Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
240. Na, ha már azt írtad, hogy létezik fogamzásgátló is, akkor a hajadat is kivasalhatod, és fehér cipőt is vehetsz. Elájulni és eltörni valamidet meg kicsit sem jó buli. Sosem értem meg, hogy egyesek miért akarnak maguknak szándékosan rosszat. Ettől még egy fiú sem fog rád figyelni. Azt a szexi csajt sem érdekelné senki, ha nem beszélgetne normálisan, nem barátkozna a többiekkel. Lehetsz akármilyen szexi, ha két értelmes szót nem tudsz kiejteni a szádon. Ha nem változtatsz ezen a felfogásodon, akkor még 50 évesen is azért fogsz sírni egyedül, hogy nem élhetted ki magad fiatalkorodban. Mert amíg ilyen hülyeségeken rágotsz, csak úgy elszállnak az éveid, amit sírással bizony nem tudsz visszahozni.
Tudod egy átlagos tini mit csinál? Tanul, meg otthon segít a szüleinek. Tudod ki drogozik? Aki szar életkörülmények között született, és könnyebb neki igénytelenül szétcsapnia magát, ahelyett, hogy egy normális életet teremtene magának. Gondolkodj már el azon, hogy boldogan, felszabadultan szeretnél-e élni, gondtalanul, vagy beállva, nyál csorgatva feküdni valahol a földön, miközben bűzlesz a mocsoktól.
Egy átlagos lány el tud ajulni mert orgazmusa van
Nekem még soha nem volt orgazmusom
Mi az hogy biztos te is átéltél? Nekem meg nem volt soha semmien
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az volna a jó ha eletem legelső ajulasa szex miatt törtenne. Két dolgot is kipipalhatnék a bakancslistamrol.
Mi az hogy biztos te is átleltel? Én nekem még soha nem volt orgazmusom 😢😢😢
Olyan ciki
Egy atlag lany anorexias mert vekony es nem eszik es egy jughurton kibirja a napot (es szexin a fiuk karjaba ajul mert leesik a cukra)
En meg a melegbe se tudtam soha elajulni mint egy atlag lány, imadom a nyarat es a jó időt, strandra járni, kirandulni. Nyáron kb benn se vagyok.
Őszintén, melyik fiú szereti az anorexiás lányokat? Csak az arra való tekintettel nem hívom őket csontvázaknak, mert a sok nyafogó, magát szándékosan éheztető enregiavámpírok mellett vannak olyanok is, akik valóban evés zavarokkal küzdenek. De nem sírnak éjjel-nappal, "jaj mennyire rossz nekem". Aztán cukorbeteg lesz, és szurkálhatja magát minden nap egy tűvel, hogy pótolja az inzulint. Még mindig nem jó móka.
Nem volt orgazmusod... Okozz magadnak, hát erre most mit lehet mondani?
"Egy átlagos lány el tud ajulni mert orgazmusa van"
Sem az állítás, sem az indoklás nem igaz. Azért ehhez is már tehetség kell. Te amennyi baromságot össze tudsz hordani...
Talán nem kellene olyasmikről beszélned, amit nem tudsz. Semmit nem tudsz a világról, és a társas kapcsolatokról. 17 évig apád pincsikutyájaként vergődtél, és két szót nem mertél magadtól szólni. Most meg bekerültél egy gyűjtőosztályba. 17 évig nem akartál normális emberekkel beszélni, most meg nem tudsz. (Illetve ha akarnál, tudnál, de továbbra sem akarsz.) Az összes ilyen átlag tinis kijelentésed baromság, tekintve, hogy semmit nem tudsz az átlag tinikről, de úgy átlalánosságban az emberekről sem. Semmit nem tudsz az átlag tinikről, mert soha nem is beszéltél átlag tinikkel. Innentől kezdve befejezhetnéd ezt az agymenésedet.
Szóval: nem, egy normális, egészséges, átlagos tizenéves nem ájul el, és nem, egy átlagos egészséges lány az orgazmuskor nem ájul el.
" [link]
Na, erről beszéltem. Még véletlenül sem értelmes weboldalakat nézegeted. Te megtalálod a leghitványabb f*st az interneten, és azoakt veszed alapnak. Mondjuk talán ezért nem kéne az ilyeneket felügyelet nélkül internethez engedni. Képtelen vagy eldönteni, hogy mi helytálló, és mi nem. Sőt! Még a kérdés sem merül fel benned, amikor olvasol valamit, hogy vajon az mennyire releváns? Te csak azt nézed, hogy az a beteges képzelgéseidet alátámasztja-e. Semmi mást.
"Az volna a jó ha eletem legelső ajulasa szex miatt törtenne. Két dolgot is kipipalhatnék a bakancslistamrol."
Ez az ájulásfétises baromság önmagában is komoly mentális problémára utal, de egyébként meg: döntsd már el, te idióta, hogy most akarsz-e szexelni, vagy sem! Mert egyik pillanatban még azon rinyálsz, hogy te aztán nem szexelsz, mert az fúúj milyen, másik pillanatban meg azon rinyálsz, hogy még nem szexeltél senkivel. Döntsd el, hogy mi a frászfenét is akarsz! Ugyanis az a helyzet, hogy te magad sem tudod. Csak reflexből rinyálsz mindenért.
"Egy atlag lany anorexias"
Továbbra sem, és továbbra sincs semmi fogalmad arról, hogy milyen egy átlag lány, fentebb kifejtettem, hogy miért.
Felesleges folytatni. Bár igazából ez az egész felesleges, mert te reménytelen vagy, rajtad nem lehet segíteni.
Sajnos egyre csak rosszabbodott a helyzet. 63.5 kilo vagyok,nem megy lentebb. Szivem sokat fáj.
Bioszora tanultunk a pajzsmirigyről. Kerdeztem a tanárt azt mondta hogy csak a vérből ltudják kimutatni a hormont. A THS érteket. Meg más dolgokat is ami elhizst okoz. De en nem merek elmenni. Pedig haldokló stadiumban vagyok, en ezt mar nem birom. Lassan ott tartunk hogy 3 naponta kell egy meki de még azutan is ehsegerzet van. Nem tudom meddig fogom birni ezt az állapotot. Mi tudtok tanácsolni? Hova menjek? Milyen orvoshoz? A szüleim csak a vervetelre hajlandók elvinni, mashova nem. Börgyogyaszatra menjek a striák miatt? Esetleg valami etkezessel fogalkozo orvoshoz pl gasztroenterologia? Keressünk szakembert aki étkezési gondokkal fogalkozik? A vervetelt nem merem de jövöheten muszqly lesz ravennem magam mert en mar szenvedek ettől az állapottól. Amugy a stressztől is hizhatok amit a suli okoz. Az iskolaba jaras egeszsegromlo hatasú. Nyaron ezert van több vekony ember. Nem stresszel, nem eszik annyit.
Pszichológust semmiképpen ne hagyd ki, mentálisan rottyon vagy.
Főleg egy ilyen után:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Abban amúgy mi a logika, hogy az orvostól vagy egy szúrástól jobban félsz mint a haláltól?
Mert szenvedni roszabb mint gyorsan vegetvetni a szenvedesnek
Amugy ugy is szenvedek hogy egesz napos ehsegerzet van es zabalnom kell
A szüleim meg csak vervetelre hajlandoak elvinni mashova nem
Igy nincs valasztasom, ugy sem mutat semmit a vervetel, akkor a szüleim leszarjak a pitchaba az ügyet es magamra hagynak a túlsulyommal 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!