Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/1283 anonim ***** válasza:
100%
Normális amúgy, ha ez megnyugtat. Ha nem, akkor nem. 🤷🏼‍♀️😂
2023. ápr. 23. 18:23
 612/1283 A kérdező kommentje:

De csak 5 percre kabitanak mikor veszik a vert

Kb nem is alszom el közbe se csak olyan felig meddig el vagyok kabulva de hallok mindent es kisse erzem is

De normalis hogy napokkal kesöbb is még ramjön a szedüles? Tegnap este rettenetese szedültem fekve is

2023. ápr. 23. 18:26
 613/1283 A kérdező kommentje:
De ez a szedüles a cushing szindromatol van vagya sok verveteltől vagy a kabitotol?
2023. ápr. 23. 18:27
 614/1283 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted azt is, aki elkábít.
2023. ápr. 23. 21:04
 615/1283 A kérdező kommentje:

Most otthon vqgyok

Elvileg majd ambulans leszek

Az a baj hogy semmit nem is mondanak amint felülök mar kabitanak is

Igazabol nrm aldzom el csak ugy nyugtat meg bódult leszek arra a 3 percre amig a vert leveszik

Nagyon stresszelek hogy holnap mi lesz felek daganat

Az MR altatastol is felek

2023. ápr. 23. 21:18
 616/1283 A kérdező kommentje:

Ma megkaptam a gyogyszert

Holnap 8kor vert veszbek es megnezik mit csinalt

Sajnos a legutobbi nem vitte le a kortizolt es most nagyobb adagot kaptam

Holnap 8kor vert veszbek es megnezik a vereredmenyt

Ezen a heten jarobeteg leszek mindenkepp es nem fektetnek be sehova

Azt se tudta megmondani milyen sulyos a helyzetem mert nincs vereredmeny

Felek jövőhéten szegedre küld mert ha olyan az eresmeny oda küld momdta 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2023. ápr. 24. 13:51
 617/1283 anonim ***** válasza:
100%
Legalább világot látsz, te akartál utazgatni. Te beszéltél itt arról is, hogy sose iszol, mint egy rendes tini. Hát most megkaptad a másnaposság tüneteit is, így ezt is le tudod húzni a listáról. A világ megad neked mindent, amit akarsz, maximum nem abban a formában, amiben te képzeled.
2023. ápr. 24. 13:59
 618/1283 anonim ***** válasza:
84%
#617: Igen. Ahogy sejthető volt. Dettolka bármit mond, azt csak azért mondja, hogy rinyálhasson.
2023. ápr. 24. 14:19
 619/1283 A kérdező kommentje:

De félek sulyos az állapotom

Azt mondja nem tudja

Holnap reggel 8 vervetel es felek beutql majd szegedre mert olyan lesz az eredmeny...

Ugy erzem mintha haldokolnék

2023. ápr. 24. 14:22
 620/1283 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap 8-kor lesz eredmény, akkor ma még természetesen nem tudja.

Szülők mit szóltak? Eddig erről egy szót sem írtál.

2023. ápr. 24. 14:25
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!