Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
"Kampányt inditanék hogy az orvosi kabitoknak ne legyen mellékhatasa napokkal kesöbb mert nem egeszseges"
Jó, és ezt ki valósítsa meg neked? Minden gyógyszernek van mellékhatása, mert nem minden szervezet egyforma. Rajtad a kábítónak ilyen hatása van. Én utána még órákat aludtam. Nem véletlenül nincs neked orvosi, gyógyszerész diplomád. Ez nem kívánságra megy. És te vagy az, aki dorogzni akart... Eszem megáll. Szerinted annak nincsenek utóhatásai?
Nem szidom az orvosokat csak rosszul vagyok
Nyilvan szükseg volt kabitasra de fontos lenne kifejleszteni olyan kabitokat amiknek nimcs napokkal kesőbb is hatasa
En is aludtam meg közvetlen utána de ez a branül felhelyezese kori kabito naponta kabitottak
Majd az MR vizsgalatkor is fognak attol felek a legjobban mert ott konkretan altatnak nem csak kabitanak
Egesz nap szedülök es mintha lebegnék
Es ez meg csak nem is altatas volt csak kabitas
MR vizsgalat meg fel oraig tart
Egyebkent legalabb nem ereztem de nem tudtam hogy ennek napokig szedüles lesz a hatasa
Stresszelek az MR vizsgalattol
Felek az utohatasoktol de muszaly az MR es meg a branül felhelyezesekor is annak az 5 perc kabitasnak is lettek utohatasai
Felek
Gyengenek erzem a karjaimat es mintha lebegnék
Ejszaka csak ugy bealudtam, össze vissza almodtam, nap közben megszédülök
"Nyilvan szükseg volt kabitasra de fontos lenne kifejleszteni olyan kabitokat amiknek nimcs napokkal kesőbb is hatasa"
Őszintén? Erre várhatsz. Ha a jövőben lesz is ilyen, te biztosan nem részesülsz benne.
De en attol nem alszok hogy kabitanak
Hanem arra az 5 percre kicsit bekabulok amig leveszik a vert
Az altatas utan persze nyilvan en is alszom de az regebben volt meg majd most is lesz MR
A kabitas utan meg napokkal is szedülök
De mennyire normalis ez a kabitas utan? Mennyire normalis hogy még napokkal utana is mintha lebegnek vag, álmodnék? Egesz nap olyan erzesem van mintha almodnék
"De en attol nem alszok hogy kabitanak"
Nem alszol, mert folyton stresszeled magad. Szarj le mindent, lazulj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!