Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
De a tiniseg resze az elajulas
Arrol meg nem tehetek hogy nincs
Arrol se tehetek hogy nem voltam meg reszeg mert ugye a gyogyszeremre nem ihatok
Ha lenne fium se tudnek szexelni mert nem tudnam hazahozni olyan lakasba ahol mi élünk
2 szobas lakasba
Nem, nem része... nálunk soha senki nem ájult el, nah jó, kivéve engem középsuliban, de az rögbizés közben volt és el is tört a járomcsontom az ütközés miatt.
Te is nyugodtan elmehetsz a fiúdhoz, nem kötelező nálatok lenni.
Na ez az
A sport veszélyes
Tudjatok hol van kecskeméten a domb? Egyik osztalytarsam biciklivel gurult le róla és eltörte a medencecsontját
Én kitennék egy táblát hogy biciklivel legurulni tilos és veszélyes!
Apukam is legurult rola fiatal korában de nem lett baja
Tudom hogy a rögbi mas mert erőszakos sport es nem olyan mint atlagosan en pl hasznalok sisakot görkorihoz
De mas nem olyan erőszakos sportok is veszelyesek
Amugy nekem még sosem tört el semmim
Akkor hibas a testem? Vagy nem sportoltam eleget az eletemben? Mondom hogy rrgrn naponta volt tesink
Meg görkorizok is kilometereket
Akkor nem vagyok szexi lany? Vagy azert nem tudok görkofival elesni mert nincs a közelben szep fiu?
Tegnap előtt az usziba voltunk es a termalmedencenel ülő fiatal úszomestercsavo nagyon megtettszett. Sajbos apukam egy hasonlo kaliberű haverjával beszelgetett igy nem tudtam mit csinalni csak neztem.
Tudja valaki hogy hívják? Nincs névsor?
#964 Az ilyeneknek van jellemzően valami rejtett bajuk, ami miatt leáll a szivük.
Hát aki a dombról gurul le bicajjal, az ne csodálkozzon ha összetöri magát. Amúgy szerintem régen volt kint tábla, hogy ne biciklizz ott. Télen is ki szokták tenni, ha le van jegesedve az út ami felvezet, hogy tilos felmenni. Persze senkit nem érdekel... :D
"Amugy nekem még sosem tört el semmim
Akkor hibas a testem?"
Ez most pont olyan, mint a Margit legenda...
Detti szenvedni akar, csak hát szegény nem tehet arról, hogy nem tud szenvedni. Pedig ő tényleg igyekszik. Még az a fránya cushing szindróma is kikerülte őt.
"Nincs névsor?"
Nincs, szerencsére.
38 fokos a lázam 😭😭😭😭
Haldoklom
Hallottam lazgörcsbe el lehet ajulni de nem birtam
Az mar 40 fok felett van? Azt azert nem aakrom de le kell menjen 😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!