Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
#339 Mit szeretnél? Festegetni, vagy valami érdemi munkát végezni? :D
Ha utóbbi, akkor lehetsz 2d/3d grafikus, animátor stb... Ezeket simán tanulhatod úgy is, hogy előtte nem művészetis suliba jártál.
Hogy érted, hogy rajzolsz? Mert a paintben firkálgatás és a komoly képszerkesztés (pl. Photoshopban) közt van némi eltérés :D
Amúgymeg csak képet szerkeszteni szoktak gépen, digitálisan rajzolni többnyire tablettel+érintőceruzával szoktak, esetleg gépre dugott Wacom tablettel, ha annyira profiba tolják :D
Van rajztáblám amit gépbe kell bedugni XP-PEN
Karácsonyra kaptam
Ibis paint xel szoktam rajzoni apukam a munkatársatól kerte el pendriveon ő meg gondolom letorrentezte
De telefonon is szoktam az Ibis paint xel rajzolni
Hízni könnyen és gyorsan lehet, fogyni pedig nagyon lassan. Úgy nem lehet fogyni, hogy nem eszel rendesen vagy koplalsz, mert a test a drasztikus tápanyag megvonásra elkezd raktározni. Ezért kell változatosan és rendszeresen enni, azzal nem lehet értelmesen fogyni hogy pl. holnaptól nem vacsorázol, és akkor egy étkezéssel kevesebbet viszel be.
Ha visszafogtad az evést, de még mindig a napi szükségleten felül eszel, akkor viszont folyamatosan hízol, csak lassabb ütemben.
Néhány hónap zaba után ha kicsit visszafogtad magad, annak nem lesz 1-2 hét múlva látható eredménye.
66 kiló nem olyan durva, ha mellé magas is vagy.
155 centi vagyok
Ma koplaltam? 😰😰
Ma ezeket ettem:
2 pohár kakaó
Fánk
Smile palacsinta
Narancs
1 tabla milka
Rántotthús kukoricas rizzsel 1 tál
Egy szendvics
Hússalata kb egy tál ilyen salata meg kukorica volt benne olyan francia salalta szerű
Pörkölt tesztával egy tál
Kometa soproni felvagott zsömlébe
100grammos lidlis lazac
Most hogy említettétek a koplalast kezdek felni hogy ma is koplaltam főleg hogy ma visszafogtam az evest ennel többet szoktam
Szerintem ma még fogok enni mert felek koplas illetve még mimdig teljesen üresnek erzem magam
Komolyan
Ez szervi problema de az endokrinologiára csak aprilis 19re van idöpont amit meg februarba adtak
Szerintem ez már a falás-zabálás szint, de nem vagyunk egyformák.
Látom anyukád még mindig soha nem főz, de az ötödik különböző fogást is sikerült betolni ami a te szinteden a koplaláshoz közeli. Csoda, hogy maradt hely még a kakaó, fánk, palacsinta, meg még rá egy tábla csoki kombónak, hiszen kell a cukor és szénhidrát jutalom egy kemény nap után. Aztán majd sírsz, hogy röfi vagy.
(Amúgy kb. minden válasz elolvasása utáni első reakció az, hogy "na jó, én ide többet nem írok és törlöm a listából is, mert ilyen nem létezik". De remélem jól szórakozol rajta)
Eddig azt gondoltam hogy az lesz a kiút a szegenysegből hogy hozzámehyek egy gazdag férfihoz de igy egyetlen ferfinak se fogok kelleni. Egyetlen értékem a szépségem és mostmár azt is elvesztettem. 😭😭😭😭😭
A pénzel vékonyságot es szepseget is lehet venni (mert ugye az edző is fizetős)
De ahhoz hogy penz legyen pasi kell
Ahoz hogy pasi legyen ahhoz szepseg es vekonysag kell
Ez egy ördögi kör
Ajakfeltöltest es mellplasztikát szeretnék
Szeretném megcsinaltatni az orromat meg mellemet
Azert szeretnék prostinak menni hogy a pénzből megszépithessem magam
De a szüleim még kozmetikusra sem adnak pénzt
Minden atlagos lány plasztikaztat meg ajakfeltöltesre megy en is szeretnek
A melleimről is el kell tüntetni a striakat
Szeretnék egy gazdag szep ferfit aki engem majd személyre szab es megszépít a sok pénzéből és atlag emberré, a társadalom részévé tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!