha nem érzed annak. Ha szeretsz korizni és nem szenvedsz miatta, akkor csináld, nem fognak ettől még leszakadni a lábaid. És te sosem leszel átlagos, nem a szindróma miatt, hanem azért, mert eleve az egész személyiséget átlagon felüli. Egy átlag ember nem tesz fel ennyi felesleges kérdést, ami már ezerszer meg lett válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!