Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
#909 "ez olyan komplexusos probléma, mint Hitlernél... :D"
Pontosan.
Nem ez exogamia
A nők szeretik ha nagyon mashogy nez ki tőlük a pasi
Frissen kell tartani a genallomanyt
Azt nem írtam még hogy a doktornő mondta hogy kizárta a cushingot? Akkor hogy fog meggyogyitani? Hogyan tovább?
Majd postazzák a zarojelentest
"Nem ez exogamia
A nők szeretik ha nagyon mashogy nez ki tőlük a pasi
Frissen kell tartani a genallomanyt"
Mondjuk jó lenne, ha értenéd is, hogy ezek a szavak mit jelentenek, mert nem hogy a témához, még egymáshoz sincsen semmi közük.
Nem tud meggyógyítani, mert nem vagy beteg, csak agyilag. Szimplán csak lusta vagy és szeretsz zabálni.
Csak te vagy képes "meggyógyítani" magad. Nincs csodabogyó meg semmi, csak mozgás és diéta. A dietetikus majd segít benne, de csak tanácsot ad, a te felelősséged hogy betartod vagy nem.
"Akkor hogy fog meggyogyitani?"
Elmondtuk neked, hogyan kéne meggyógyulnod magadtól, változtass az életeden, de te csak úgy is azt hajtogatod, hogy hiába. Ha nem teszel semmit, persze, hogy nem fog történni semmi. Mi lenne, ha te csak azért is megpróbálnád? Nem veszítenél vele semmit.
Már 2 honapja nem hiztam 68kg vagyok
Es nem kortizolcsökkentőt kaptam hanem terheleses jortizolnezes volt es felvittek hogy megnezzek hogy a szervezetem le tudja e vinni es levitte
Amugy nyaron mar heti 2 jógam is lesz egy heten
És el ne kezdd megint hogy csak a gazdagok kiváltsága a lefogyás. Kiszámoltam hogy én piszkosul gazdagon kb fele annyiból hozom ki a napi kajámat mint te és egészséges is. Neked csak a nasijaid kerülnek annyiba amiből kijön egy csomag gyorsrizs és egy kiló csirkeszárny, De a rakott dolgok is nagyon olcsók és egészségesek, hüvelyesek pl. Kismillió olcsó, egészséges kaja van, a nagymamád is tud olcsón jót főzni a kevéske nyugdíjából és kb fele annyiba kerül mint a te szokásos Mekis menüd, de nem 5 percre hanem 1 napra jól tudsz lakni belőle.
Személyi edző se kell, ezer edzős appot le lehet tölteni. Még kondibérlet se kell, keress rá arra hogy fegyencedzés.
"Es nem kortizolcsökkentőt kaptam hanem terheleses jortizolnezes volt..."
De mondjuk ezt élvezem... Azt sem tudja, hogy mit kap, milyen baja van, miről beszél, de már generálja magának az alaptalan félelmeit, kifogásokat.
Na, előjött belőle a "vérvédő" náci.
Hitler leckéket vehetne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!