Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Nem értitek hogy nem tudok nyelni, mandulagyulladásom van. Nem hallok a füleimre, kalapál, visszahangzik. Pár napja még lázasan feküdtem. Nem tudtam sportolni es el fogok hizni! Mondjuk nem is nagyon eszrk mert nem tudok nyelni. Csak mamám főzelékeit eszegettem. Ha kell mutatok kepet mennyire be van dagadva a mandulam es nem tudok nyelni.
Normalis hogy már 1 hete igy van? Mondjuk az orvos is 1 hetre irt ki
Füleimre mar kb 3-4 napja alig hallok, kegyetlen fajdalmakat érzek. füll orr gegeszeten megnezték, de azt mondták a mandulagyulladás okozza és inhalaljak mert tele van huruttal a hallójárat. Naponta inhaláltam de semmi hatása. Most kaptam új antibiotikumot.
Tenyleg normalis hogy 1 hetig eltart?
Minden egyes nyelés egy fajdalommal ér fel
Es mar napok ota alig hallok a füleimre
Estere mindig rosszabb, ejszaka ugy befajdul hogy hJnal negykor kellett bevennem fajdalomcsillapitot meg inhalalni
Soha nem gyogyulok meg es nem hallhatok a füleimre 😢😢😢
Utólag meg is bántam, hogy ezt megjegyeztem, mert Detti ugrik és tolja tovább 💀
Az orvos szerint a mandulagyulladas okozza hogy nem hallok a fülemre
De nem a hurut?
Azt mondta inhalaljak mert valadek van a fülemben, fujjam az orrom. De egyszer meg azt mondja hogy a mandulagyulladastol van es azert nem ad a fülfajasra külön gyogyszert mert csak a mandulara ad mert az a fülemet is megygyogyitja
Akkor most a hurut vagy a mandula?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!