Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/1283 anonim ***** válasza:
100%

#339 Mit szeretnél? Festegetni, vagy valami érdemi munkát végezni? :D

Ha utóbbi, akkor lehetsz 2d/3d grafikus, animátor stb... Ezeket simán tanulhatod úgy is, hogy előtte nem művészetis suliba jártál.

2023. márc. 16. 12:31
 342/1283 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy rajzolsz? Mert a paintben firkálgatás és a komoly képszerkesztés (pl. Photoshopban) közt van némi eltérés :D

Amúgymeg csak képet szerkeszteni szoktak gépen, digitálisan rajzolni többnyire tablettel+érintőceruzával szoktak, esetleg gépre dugott Wacom tablettel, ha annyira profiba tolják :D

2023. márc. 16. 13:57
 343/1283 A kérdező kommentje:

Van rajztáblám amit gépbe kell bedugni XP-PEN

Karácsonyra kaptam

Ibis paint xel szoktam rajzoni apukam a munkatársatól kerte el pendriveon ő meg gondolom letorrentezte

De telefonon is szoktam az Ibis paint xel rajzolni

2023. márc. 16. 14:16
 344/1283 anonim ***** válasza:
100%
Tekintettel arra, hogy abból lófütyi pénzt se fogsz tudni csinálni, hacsak nem kezdesz el képregényeket/mangát rajzolni (amihez elég erős történetírási képesség is kell, plusz nem kevés fantázia egy univerzum építéshez), így tessék szépen elkezdeni Blenderezni. :D Először 2D grafika/animáció, ha az megy, jöhet a 3D. Ha utóbbiban is jó leszel, keress meg. :D
2023. márc. 16. 15:21
 345/1283 A kérdező kommentje:
A súlyól mi a véleményetek? Hogy lehet ennyi ha visszafogtm az evést és sokat mozogtam az utóbi hetekben? A szívem és az izmaim nagyon fájnak főleg a szívem.
2023. márc. 16. 16:14
 346/1283 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogalmam sincs a súlyodról... De hogy őszinte legyek, nem a súly a lényeg, hanem hogy nézel ki, ahhoz meg látni kéne az alakod. De azt se látta a kutya se.
2023. márc. 16. 16:18
 347/1283 anonim ***** válasza:
100%

Hízni könnyen és gyorsan lehet, fogyni pedig nagyon lassan. Úgy nem lehet fogyni, hogy nem eszel rendesen vagy koplalsz, mert a test a drasztikus tápanyag megvonásra elkezd raktározni. Ezért kell változatosan és rendszeresen enni, azzal nem lehet értelmesen fogyni hogy pl. holnaptól nem vacsorázol, és akkor egy étkezéssel kevesebbet viszel be.

Ha visszafogtad az evést, de még mindig a napi szükségleten felül eszel, akkor viszont folyamatosan hízol, csak lassabb ütemben.

Néhány hónap zaba után ha kicsit visszafogtad magad, annak nem lesz 1-2 hét múlva látható eredménye.

66 kiló nem olyan durva, ha mellé magas is vagy.

2023. márc. 16. 16:23
 348/1283 A kérdező kommentje:

155 centi vagyok

Ma koplaltam? 😰😰

Ma ezeket ettem:

2 pohár kakaó

Fánk

Smile palacsinta

Narancs

1 tabla milka

Rántotthús kukoricas rizzsel 1 tál

Egy szendvics

Hússalata kb egy tál ilyen salata meg kukorica volt benne olyan francia salalta szerű

Pörkölt tesztával egy tál

Kometa soproni felvagott zsömlébe

100grammos lidlis lazac

Most hogy említettétek a koplalast kezdek felni hogy ma is koplaltam főleg hogy ma visszafogtam az evest ennel többet szoktam

Szerintem ma még fogok enni mert felek koplas illetve még mimdig teljesen üresnek erzem magam

Komolyan

Ez szervi problema de az endokrinologiára csak aprilis 19re van idöpont amit meg februarba adtak

2023. márc. 16. 19:17
 349/1283 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez már a falás-zabálás szint, de nem vagyunk egyformák.

Látom anyukád még mindig soha nem főz, de az ötödik különböző fogást is sikerült betolni ami a te szinteden a koplaláshoz közeli. Csoda, hogy maradt hely még a kakaó, fánk, palacsinta, meg még rá egy tábla csoki kombónak, hiszen kell a cukor és szénhidrát jutalom egy kemény nap után. Aztán majd sírsz, hogy röfi vagy.

(Amúgy kb. minden válasz elolvasása utáni első reakció az, hogy "na jó, én ide többet nem írok és törlöm a listából is, mert ilyen nem létezik". De remélem jól szórakozol rajta)

2023. márc. 16. 20:33
 350/1283 A kérdező kommentje:

Eddig azt gondoltam hogy az lesz a kiút a szegenysegből hogy hozzámehyek egy gazdag férfihoz de igy egyetlen ferfinak se fogok kelleni. Egyetlen értékem a szépségem és mostmár azt is elvesztettem. 😭😭😭😭😭

A pénzel vékonyságot es szepseget is lehet venni (mert ugye az edző is fizetős)

De ahhoz hogy penz legyen pasi kell

Ahoz hogy pasi legyen ahhoz szepseg es vekonysag kell

Ez egy ördögi kör

Ajakfeltöltest es mellplasztikát szeretnék

Szeretném megcsinaltatni az orromat meg mellemet

Azert szeretnék prostinak menni hogy a pénzből megszépithessem magam

De a szüleim még kozmetikusra sem adnak pénzt

Minden atlagos lány plasztikaztat meg ajakfeltöltesre megy en is szeretnek

A melleimről is el kell tüntetni a striakat

Szeretnék egy gazdag szep ferfit aki engem majd személyre szab es megszépít a sok pénzéből és atlag emberré, a társadalom részévé tesz

2023. márc. 16. 22:18
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!