Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/1283 anonim ***** válasza:
100%
310. Az jó, ha köszönsz. Aki nem köszön vissza, egyrészt bunkó, nem érdekled őt, ne foglalkozz vele, másrészt valószínűleg csodálkozik azon, hogy hozzászóltál. Nem fog ez egyik pillanatról a másikra menni, csak idővel, légy kitartó!
2023. márc. 10. 14:07
 312/1283 anonim ***** válasza:
100%
Ne is akarj csak úgy részeg lenni. Az semmire se jó, másnap még szarabbul leszel. Inni kulturáltan kell, nem mint az állat.
2023. márc. 10. 14:09
 313/1283 Marci71 ***** válasza:
100%

Detti, kérdeznék valamit:) tegyük fel hogy meghívnak egy buliba. Hogy viselkednél ott szerinted ? Felszabadultan szórakoznál, jól éreznéd magad, vagy ellennél az egyik sarokban egyedūl, szótlanul?

Ezen gondolkodj el szerintem....

2023. márc. 10. 14:26
 314/1283 A kérdező kommentje:

Ha innék alkoholt fekszabadulnék

Amugy mit csinaljak hogy az elet minden területen batrabb legyek? Ugye mondtam hogy mostmar p elkezdtem köszönni amikor megerkezem az osztályba

2023. márc. 10. 14:28
 315/1283 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyeneket. :) Idegen környezetben milyen szoktál lenni ha egyedül vagy? Pl. egy ruhaboltban?
2023. márc. 10. 14:31
 316/1283 A kérdező kommentje:

Néha

Őszité szolva iskolá kivül a szüleim agyon vásárolni sem engedek el egyedül

Én még kb soha nem mentem egyedül sehova

Helyek ahova egyedül mentem: iskola, kori a varosba, mamámekhoz elmenni, alattunk lévő kisboltba, mekibe, nagyon ritkan egyedü ruhat venni de akkor is altapaban csaknezelődök kinezek egy ruhat es a szüleim csak ugy engedik megvenni ha ők is ott vannak es latják mert nem akarják hogy szorjam a penzt es olyat vegyek ami nem jó

Még kaját bevásárolni sem voltam soha egyedül, mondjuk egy nagybevasarlast a csaladnak. Orvoshoz is szüleim visznek. Ugye en szeretek a termeszetben lenni pl biciklizni de azt is vagy a hugommal vagy apukámmal. Igazából kirandulni se voltam még egyedül. Egyszer kipróbálnám az egyedúl vonatozást.

Nyáron tervezem hogy egyedül fogok csinalni egy nagybevasarlast a csaladnak (az a baj ugye hogy a mi csaladunknak nincs kocsija int mar irtam is)

Hianyzik az eletmből hogy egyedül menjek valahova de ahhoz is baratok kellenek. A szüleim pedig ha egyedül megyek suliba vagy korizni qkkor is a liftel lekisernek pedig en nem akarom de azert kisernek le mert félnek hogy valamit csinalok vagy kiabalok. Pontosan nem tudom miert kisergetnek de azt mondják szegyellenek a szomszédok elött.

2023. márc. 10. 14:40
 317/1283 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid faékek, velük ne foglalkozz. Nyugodtan menj el akkor ruhákat nézegetni pl. Próbálj fel párat, ha van valaki más is az öltöző mellett, akkor kérdezd meg, hogy jól áll-e rajtad a ruha szerinte. Ehhez meg se kell venni. :)
2023. márc. 10. 14:44
 318/1283 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon merek szólni. Amugy kb fél eve kezdtem el egyedül vásárolni menni, alattunk lévő kisbolt vagy eppen a mekibe. Félek attol hogy pl az eladók is csúnya lúzer lánynak gondolnak majd.
2023. márc. 10. 14:53
 319/1283 anonim ***** válasza:
100%
Az eladókat a legkevésbé se érdekled... Csak túl akarnak lenni a napon, aztán megkapni a fizetést. :D
2023. márc. 10. 14:59
 320/1283 anonim ***** válasza:
100%

314. Tegyük fel, innál alkoholt, és tényleg bátrabban beszélgetnél, de szerinted mások erre hogyan reagálnának? Te most is elvársz dolgokat a szüleidtől, nem verheted ki hisztit, ha egy bulin valakit éppenséggel nem érdekelsz, vagy nevet rajtad, mert beszélsz hozzá.

Ahhoz, hogy bátrabb legyél, kezdj bele az önismeretbe. Ezt a kérdést a googlebe is beírhatod, elolvashatod a sok cikket, könyvet a bátorságról, csak nem mindegy mit gondolsz helyesnek. Pl. attól, hogy részegre iszod magad, csak pillanatnyi önbizalmat ad. De nem kell mindig bátornak lenni. Határaink vannak, és néha jobb inkább tartani valamitől. Sőt, ha be tudod ismerni, hogy valamitől félsz, az már egy lépés előre.

2023. márc. 10. 15:24
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!