Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/1283 mantis religiosa ***** válasza:
95%

Sokan nőttünk így fel. De azt tanították, hogy jobb a tisztes szegénység, mint a becstelen gazdagság.

Én szerettem azt az időszakot az életemben, mikor kerékpárral és tömegközlekedéssel meg tudtam oldani a hétköznapi dolgaimat, és nem KELLETT autót vennem, hogy el tudjam látni a munkámat és ne legyek munkanélküli.

2023. márc. 9. 01:03
 292/1283 anonim ***** válasza:
100%

290. Aha, te alkalmas is lennél prostinak, aki még egy sima vérvételtől is fél. Meghallják a kuncsaftok a szövegeidet, és inkább azért fizetnének, hogy elhallgass.

Meg ne haragudj, de manapság már nem akkora hű de nagy dolog egy jobb állapotban lévő autót venni, egyszerűen a szüleid nem akarnak. Nem egy olyan embert ismerek, aki minimálbérből, vagy állandó munkahely híján vett autót, és közlekededik vele. A sok rinyálás helyett nincs kedved inkább a saját kezedbe venni az életed irányítását?

Képzeld el, én falun nőttem fel, és kezdedben nekünk sem volt kocsink. Általában fogadtunk, vagy lovas szekérrel, biciklivel jártunk mindenhova. És én ezt egy kicsit sem bánom, mert a mostani nagy kényelemben élő gyerekek el sem tudják képzelni, az milyen élmény lehetett. Téged meg még 12 évesen biciklin kellett hordani. Miért nem mentél magadtól? Egy kocsi egyáltalán nem tesz téged senkivé, max kényelmesebben utazol. De azon kívül én pl. pont leszarom, melyik ismerősöm tud vezetni, és melyik nem.

2023. márc. 9. 04:25
 293/1283 anonim ***** válasza:
100%

Én van hogy most is busszal járok dolgozni attól függetlenül, hogy 2 autó is van otthon. És képzeld egy kur..a sincs a családban. :D

Tisztességes munkával is lehet valakinek autója, nem kell feltétlenül 30 millás autót venni. Gyerekkorom nagy részében mi is biciklivel meg gyalog jártunk mindenhova. Nálunk helyi tömegközlekedés nem is volt a városban (még iskolabusz se). Tizen pár évesen simán vittük egymást haverokkal a bicaj csomagtartóján. :D

Amúgy meg hogy akarsz te prosti lenni? Azt se tudod, a pasik vagy a csajok tetszenek, emellett szűz vagy, mert bátorságod sincs kilépni a kis buborékodból...

2023. márc. 9. 07:58
 294/1283 A kérdező kommentje:
De hogy megyek el majd bulizni autó nélkül? A szüleim már nem tudják kihasználni a csokot autóvásárlásra ha betöltöm a 18at. Az meg fél év, azalatt kizárt hogy autot vegyünk mert nem is tervezik. Nekem egész gyerekkoromban olyan nagy élmény volt egy ismerős autójába beülni mint másnak a vonat vagy a repülő. Akkora kenyelmet ad es anyukámnak is fontos lenne mivel a betgsege miatt hamar elfarad es pl kirandulasbol hazq akar menni es ha lennekocsink kényelmesen hazamehetnenk barhonnan es meg lenne oldva a problema. Nekem is könnyebb lenne mivel en is olyan vagyok hogy barmikor elfáradok és gyorsan haza kell menni. Ha lenne kocsink ez kényelmesen megoldódna. Valaki ennyi idősen mint en mar jogsit szerez en meg még eletemben talan 8szor ha ültem kocsiban. Illetve azt sem tudom melyik melyik resze az autónak. Hogy teszem majd le igy a jogsit? Ahhoz is pénz kell az meg honnan lesz? Az is szégyen hogy apám busszal jár a gyárba. Nem akarok prosti lenni csak mondjuk onlyfansot. Aajnos olyan rossz anyagi helyzetb vagyunk hogy apám azt mondta nem vesz több bubisvizet mert 120 forint.
2023. márc. 9. 08:47
 295/1283 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni az ember nem autóval megy... szerinted piásan hogy mennél haza autóval?

A csapból is folyik víz... sok milliárd embernek tökéletes, akkor neked is az.

Képzeld én is busszal jártam a gyárba 3 műszakba dolgozni és volt néhány alkalom, amikor gyalog kellett hazamenni, mert már nem volt busz visszafele. Egy 1 órás séta nem árt meg senkinek. :D

Senki nem mondta, hogy neked 17 évesen jogsira lenne szükséged. Nekem is 30 éves korom körül lett meg. Egyszerűen azért mert simán lehetett autó nélkül élni. Ha úgyis egyetemre akarsz menni, oda felesleges autó, főleg ha BP-re mész tanulni. Pár percenként járnak buszok, villamosok...

2023. márc. 9. 09:03
 296/1283 anonim ***** válasza:
100%

Én meg képzeld, 40 vagyok, és nincs autóm, és nem is lesz. Mert mindent meg tudok oldani anélkül is, pedig nem is városban lakok. (Igaz, megyei jogú városhoz közel.) Épp elég, hogy reggel, meg délután 20-30 perc a dugóból kikeveredni, ha mindenki, aki most busszal, vagy vonattal jár, autóba ülne, ebből 40-50 perc is lenne. És tudod, az országot beutaztam már, 2 hete voltam Budapesten egy hétvégére, most hétvégén megyek Szombathelyre, de voltam már jópárszor Tiszafüreden, Egerben, Debrecenben, Pécsett, Nyíregyházán, Szegeden, Tatabányán, Székesfehérváron, Komlón, Veszprémben, hogy csak a főbb úticékolat említsem. Ahhoz pedig, hogy városon belül eljuss A pontból B-be, szintén nem követelmény az autó. Egyébként meg sokan autó mellett kevésbé mozgékonyak, mint én autó nélkül. Szóval ez rohadtul nem érv semmire.

Meg egyébként is: nem kéne boldog-boldogtalannak vezetnie. Neked például nem kéne. Alapvető dolgokat sem vagy képes stabilan és megbízhatóan megcsinálni. Van, amit 500 poszt után sem vagy képes megérteni és felfogni. Te ezek után alkalmas lennél gépjármű vezetésére? Kizárt. Egy "jó étvágyat"-tól sírógöcsöt kapsz, mi lenne veled egy stresszes forgalmi helyzetben? Vagy épp rádjön a katt, és belehajtasz a járókelőkbe, mert valamelyik éppen aktuális náci-drogos agymenésed azt súgja neked.

Ami meg a családodat illeti... tudod, a helyzet az, hogy ha az egekig bálványozott apád az iskolakerülés, züllés, és a nála csöppet értelmesebb és szorgalmasabb emberek szidása helyett inkább a tanulásra fordította volna az energiát, és a pénz fele nem piára menne el, akkor most nem lenne az, hogy a "bubisvízen" spóroltok. Jah igen, gondolom, azért a piára van pénz, azon nem kell spórolni. ;-)

2023. márc. 9. 11:01
 297/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy teszem majd le igy a jogsit? Ahhoz is pénz kell az meg honnan lesz?"

Hogyhogy honnan? Dolgozni fogsz, mint minden más normális ember. Ha még egy kis eszed lenne arra, hogy hogyan állj meg két lábbal a földön, akkor esélyed is lenne arra, hogy kényelmet és jólétet teremts magadnak, de így csak sírsz azután, ami senkinek az ölébe nem hullik ingyen. Azt hiszed, mert egy év után hivatalosan is felnőtt leszel, minden megváltozik majd? Azon már elgondolkodtál, hogy mi a fenéből fogod eltartani magad? Vagy majd ezt is a szüleidtől várod el, és azért fogsz sírni, ezt neked miért nem teszik meg? Szerintem ez a k*rva szégyen. Nemhogy összeszednéd magad, pénzt keresnél, segítenél otthon, sírsz minden hülyeségért. Nem lesz bubisvíz? Úristen, milyen szörnyű, én csapvizet iszom, és attól sincs az égvilágon semmi bajom. Kíváncsi vagyok, milyen bulira fogsz te majd szívesen elmenni...

2023. márc. 9. 13:26
 298/1283 A kérdező kommentje:
Apám azt mondta hogyha lennének is barataim akkor se engedne el buliba mert a penz miatt nem lehet. 😭😭😭😭😭😭😭😭
2023. márc. 9. 18:20
 299/1283 anonim ***** válasza:
100%

Csak az én szokásom, hogyha szeretnék dumálni valakivel, akkor felhívom Discordon az egyik haverom? :D

Amúgy meg pont jókor sírsz a kocsi után, mikor minden ára k*rvára felment, normális autó aligha van használtan 1 millió alatt (+100k a forgalomba helyezés), újonnan meg 6 milliótól indul és akkor a legolcsóbb Suzukinál vagy, emellett ársapkás üzemanyag már jópár hónapja nincs, ergo 600Ft literje alsóhangon (Amivel max. 2-3km-t tudsz megtenni, de kocsifüggő), illetve ha bármi baja lesz, az súlyos tízezrekbe kerül, egyébként meg buliból haza holt részegen szerintem jobban jársz a busszal :D

2023. márc. 9. 22:34
 300/1283 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg pénzproblémára a megoldás: Diákmunka :D
2023. márc. 9. 22:36
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!