Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Szerinted milyen végzettséget kapnak azok, akiknek papírjuk van róla, hogy se írni, se olvasni, se számolni nem tudnak? :D Hiába lesz diplomád arról, hogy te hamburgert süthetsz a Mekiben, attól még ugyanúgy a Mekiben végzed és hamburgert fogsz sütni...
Komolyan mondom én szívesen találkoznék veled, érdekelne, hogy személyesen milyen vagy. Ha már szerinted nem csak trollkodni jársz fel ide. :D
Ápoló szakmához is kell matek erettegi? Mert a legtöbb szakmahoz nem kell
Mit gondoltok miert van az hogy a legtöbb diplomas szakmahoz amihez nem kell matek erettsegi abban leginkabb szexi csajok vannak? Olyanok akik b*zizzák azokat csajokat akik bamuljak öket. Engem a Kocsisban B*zi Bettinek hivtak es röhögtek rajtam a csajok. Apukámnak is beszeltem ezekről az erzesekről es azt mondja ha van kigyogyito terapia akkor fizetné. Erdekes mast nem hajlando fizetni pl iskolat,orvosi dolgokat vagy ilyeneket. Én is szivesen mennek ilyen terapiara mert atlagos lany akarok lenni es egy atlagos lanyt nem mas lanyok hoznak zavarba hanem a fiúk. Egy atlagos lany a fiukat bamulja meg. A pszichologus szerint viszont normalis hogy valaki homoszexualis de ha nem jo akkro inkabb fiukkal probaljak meg baratjozni mert az is gond lehet hogy ugye az osztalyban keves a fiú.
Hamar itt tartunk nem minden szexi tinilany van matekbol felmentve. Pl amikor kimennek a tablahoz masodfoku egyenleteket megoldani azok is nagyon szexik es lafom ahogy ring a s*ggük es mozog a hajuk es kecses mozdulatokkal írjak a szamokat a tablara es kitóűnően oldjak meg a feladatokat. Viszint a legtöbb lany legalabb is az en osztalyomban nem ilyen es szerintem is inkabb az a normalis hogy egy szexi tinilany fel van mentve matekbol. Ezert kerülnek sokan humán egyetemre es ülnek fel a f*dzkörhintara. Az egyetemista sracok valoban jol neznek ki, hülye lennek nem felülni. Es ott vannak sok bulik es baratok. Akkor vannak legjobb formajukban a csajok. Kiveve en mert en 17 evesen több striavak rendelkezem mint aki 4szer szült.
Én is szívesen elbeszélgetnék vele 1 kóla mellett 😆
(#182 vagyok)
Nem trollkodom esküszöm
A dolgozatom amugy nagyon jól sikerült a masodfoku egyenletből
A tanar a tablahoz is kihivott es nagyon megdicsért
Viszont szörnyű szamomra az osztalyközösseg legalabb is annak hiánya. Az a ket lány lecserélt az új lányra
Eddig is ugye megmondtak hogy ne beszelgessek velük de ez nagyon rosszul esett 😢😢
Hogy vele bezzeg beszelgetnek
Velem egy szot sem beszelnek, abbol all a napom hogy csak ülök a padban szótlanul es senki nem szol hozzám. Azon a ket lanyon kivül a többi nagyon menő tenyleg drogoznak meg ilyenek. De az a ket lany mar ugye a szemembe mondta mar hogy nem akarnak többet baratkozni. Annyira rossz erzes egyedül csendben, kirekesztve lenni. Szerintem en vagyok az egyetlen 17 eves aki ilyen helyzetben van higy ennyire ugy tökti a napjait higy nem szol hizza senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!