Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Holnap MRI és akkor is altatnak meg kábítanak mert a branült is kabitva adtak be
Amugy elkabulni csodalatos erzes
Mintha almodnék
Es nem erzem higy fáj meg lelkileg se
Nyugidtabb is voltam utana
Ma az ultrahangon nem találtak semmit, de a kortizolom kissé magasabb az atlagnal de valtakozo a vereredmeny nem allando
Remelem hetvegere hazaengednek
Haló
Hazajöhettem!
Kivették a branült! Nem is éreztem! De nem erzem magam teljesen szabadnak mert hetdőn vissza kell jönni ambulansan es valoszinüleg vert vesznek
Elvilegvakar benn is aludhatok
Meg majd lesz ugye MR
Hetfőn csak bemegyek 9re es adnak egy kortizol csökkentő tablettát es hazamehetek
Az MR nem tudom mikor lesz
Szoval ambulans leszek de nem tudom mitől stresszelek
Ma ugy kelltem hogy hanyingerem van es még fekve is szedülök
Tegnap rossz volt hogy kábítottak 😢
Nem is emlékszem arra hogy álmodtam volna
Este csak ugy bealudtam
Nagyon fáj a fejem és most is olyan kábult vagyok
Szédülök nagyon
Nincs olyan kábítás aminek nincs ilyen mellékhatása? Az MR vizsgalaton altatni is fognak
Most is ugy szédülök hogy fekve kell maradnom
Neha igy beüt
Tegnap este ugy szedültem hogy feküdve is es a fejemet nem birtam mozditani
Most is kb igy vagyok
Ilyen kissé hqnyingerrel parosuk
Probaltam vizet inni, kadba ülni, enni, feküdni, feltenni a labam de semmi nem segit
Tegnap olyan iszonyatosan szedültrm hogy fekve is
Azert van mert ilyen súlyos ez a szindroma? Vagy a sok vervetel? Vagy a kábito?
Kampányt inditanék hogy az orvosi kabitoknak ne legyen mellékhatasa napokkal kesöbb mert nem egeszseges
Még fekve is szedülök napközbe barhol ramjön
De iszonyatos fekve is a fejemet nem tudom mozditani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!