Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
 921/1283 Marci71 ***** válasza:
70%
# 919 Sajnos valószínűleg azért nem tudja mert nem mondták el neki a kórházban. Saját tapasztalat hogy nem mondanak el a betegnek semmit vagy hazudnak. Dettinek konkrétan én mondtam el mit csináltak vele, a leletei alapján. Ezért tudja már hogy nem kortizolcsölkentő gyógyszert kapott csupán tesztelték.
2023. máj. 16. 14:54
 922/1283 Marci71 ***** válasza:
85%

Úgynevezett overnight dexametazon tesztet csináltak neki,ami lényegében annyi éjszaka beadják a szert és reggel megnézik csökkentette e a kortizol szintet.

Ezt ő úgy értelmezte kortizol csökkentő gyógyszert kapott és nem értette miért nem kapja továbbra. Ha nem magyarázom el neki akkor most se tudná. De ezt mondjuk a kórházban kellett volna elmondani. Érdekes hogy én elmondtam neki rögtön megértette, tehát gondolom a kórházban erről nem mondtak semmit.

2023. máj. 16. 15:00
 923/1283 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy értette meg, én is 3x magyaráztam el neki :D
2023. máj. 16. 15:07
 924/1283 Marci71 ***** válasza:
70%
Annyit megértett hogy teszt volt...
2023. máj. 16. 15:09
 925/1283 A kérdező kommentje:

De akkor miert hazudtak hogy csökkentő?

Amig abban a tudatban voltam hogy csökkentő ereztem jótékony hatását, hogy azert nem hizok mar 2 honapja. Aztán hogy megtudtam hogy nagyobbito volt mar is kövernek erzem magam es erzem hogy leszakad a labam es magas a kortizolom. Mikor megtudtam hogy mar kiment ez a magasito tabletta akkor megnyugodtam. Rájöttem hogy nagyon sok mindrn agyba van nalam es hipohonder vagyok. Tulajdonkeppen a placebók is remekül hatnak nalam, olvastam a papiromon hogy kaptam is.

Egy eve a setralinom 100mg volt majd ugy szoktattak az 50mgre hogy azt hittem 100mgt kapok közbe 50mg volt. Siman a gyogyszer bevetelenke tudata megnyugtat.

2023. máj. 16. 17:42
 926/1283 anonim ***** válasza:
79%
Mi ez itt, Guinness-rekord kísérlet? Az ezredik kommentelő kap valamilyen ajándékot? :)
2023. máj. 16. 18:58
 927/1283 anonim ***** válasza:
17k fölött is volt már kérdés az oldalon, de ez mellékes teljesen, nem arról van itt szó, hogy komment gyüjtögetés, picit fura a lány, néha egész jó dolgokat lát át, meg értelmes dolgoakt ír, aztán jön valami totális ellenkező dologgal ami kb 12 éves körüli színvonal se.
2023. máj. 16. 19:05
 928/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Saját tapasztalat hogy nem mondanak el a betegnek semmit vagy hazudnak."

Azért az, hogy hazudnak, nekem nehezen hihető. Esetleg olyan esetben, ahol a beteg nem cselekvőképes, és a felépülése miatt jobb, ha nem tudja a részleteket. De normális körülmények között hazudni azért nem szoktak. Olyan, hogy "elfelejtik" tájékoztatni a beteget, olyan létezik. Én egy éve voltam kórházban, és a branült elfelejtették az utolsó napon kivenni. A betegszállítónak rám kellett várnia, mire szerzek valaki nővért, aki kiveszi. :D Meg persze csak nagy vonalakban mondta el a kezelőorvos, hogy milyen kezelést kapok, de ha bármire rákérdeztem, akkor készségesen elmondták. (És egyébként az EESZT-n pontosan visszakövethető. Még azt is rávezetik, ha csak telefonon konzultálok a kezelőorvosommal. Egy laborvizsgálatot meg pláne.)

Itt sokkal inkább az lehet a baj, hogy Detti nem igazán tudja felfogni a dolgokat, kérdezni nem mer, az orvos meg a hisztirohamot elkerülendő neki inkább nem részletezi.

2023. máj. 17. 13:41
 929/1283 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor miert hazudtak hogy csökkentő?"

Nem hazudtak. Ugyanis tényleg csökkentőt kaptál be, csak nem kúraszerűen írták fel, hanem megvizsgálták, hogy a szervezeted hogy reagál rá, mennyivel csökken.

De amúgy köszi Marci, hogy most ezt is elültetted a fejében. Nem eleget hallja otthon, hogy az orvosok semmit nem tudnak, meg hogy feleslegesen kapják a fizetésüket, amikor interneten mindent jobban meg lehet tudni, most ezentúl még ellenségesebben fog az orvosokhoz hozzáállni.

Egy ilyennél, mint Detti, ezerszer meg kell gondolni, hogy mit mond neki az ember. Ő olyan, hogy szelektív a felfogása. Ezért toporgunk még mindig ugyanott 900 hozzászólás után is. (Sőt, ha a többi kérdéseit is egybevesszük, több ezer hozzászólás alatt sem fogott fel semmi értelmeset.) De ha olyasvalamit írsz neki, ami valamelyik tévképzetét alátámasztja, vagy amire valamiért fogékony, akkor egyetlen félmondat is elég, hogy messzemenő következtetéseket vonjon le. Aminek az ellenkezőjéről aztán ezer hozzászólás alatt sem lehet majd meggyőzni. Hadd ne említsem, más témakörökben is ugyanez volt a helyzet. Valaki elejtett egy félreérthető félmondatot, az kapásból felülírt 500 hozzászólásnyi érvelést.

2023. máj. 17. 13:49
 930/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Amig abban a tudatban voltam hogy csökkentő ereztem jótékony hatását, hogy azert nem hizok mar 2 honapja. Aztán hogy megtudtam hogy nagyobbito volt mar is kövernek erzem magam es erzem hogy leszakad a labam es magas a kortizolom."

Látod, ez egyértelműen mutatja, hogy a probléma a fejedben van. Egy pszichológus segítségét kellene igénybe venned, csak ugye tudjuk, hogy velük meg nem vagy együttműködő.

Ugyanis olyan nincs, hogy attól függően, hogy mit hiszel, attól függően változik valami mérhető testi tulajdonságod.

2023. máj. 17. 13:51
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!