Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
A mandulagyulladás eltarthat akár egy hétnél tovább is. Mit gondolsz miért írt ki az orvos? A kimaradt sportolást most a jó időben ha majd meggyóggyulsz be tudod pótolni.
Nem tudom mennyire ismeritek Nietzsche-t. Szerintem Detti hasonlít rá sajnos. Nietzsche a sztőke kékszemű gazdag, hatalma érdekében mindenkit elsöprő vadállatot kívánta létrehozni. Egyfajta vad istenembert. Persze sok nő vonztódik a rosszfiúkhoz.
Detti viszont nem pszichopata, mert akkor nem szorongana, sírna, lenne folyton érzelmek hatása alatt.
"A kimaradt sportolást most a jó időben ha majd meggyógyulsz be tudod pótolni."
Nem fogja, mert eddig sem sportolt semmit, csak most rá tudta fogni erre. Az, hogy néha elmegy görkorizgatni, meg úszni, nem nevezném olyan sportolásnak, amitől fogyhat.
Logikus, hiszen a kis testmozgástól a nulla testmozgás majd jobb lesz.
Nem értem, hogy egy mentális beteg embert miért provokáltok és zaklattok fel, mikor ezer válasz óta látjuk és tudjuk hogy milyen.
Június 24 én megyünk a dietetikushoz. Amig nem volt ez a betegseg az az előtti héten uszodában is úsztam 500 métert. Sokat korizok, 5-6 kilomert ha van időm a városba. Szerintem a sportolas segit nezzetek az alakom szerintem valtozott.
Kevesebbett is eszek talán azert is mert nincs a betegseg miatt etvagyom es nem birok nyelni.
Bocsánat ha a kép kirívó
Köszönöm! ❤️
Nem merem megmerni a sulyom, igazabol havonta szeretném mérni. De legutobb 68 volt kb 2-3 hete
Lehet azota lentebb ment hogy vekonyodtam
De nem merem megnezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!