Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1283 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pár óra alatt engem a pszichiátriára vinnének ha melletted kéne lennem. De ez valahogy magas, hogy miért nem lehet a dokiknak hinni ahelyett, hogy a neten olvasol össze mindent, aztán kombinálsz, meg magad idegesíted vele.
2023. ápr. 27. 08:50
 662/1283 A kérdező kommentje:
A szindróma miatt fájnak a végtagjaim? És ez rosszabbodni fog? Mirr megjön az ATCH vereredmenye az 1 het nrl is több sőt 1 honap is lehet addig rosszabbodik? Addig sdmmi ertelme korizni? A doktornő nem fel hogy azalatt az idő alatt amig varjak a vererrdmemyt rosszabbodni fog vagy halalos lehet?
2023. ápr. 27. 09:32
 663/1283 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem fogsz belehalni... miért akarsz te állandóan mindenbe belehalni? Nyugodtan korizhatsz ha lábra tudsz állni. :D
2023. ápr. 27. 09:59
 664/1283 A kérdező kommentje:
Ennél a betegségnel valaki nem tud lábraállni? Ha hosszú időt várat a doktornő nekem is az lesz?!
2023. ápr. 27. 10:16
 665/1283 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ennél a betegségnél nincs ilyen... Ezért írtam, hogy nyugodtan mozoghatsz, amíg el nem csap egy busz, és akkor tényleg nem tudsz majd lábra állni. De addig meg nincs kifogás. :D
2023. ápr. 27. 10:20
 666/1283 anonim ***** válasza:
100%

#661: A probléma a "neveltetésében" keresendő. Detti már régi motoros itt, (sajnos) a régebbi tagok elég sokat tudnak róla. Az apjáról tudni kell, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, ami persze részben az ő "neveltetésére" is visszavezethető, mert részben a kedves nagymama behatására, részben a saját butaságának és lustaságának köszönhetően az iskolarendszeren a legkisebb ellenállás elve alapján gázolt végig. Mivel a lustasága nem sok dikerélményt hozott számára, és mivel fel sem merült, hogy esetleg a saját hozzáállásában keresse a hibát, zsigerből jövő gyűlöletet kezdett érezni mindenki iránt, aki szellemi teljesítményben az ő nem túl magas szintjét felülmúlta. Ebben természetesen a kedves édesanyjától is mindig megkapta a megfelelő támogatást, aki még családon belül is éreztette, hogy többre tartja őt, mint a másik fiát, aki nem csak melegedni járt az iskolába. Gyűlölete az iskolázott emberek iránt csak nőtt, amikor megtapasztalta, hogy az utált testvére, aki mérnöki diplomát szerzett, sokkal jobb körülményeket képes megteremteni. A kérdező kedves apukája ezekből adódóan megveet és gyűlöl mindenkit, aki a kötelezően szükségesnél akár iskolarendszerben, akár autodidakta módon bármit tanul, és főleg megveti, ha valaki komolyabb végzettséget szerez, vagy szellemi munkát végez. Az orvosok is előkelő helyet foglalnak el a gyűlöleti rangsorban, hiszen diplomás, tanult emberek, és nem is a gyárban dolgoznak, jobban is keresnek, mint ő a betanított munkájával, emellett meggyőződése, hogy felesleges a munkájuk, hiszen az interneten is mindenre megtalálja a választ, csak hamarabb. Frusztrációit gyakran etil-alkohol fogyasztásával próbálja mérsékelni, ami viszont egyáltalán nem bír, így gyakori jelenség, hogy alkoholmámorosan a szekrénybe vizel, vagy épp a folyosón fekszik mattrészegen.

A kérdező édesanyukája sem sokkal jobb. Mentális képsségeit tekintve ő sincs jobb helyzetben, csak ő ezen frusztrációit nem bódító szerek fogyasztásában éli ki, hanem vak hittel az ezoteriához fordult. Hitelesnek tartott hírforrásai például a Nők Lapja, Blikk, Enigmák, Hihetetlen Magazin, és természetesen a Facebook ezós csoportjai. Újabban komoly tanulmányokat végez a fénnyel való táplálkozás terén, hogy ezzel is csökkentse a betanított munkás ura kiadásait. Ő egyébként mentális állapotából adódóan munkaképtelen. Természetesen ő is feleslegesnek tartja az orvosi hivatást, hiszen az ezoterikus fórumokban is mindenre talál megoldást.

Ilyen háttér mellett - hozzátéve, hogy azért a kérdezőt sem az eszéért fogják elrabolni - valamilyen szinten érthető, hogy nem azoknak hisz, akikről otthon csak azt hallja, hogy hazudnak, és nem tudnak semmit.

2023. ápr. 27. 10:25
 667/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Ha hosszú időt várat"

Az a fogalom megvan, hogy mi az a hosszú idő?

2023. ápr. 27. 10:26
 668/1283 Marci71 ***** válasza:
100%

Detti:) nyugodtan korizhatsz és diétázhatsz, ártani biztos nem árt és talán azért ha nem is fogysz de nem hízol.

Maga a betegség nem halálos, hosszú távon ha nem kezelik a szövődményei igen. Ilyen szövődményei vannak mint cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke.

De téged kezelnek , tehát nem kell ettől tartanod. Mint már mondtam ebben az állapotban néhány nap nem számít, szóval nyugodtan várd meg az eredményeket és addig is élj úgy mint eddig.

Nyugodtan menj korizni , sétálni , szép idő van hasznákd ki...

2023. ápr. 27. 15:10
 669/1283 A kérdező kommentje:

Nehany nap nem szamit? Akkor ez 1 het utan veszelyes? Nem fogok fogyni csak hizni? Istenem 😭😭😭

Ha sokaig halasszak nem is fogok tudni labra allni es 100kg leszek 😭😭

2023. ápr. 27. 21:05
 670/1283 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne mind találj ki hülyeségeket! Neked lassan semmit sem lehet írni, mert mindenben a legrosszabbat látod. Amíg várod az eredményt, mozogj kicsit, menj korizni, szép idő van, ne egyél annyit, mint eddig, nyugi, senki nem fogja lenyúlni a kajádat. Nem lesz semmi bajod addig, és utána sem, mert kezelni fognak, csak légy türelemmel. Nyavajgással még senki nem fogyott le és gyógyult meg. Legyen már egy kis eszed! Nem leszel se veszélyben, se 100 kiló, ha odafigyelsz magadra, az egészségedre. Mindig keress valamire megoldást, mert VAN, csak nem akarod tudomásul venni.
2023. ápr. 28. 07:16
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!