Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
 961/1283 A kérdező kommentje:

De a tiniseg resze az elajulas

Arrol meg nem tehetek hogy nincs

Arrol se tehetek hogy nem voltam meg reszeg mert ugye a gyogyszeremre nem ihatok

Ha lenne fium se tudnek szexelni mert nem tudnam hazahozni olyan lakasba ahol mi élünk

2 szobas lakasba

2023. máj. 22. 08:41
 962/1283 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem része... nálunk soha senki nem ájult el, nah jó, kivéve engem középsuliban, de az rögbizés közben volt és el is tört a járomcsontom az ütközés miatt.

Te is nyugodtan elmehetsz a fiúdhoz, nem kötelező nálatok lenni.

2023. máj. 22. 08:43
 963/1283 A kérdező kommentje:

Na ez az

A sport veszélyes

Tudjatok hol van kecskeméten a domb? Egyik osztalytarsam biciklivel gurult le róla és eltörte a medencecsontját

Én kitennék egy táblát hogy biciklivel legurulni tilos és veszélyes!

Apukam is legurult rola fiatal korában de nem lett baja

Tudom hogy a rögbi mas mert erőszakos sport es nem olyan mint atlagosan en pl hasznalok sisakot görkorihoz

De mas nem olyan erőszakos sportok is veszelyesek

[link]

2023. máj. 22. 08:50
 964/1283 A kérdező kommentje:

Amugy nekem még sosem tört el semmim

Akkor hibas a testem? Vagy nem sportoltam eleget az eletemben? Mondom hogy rrgrn naponta volt tesink

Meg görkorizok is kilometereket

Akkor nem vagyok szexi lany? Vagy azert nem tudok görkofival elesni mert nincs a közelben szep fiu?

Tegnap előtt az usziba voltunk es a termalmedencenel ülő fiatal úszomestercsavo nagyon megtettszett. Sajbos apukam egy hasonlo kaliberű haverjával beszelgetett igy nem tudtam mit csinalni csak neztem.

Tudja valaki hogy hívják? Nincs névsor?

2023. máj. 22. 08:52
 965/1283 anonim ***** válasza:
100%

#964 Az ilyeneknek van jellemzően valami rejtett bajuk, ami miatt leáll a szivük.

Hát aki a dombról gurul le bicajjal, az ne csodálkozzon ha összetöri magát. Amúgy szerintem régen volt kint tábla, hogy ne biciklizz ott. Télen is ki szokták tenni, ha le van jegesedve az út ami felvezet, hogy tilos felmenni. Persze senkit nem érdekel... :D

2023. máj. 22. 08:54
 966/1283 anonim ***** válasza:
100%
962. Tökjó, hogy nem tehetsz olyan dolgokról, amiknek semmi köze nincs a tiniséghez. Ezeket a dolgokat meg nem is csak tinik csinálják.
2023. máj. 22. 09:02
 967/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy nekem még sosem tört el semmim

Akkor hibas a testem?"

Ez most pont olyan, mint a Margit legenda...

Detti szenvedni akar, csak hát szegény nem tehet arról, hogy nem tud szenvedni. Pedig ő tényleg igyekszik. Még az a fránya cushing szindróma is kikerülte őt.

2023. máj. 22. 09:09
 968/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs névsor?"

Nincs, szerencsére.

2023. máj. 22. 09:11
 969/1283 anonim ***** válasza:
100%
#968 Simán megoldom, hogy legyen miért szenvednie... :D Van sarlónk, meg egy 100m2-nyi majd derékmagas fű/gaz amit le kéne vágni, mert a város ba...ik vele foglalkozni.
2023. máj. 22. 09:13
 970/1283 A kérdező kommentje:

38 fokos a lázam 😭😭😭😭

Haldoklom

Hallottam lazgörcsbe el lehet ajulni de nem birtam

Az mar 40 fok felett van? Azt azert nem aakrom de le kell menjen 😭😭😭

2023. máj. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!