Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az
azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már
párkapcsolata? 17/l
Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.
#521: Neki hiába mondod. Ő semmit nem akar tenni, de mégis mindent akar (követel) magának. És nem kell félned, meg fogja magyarázni, hogy bizony ő miért nem fog sportolni, és miért nem fog normálisan étkezni. És persze mindegyikért más lesz a hibás.
2023. márc. 5. 00:02
252/1283 A kérdező kommentje:
De ti nem éritek. Anyám soha nem főz és nem is tud. Egész gyerekkoromban úgy nőttem fel hogy csak az iskolában volt lehetősegem főtt ételt enni mert anyám nem tud főzni. Egész kiskoromban száraz étellel,csipszekkdl, gyümölcsel, csokival tömött minket mert ugye főzni nem tud. Néha ráakad receptes videókra de el szokta őket rontani és olyankor is sír. Nekem kiskoromban a hétvége mindig azert volt nagy élmény mert mamámék főztek. Általaban hétközben is ugy volt hogy néha főztek mamámék majd átbattyogtak a kajával. Anyám szerint luxus a főtt étel hétköznap és olcsobb a csipsz, csoki, kindermaxi. Ezt egész gyerekkoromban igy mondta. Anyám esetében már az is nagy szó és levesfőzés ha olyan hangulatba van néha összedob egy zacskós mákgomboclevest. Csak ugye most már nem az általanosba járok, hanem ilyen delutani suliba (ahova csak 16 ev felett lehet amugy jelentjezni) itt ugye nincs tesi (csak heti egy nap 3 ora de csak csocsozunk es hallgatnom kell mások bulizasi élmenyeit) illetve itt nincs biztositott ebéd. Igy marad a majgombocleves vagy a meki. Ezek valtjak egymast, eddig heti 3 mekit ettem, anyam mostmár a pénz miatt kikötötte hogy heti 2re ad pénzt. De tovabbra sem főz. Igaz a meki sem főtt étel. Már anyám lidlis lazacot vesz nekem csak ne kelljen főznie. Mondhatnátok hogy főzzek én, de anya szerint ne mert belepazarolnam a levesbe a zöldsegeket, meg a főtt kaja draga, ne bohockodjak a konyhaba a főzéssel. Es befoglalja a konyhát,ott olvas pl es magara csukja az ajtót. Pedig én már azon is gondolkodtam hogy én főznék főtt kaját, pl mamáméknal nagyon szeretek főzni,sütni sokszor teljesen egyedül. Számomra a főzés igy a művészethez hasonlitó. Amugy szokott neha otthon lenne főtt etelhez hasonlito pl tükörtojás, amit a hugom dob össze vagy apukám amikor itthon van. De újabban sajnos a meki-májgombócleves párosban kell élnem és valószinüleg nagyon egyoldalú az étkezésem.
2023. márc. 5. 10:20
253/1283 anonim válasza:
Itt egy kis titok: a mekis pénzből elsétálhatsz a boltba is, és vehetsz belőle értelmes, változatos dolgokat is heti háromszor (vagy kétszer). Mások süthetnek tojást, csak neked tilos minden? Hagyjuk már.
2023. márc. 5. 10:27
254/1283 anonim válasza:
Bár nekem elvesz a hitelességéből az, hogy mindenre is anyád a magyarázat és emiatt nem egészséges és sportos életvitellel akarsz kilót leadni, hanem koplalással, így csak egy olyan lábjegyzetet tennék, hogyha koplalással (vagy neadjisten hánytatószerekkel) akarod elérni a pálcika alakot, akkor annak 2 igencsak súlyos következménye lehet.
1. Koplaláskor a szervezeted sajnos nemcsak a zsírszöveteid, hanem akár rövidtávon az izmaid is elkezdi bontani a túlélésért
2. Hogyha ilyenekkel leviszed tartósan 10% alá a testzsírszázalékod, akkor onnantól a mensturáció megáll, tehát onnantól egész életedre meddővé válsz.
Ismétlem, az előbbi 2 következmény csak akkor következik be, ha erőszakosan koplalva és szerekkel hánytatva akarod magad lefogyasztani, egészséges életmóddal lefogyva nem.
2023. márc. 5. 11:38
255/1283 A kérdező kommentje:
Hanytatni nem is akartam magam, koplaltani meg nem lennék kepes ugyanis 1 órát nem bírok ki evés nélkül. Szó szerint.
2023. márc. 5. 12:29
256/1283 anonim válasza:
Azért a meki mellett vannak egyéb gyorséttermek is a világon. Legalább ülj be egyél egy kínait, vagy rendes kifőzdében valamit.
2023. márc. 5. 14:20
257/1283 anonim válasza:
Istenem az ilyen minek vállal gyereket? Tudjátok hol hallotam utoljára olyat hogyaz anyuka csak májgombóc levest tud főzni? Matisz papáék riportjában...
Ott van a végén amikor főznek ott mondják ha figyelmesen megnézitek
Habár te már kb felnőtt vagy, te is főzhetnél
2023. márc. 6. 11:14
258/1283 A kérdező kommentje:
Annyira nem szeretnék ebben a putritelep országban elni ahol az embernek nincs lehetősge a boldogsagoz, drogokhoz
Nem is beszélve az egeszsegügyről es oktatasról es hogy minden drága
Bárcsak lenne egy fium aki aranylag penzes es hajlando lenne kiköltözni egy masik orszagba pl hollandiába vagy kanadába
Egyébként en egy oyan vilagnak örülnek ahol nincs se tek se rendőrseg, hagyják az állampolgarokat bekén! Ha jólét van nincs lopás, bűnözés. [link]
2023. márc. 6. 12:18
259/1283 anonim válasza:
#258: Ebben a groteszk családban a legkisebb probléma a főzés. Semmi gond nem lenne velük, ha mindössze ez lenne a probléma.
#259: Nem az országot kell elsősorban szidni. Előbb a családodat nézd már meg... Aztán meg a saját aranyásó "értékrendedet".
2023. márc. 6. 12:24
260/1283 A kérdező kommentje:
De el kell mennem az orszagból ha boldog akarok lenni...
Milyen gáz már hogy valaki úgy eli le az életét hogy soha nem drogozott? Szégyen. Nem vagyok apáca. Ahhoz hogy ez a szégyen ne kísértsen el kell mennem egy másik országba. Amugy a pénz annyira nem szamít csak hogy szép és kedves legyen a fiú. Persze a külföldre menéshez pénz kell. Az a lenyeg hogy a fiú szorgalmas legyen es rátermett minden helyzetben helytálljon. Én pl a tengert sem lattam meg soha. Soha nem jártam meg külföldön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!