Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/1283 anonim ***** válasza:
52%

#909 "ez olyan komplexusos probléma, mint Hitlernél... :D"

Pontosan.

2023. máj. 16. 13:50
 912/1283 A kérdező kommentje:

Nem ez exogamia

A nők szeretik ha nagyon mashogy nez ki tőlük a pasi

Frissen kell tartani a genallomanyt

Azt nem írtam még hogy a doktornő mondta hogy kizárta a cushingot? Akkor hogy fog meggyogyitani? Hogyan tovább?

Majd postazzák a zarojelentest

2023. máj. 16. 14:15
 913/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ez exogamia

A nők szeretik ha nagyon mashogy nez ki tőlük a pasi

Frissen kell tartani a genallomanyt"

Mondjuk jó lenne, ha értenéd is, hogy ezek a szavak mit jelentenek, mert nem hogy a témához, még egymáshoz sincsen semmi közük.

2023. máj. 16. 14:26
 914/1283 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud meggyógyítani, mert nem vagy beteg, csak agyilag. Szimplán csak lusta vagy és szeretsz zabálni.

Csak te vagy képes "meggyógyítani" magad. Nincs csodabogyó meg semmi, csak mozgás és diéta. A dietetikus majd segít benne, de csak tanácsot ad, a te felelősséged hogy betartod vagy nem.

2023. máj. 16. 14:28
 915/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor hogy fog meggyogyitani?"

Elmondtuk neked, hogyan kéne meggyógyulnod magadtól, változtass az életeden, de te csak úgy is azt hajtogatod, hogy hiába. Ha nem teszel semmit, persze, hogy nem fog történni semmi. Mi lenne, ha te csak azért is megpróbálnád? Nem veszítenél vele semmit.

2023. máj. 16. 14:29
 916/1283 anonim ***** válasza:
100%
De nem fogod betartani, mert gyenge vagy. Arra fogod majd fogni hogy kínozni akar csak a hülye qrva, fogadjunk. Vagy majd a szüleid nem fogadják el a normális étrendet, chipsekkel fognak tömni továbbra is.
2023. máj. 16. 14:30
 917/1283 A kérdező kommentje:

Már 2 honapja nem hiztam 68kg vagyok

Es nem kortizolcsökkentőt kaptam hanem terheleses jortizolnezes volt es felvittek hogy megnezzek hogy a szervezetem le tudja e vinni es levitte

Amugy nyaron mar heti 2 jógam is lesz egy heten

2023. máj. 16. 14:36
 918/1283 anonim ***** válasza:
100%

És el ne kezdd megint hogy csak a gazdagok kiváltsága a lefogyás. Kiszámoltam hogy én piszkosul gazdagon kb fele annyiból hozom ki a napi kajámat mint te és egészséges is. Neked csak a nasijaid kerülnek annyiba amiből kijön egy csomag gyorsrizs és egy kiló csirkeszárny, De a rakott dolgok is nagyon olcsók és egészségesek, hüvelyesek pl. Kismillió olcsó, egészséges kaja van, a nagymamád is tud olcsón jót főzni a kevéske nyugdíjából és kb fele annyiba kerül mint a te szokásos Mekis menüd, de nem 5 percre hanem 1 napra jól tudsz lakni belőle.

Személyi edző se kell, ezer edzős appot le lehet tölteni. Még kondibérlet se kell, keress rá arra hogy fegyencedzés.

2023. máj. 16. 14:37
 919/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Es nem kortizolcsökkentőt kaptam hanem terheleses jortizolnezes volt..."

De mondjuk ezt élvezem... Azt sem tudja, hogy mit kap, milyen baja van, miről beszél, de már generálja magának az alaptalan félelmeit, kifogásokat.

2023. máj. 16. 14:41
 920/1283 anonim ***** válasza:
100%

Na, előjött belőle a "vérvédő" náci.

Hitler leckéket vehetne tőle.

2023. máj. 16. 14:44
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!