Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
 851/1283 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről mindig azok a Fűrész filmek jutnak eszembe, mikor az áldozat ott marad a csapdák között bezárva, kizoomol a térből a kamera és hallod még az egyre halkuló sikolyokat ahogy magára hagyva vergődik a szerencsétlen.

Ez itt is ugyanúgy működik. Bezárod a kérdést, törlöd a listából és nem nézel többet vissza. Ő meg nyugodtan ordíthatja magának az ájulást, a kommunizmust, a szőke szépfiúkat, és hogy soha nem lesz része egyikben sem. A vége úgyis ez lesz ennek a kérdésnek is, mert megint loopolunk és ugyanazt a témát hozza fel és ugyanazt válaszoljuk újra és újra amit 300 vagy 500 válasszal ezelőtt.

Majd a frontintól zombiként maga elé bámulva és nyáladzva úgysem lesz tudatánál hülyeséget beszélni.

2023. máj. 11. 12:16
 852/1283 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen. Fogadni merek, a frontint kb. minden alkamommal be fogja szedni, és függő lesz. 18-20 éves korára csak a pszichiátrián fog kikötni. Nem lesz se gazdagság, se jó pasi, se átlagos szexi alak, se kommunista világ. Unalmasak lesznek majd azok a napok, amikor többet nem kell reagálni rá.
2023. máj. 11. 12:28
 853/1283 A kérdező kommentje:

Veszelyes a frontin? Orvos irta fel

Ők csak tudjak nekem mi a jo en bizok az orvosokban mindig panaszkodnak hogy nem vagyok együttmüködő

De valoban nem akarok olyanná valni mint anyam aki rivotril es frontin függő. Otthon halomba allnak zsákokban, kosarakban a gyogyszerei.

Egyebkent mar nem hiztam 2 hete. Igaz kevesebb sem lett. Mostantol fánk helyett mar 28grammos 100gramm=120 kalorias tejszeletet eszek. Este fél 9kor beveszem az esti gyogyszert es utana mar nem eszek. Szerintem sokat javitott.

2023. máj. 11. 13:06
 854/1283 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne a tejszelet helyett egy gyümölcsöt enni?
2023. máj. 11. 13:09
 855/1283 Marci71 ***** válasza:
100%
A frontinnal az a baj hogy hozzá lehet szokni. Ha folyamatosan szeded megszokja a szervezet és egyre több kell belőle hogy ugyanazt a hatást elérd. Ráadásul ha nem szeded tovább megvonási tünetek jelentkeznek. A leszokás hónapokba vagy akár egy évbe is telhet , szóval szerintem igenis veszélyes. És a a gondolkodásnak se használ....
2023. máj. 11. 13:43
 856/1283 A kérdező kommentje:

Az erettsegi igazsagtalqn mert lehet egy rosszabb tanulo csak par tetelt tanult meg jol es pont azt huzta, a jo tanulo meg kb minden tetelt megtanult de pont azt huzza amit nem annyira

Igazsagtalan

Mondjuk 20 tetelből a rossz tanulo megtanult 7et es pont olyat huz amit megtanult a jo tanulo meg 20 tetelből megtanult 18 at es pont azt huzza amit nem

2023. máj. 11. 17:17
 857/1283 A kérdező kommentje:

Vagy ha meg is tanulta kevésbé

Ez igazsagtalan szisztema

2023. máj. 11. 17:17
 858/1283 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rendszer hibája, ha nem vagy hajlandó tanulni (átismételni amit az órán leadtak, ha ott figyelsz akkor már egyből előnyben vagy). Ha nem vagy képes tanulni, akkor a tudásodnak megfelelő jegyet kapod. Ez így igazságos, nem az hogy egy versenyen mindenki díjat kap aki részt vesz eredménytől függetlenül, nehogy kudarc érje szerencsétlen gyereket míg felnő.

Próbálj egyszer felelősséget vállalni azért amit csinálsz és nem mást okolni érte. Nem tanultál meg egy tételt (vagy kettőt, vagy a felét)? Az a te hibád és nem a vizsgáztatóé vagy a vizsgaszabályzaté.

Az USA-ban kirúgtak egy tanárnőt mert 0%-ot adott az üresen beadott feladatra, holott a szabályok szerint 50%-nál rosszabb értékelés nem adható. Érted, a semmi, a nulla tudás, az abszolút szarás mindenbe el van ismerve, és pont annyit ért mintha a tananyag felét tudnád. Mintha nem lehetne hármasnál rosszabb jegyet adni senkinek.

[link]

2023. máj. 11. 18:10
 859/1283 A kérdező kommentje:
De nem erted hogy a rossz tanulo aki kevesebbet tanulþ nalam pont azt huzta amit tanult? En meg sok tetelt megtanultam es pont azt huztam amit nem? Nem érzed a cinizmust? Nem erzed az igazsagtalansagot? Eleve felenk siros hangom van es alig hallhato, nem magabiztos
2023. máj. 11. 18:14
 860/1283 anonim ***** válasza:

Ha nem dugsz senkivel minek akarsz fogamszásgótlót szedni??? 🤦‍♀️🙄

Szerinted csak 2 véglet lehet: nádszálvékony és összeér a combja? Az én combjaim is összeérnek sajnos, de nem vagyok kövér, de nagyon pálcikavékony sem. Amúgy meg szerintem az sokkal vonzóbb egy nőn/lányon ha van rajta egy kis felesleg, mert általában a vékony lányoknak nincs semmi mellük és fenekük. Én örülök neki, hogy pont jó alakom van. :)

2023. máj. 11. 19:31
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!