Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
950.
Egy: a cikk szerint nem neked kéne két pofára zabálni a zsírt, hanem anyudnak kéne azzal sütnie, de tudomásom szerint nem hogy zsírral, olajjal is igen ritkán süt.
Kettő: nagyanyáink, persze, azok a nagyanyák, akiknek most óriási hasuk van, egy csomó egészségügyi problémáik, és egy maroknyi gyógyszert szednek?
Három: anyum egysze kipróbált zsírral sütni, borzalmas volt az étel íze, nekem egyáltalán nem jött be, azóta inkább ő sem süt vele.
Négy: nem tudom, van-e egyáltalán értelme lecserélni az olajat.
Ez a véleményem.
Énszerintem egyértelmű hogy a zsír egészségesebb mint az étolaj. Persze én lehet kicsit elfogult vagyok:) mivel hosszú-hosszú évek után kb tíz éve rájöttem hogy a migrénemet a napraforgó olajnak köszönhetem. Mióta messziről kerülöm sokkal ritkábban van rohamom és azok is sokkal gyengébbek.
Nálam otthon egy csepp napraforgó olaj nincs, olívaolajat használok de főleg zsírt. Még ha halkonzervet veszek is meg kell néznem nehogy napraforgó olaj legyen benne . Utcai árusnál se vehetek lángost vagy tócsit mert szinte biztos hogy napraforgó olajban sütik. Az ételek zsírral nemcsak finomabbak de egészségesebbek is.
A margarint is kerülni kell messziről az szó szerint ipari hulladék....
Mondom hogy minden tini elájul csak én nem 😭😭😭😭😭
#napi hiszti
A kórház után még azon nyekeregtél hogy te milyen rosszul vagy és az egészségügyi rendszert vagy gyógyszeripart át KELL alakítani hogy ilyen ne fordulhasson elő senkivel, most megint ájuldoznál.
Buta vagy.
"gyengébb vagyok"
Igen, erre majdnem mindennap emlékeztetsz minket. :)
Akkor tenyleg mindenki elajul?
En mar par ev mulva nrm leszek tini es nrm is volt tinikorom mert nem ajultam es es nem buliztam, nem drogoztam, nem szexeltem 😭😭😭
Nem volt tinikorom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!