Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
De esküszön ez igy volt es eppen mentem a jogara
Nem hazudok
Szivemben fajdalmat okoztak
Egy köpőcsésze vagyok 😭😭😭😭
Aki akkor ezt latta megerősitheti
Egy fekete pulcsis lany egy kék viragos esernyővel
Nagyon sirtam lathatták rajtam
Mikor leszalltam a buszrol egesz uton sirtam
Caak most nyugodtam meg kb
#889-890
Kezd körvonalazódni a kép. Ez a tipikus példája az agy nélkül lépten-nyomon gyerekeket potyogtató családmodellnek. Apuci lusta, buta, és alkoholista, mindez persze irreálisan nagy mértékű beképzeltséggel, és önelégültséggel párosulva. Anyuci életképtelen, és jó mélymagyarok módjára elsődleges tevékenységük, hogy potyogtassák a gyerekeket, ahogy a csövön kifér. Úgy, hogy közben egikük életképtelen, másikuk meg agyilag nulla.
És igen, bizony az alkoholizmus nagyon drága hobbi.
"Tanulassal kell megalapozni?"
Igen.
"Hiába alapozom meg ha ugy is azt az egyet huzom amit legkevesbe tudok"
Ezek szerint pedig nem érted, hogy mit is jelent a "tanulás" fogalma.
"csapat fiú jött es leköpött és kiabalt ahogy felszalltak belem kötöttem hogy a temetőben kéne lennem!"
Teljes mértékben elítélem a bántalmazás minden formáját, de azért azt vedd észre, hogy ahogy ők viselkedtek veled, az majdnem ugyanolyan, mint ahogy te viselkedsz másokkal. R**ancnak, meg csitrinek nevezel másokat csak azért, mert egészségesen élnek, és tanulnak, selejtnek, genetikai hulladéknak nevezel másokat, mert nem szőke a hajuk, és kék a szemük. És volt még nagyon sok hasonló megnyilvánulásod. Te ugyanezt csinálod. A különbség az, hogy neked csak mások háta mögött nagy a szád.
Az általad képviselt vélemény bőven elég ahhoz, hogy téged gyűlöljön az ember. Felszínes, gyűlöletes, és undorító módon kirekesztő vagy.
"Nem akarom megölni a tőkeseket csak szet kell osztani a vagyonukat hogy a munkasosztaly vegre visszakaphassa ami az övé"
Hát... azért némelyik megnyilvánulásodban a tömeggyilkosságoktól sem riadtál vissza, de ettől függetlenül is: rémesen rossz irányból közelíted meg a problémát. Azzal egyetértek, hogy a kereseti viszonyok nagyon szélsőségesek, és ez így nincs jól. De erre nem az a megoldás, hogy akkor vegyük el adott emberek vagyonát, és adjuk olyannak, akit egész életében a lustaság és a butaság hajtott. Irreálisnak tartom, hogy pl. vannak, akiknek egész megyényi területeik is lehetnek, vagy hogy pl. többezerszerese legyen a bevételük, mint egy tisztességesen dolgozó, tehetséges emberé, de akkor sem az a megfelelő út, amit te elképzelsz. Támogatni kell az embereket az előrejutásban, és tényleg vannak olyan területek, amik jobb, ha nincsenek (teljesen) magánkézben, de erre egészen más megoldások kellenek, mint erővel átcsoportosítani a pénzeket. Már csak azért is, mert ha mondjuk egy vállalkozónak ma elveszed a vagyonát, az másnap már nem biztos, hogy fog bármit termelni. Kevesebb termék lesz a piacon, és munkanélkülivé válnak azok az emberek, akik addig neki dolgoztak. Ez pedig egyenes út a gazdasági összeomláshoz.
"Szeretnek egyszer befolyasos vezető politikus lrnni akire katonák vigyaznak"
Milyen érdekes. Egyszer átlagember akarsz lenni, most meg egy hadszereggel őrzött diktátor. Némi önellentmondást érzek. De ami még cukibb, hogy hová tűnt egyből az egyenlőség iránti vágyad? Milyen érdekes, hogy az csak addig él, ameddig átlag alatt vagy.
"a sorkatonasagot bevezetnem"
Azért ez a véleményed is ott van a top 3-ban, ami miatt te soha nem leszel nekem szimpatikus.
Eleve nem pártolom az erőszakot és a militarizmust. A sorkatonaság meg arra jó, hogy el**ssza az ember idejét, és komoly lelki sérüléseket okozzon. Oké, ezt sem mindenki egyformán éli meg, de én azért nagyon kevés egykori sorkatonát láttam, aki ezt valami hű, de szuper dologként élte meg. Ott nem ám csak annyi megaláztatás éri az embert, hogy beszólnak neki a buszon. Sajnos elég sokan ott, vagy azután lettek alkoholisták.
Arról nem is beszélve, hogy a szabadságjogok lábbal tiprása az, hogy erővel elrángatnak, és fegyverviselésre kényszerítenek.
A "legszebb" pedig a sorkatonaságban az, hogy szerencsétlen körülmények között így könnyen egy bomlott elméjű vezető miatt halhat meg az ember.
És persze más fa**ával jó a csalánt verni. Aranyos,a hogy te elképzeled, ahogy mások sorsa felett rendelkezel.
De szerintem előbb inkább a saját sorsodat próbáld meg irányítani, mert szemmel láthatóan az a legkevésbé sem megy.
"mert zavarnak a csunya fiuk szeretnem ha minden fiú szép sportos lenne, izmos, ferfias"
Tudod: kinek mi a szép.
De megint csak ironikus, hogy te, aki a legkisebb erőfeszítést sem vagy képes tenni az egészségedért, azért mások felett szívesen ítélkeznél, és zsarnokoskodnál.
Még szerencse, hogy te soha nem kerülsz döntéshozó pozícióba.
Egyébként meg milyen érdekes, miért nem az oktatásért kardoskodsz? Miért nem a buta emberek zavarnak annyira?
"de mire oda jutok leszek vagy 30 eves addigra csak lefogyok"
Akkor másoknak miért kéne 20 évesen kigyúrtnak lenni? Más miért ne mondhatná azt, hogy majd valamikor csak lefogy?
Amúgy meg tudod, inkább legyen valaki kövér és ronda, mint ilyen undok és gonosz, mint te.
"A matektanar most mondta hogy nem fogok tudni emeltszintű erettsegit csinalni ha diakmunkazok"
Nem. Emelt szintű érettségit azért nem fogsz tudni csinálni, mert nincs meg hozzá a tudásod.
Én két dolgot mondok.
1. Foglalkozz a magad dolgaival, és ne másokéval. Az a legnagyobb baj, hogy te egyfolytában mások szapulásával vagy elfoglalva, de azt nem veszed észre, hogy mekkora tévúton jársz. Magadat kellene rendbetenned, és nem másokkal szemben követelőznöd, meg gyűlölködnöd. Ameddig azzal vagy elfoglalva, hogy mások hogy élnek, és erre vezeted vissza a nyomorodat és sikertelenségedet, addig semmi nem lesz belőled. Majd ha elkezded magadat építeni, magaddal fogsz foglalkozni, és nem mástól várod azt, hogy téged előbbre juttasson, akkor talán jobbra fog fordulni az életed.
2. Ne legyél gyűlölködő és felszínes. Egyáltalán nem véletlen, hogy annyian utálnak téged. Itt persze előadod a szerény kis elesett lánykát, de mihelyett megfeledkezel magadról, horribilis mértékű gyűlölet tör belőled a felszínre. Egyszerűen irigy vagy, és rosszindulatú. Ez pedig senkinek nem lesz szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!