Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/1283 anonim ***** válasza:
100%
260. Tökmindegy, hogy hová mész, a boldogságot nagyon nem egy ország, egy tárgy, vagy a drog fogja megadni. Ha te belülről nem akarod helyrehozni ezt a próblémát, akkor akár a tengerparton is lehetnél, ott is boldogtalan leszel. És hidd el azt is, hogy így, ilyen hozzáállással senkinek az ölébe nem pottyan csak úgy egy szép és kedves fiú. A te érdekedben mondom, kezdj el felébredni az álomvilágból, mert így k*rva szomorú életed lesz még 30 év múlva is.
2023. márc. 7. 13:24
 282/1283 anonim ***** válasza:
100%

Amit olvastam (100+ megjegyzés), azalapján Dettikéről az a kép alakult ki bennem, hogy egy olyan személyről van szó, aki amellett, hogy a gyűjtőiskola alapján baromi lusta, még irigy is nagyon durván, mert más többrevitte, mint ő és emiatt a talpraállás helyett inkább elkezdett szimpatizálni a társadalmunk olyan részével, akit én (és valszeg nagyon sokan mások is) nagyívben kerül(nek/ök), mert ha valaki kicsit is továbbjutott az ösztönlénynél, akkor azoknak hiába vagy nagyon sexy kívűlről, ha belülről egy velejéig romlott, kvázi eltartást váró személyiség vagy, aki ezek mellett függő is akar lenni (vagy már az is), az alkohol meg a drog is kvázi méreg, ami nem véletlen van betiltva a világ szinte minden országában (Hollandiában és Kanadában is), mert dopaminfelszabadítással elért függőséget okoznak, ami a véráramban kering és pl. az alkoholnál 13 feles már a biztos halált jelenti. Nem véletlen, hogy azok, akik már ennyi idősen is ráfüggnek durván ezekre a szerekre, azok még fiatalkorukban (30-s éveikben) meghalnak drogtúladagolásban vagy a májuk leállásában, mert az alkohol leginkább azt pusztítja.

Ittvan 1 videó, csakhogy az alkoholról tett állításaimat alátámasszam vele: https://www.youtube.com/watch?v=r0NHppUG-K4&t

Ajánlom, hogy nézd végig.

Jelzem, ezt neked 1 korodbeli srác írta (Pontosabban 16 éves vagyok), mert neked az a célod, hogy szerezz 1 pasit, aki kinyalja a segged, de részemről te inkább az a személyiség vagy, akit való életben ignorálnálak, amennyire csak tudlak.

2023. márc. 7. 21:50
 283/1283 anonim ***** válasza:
70%

Én még tartom magam ahhoz, hogy ez egy kitalált alterego és trollkodik, ilyen ember nincs. Van néhány egymásnak ellentmondó állítás:

Például sosem drogozik/drogozhat, máskor meg antidepresszánsokat szed és gyógyszerezik. Vagy le akar fogyni, ehhez képest heti háromszor a mekiben kajál, otthon tilos és bűn főzni, de a húga tojást sütöget. Vagy hisztérikusan fél a vérvételtől, a másik kommentben már úgy könyörög a szülőknek hogy végre elvigyék oda. Hol az a baja hogy leszbikus vagy mi és a lányok társaságában emiatt kellemetlen lenni, hol az hogy a fiúk rá sem néznek.

Mindig aszerint alakul a történet, amerre a kommentelők elviszik és reagálni lehet rá. Hogy a kérdező nem 17 éves és akár nem is lány, simán benne van. Csak egy karakter, akinek a nevében kommentel.

2023. márc. 7. 21:58
 284/1283 anonim ***** válasza:
100%
#283 Igazat kell adjak, többször is gyanús volt nekem is, hogy troll profil lesz, ennek többször is hangot adtam, természetesen tagadta, bár valszeg 2 accounttal csinálja az egészet (onnan volt a Dettike név meg a gyűjtősuli) de azért durva, hogymár ezt élvezi 1.5 hónapja. törölje mod a kérdést és le van tudva...
2023. márc. 7. 22:12
 285/1283 A kérdező kommentje:
De miért lennék troll? Esküszöm igaz minden. Aki szeretné keressen fel. Én ugy is baratokat keresek. De hogy jött ide a suli? Ebbe a suliba fél éve járok idéntől. És létező vagyok és nagy fájdalom a szívemnek hogy engem sehol nem vesznek komolyan es már létezőnek sem tartanak. Az osztályban is eszre sem vesznek a többiek mintha ott sem lennék, nem is köszönnek. Hogyan bizonyítsam be hogy nem vagyok troll? Azért könyörgök a szüleimnek hogy vigyenek el orvoshoz és az ne a vervetel legyen de ők csak arra haandóak. Antidepresszánst valóban szedem.
2023. márc. 7. 22:28
 286/1283 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem troll. Ő tényleg ennyire kattant. Főleg, mióta mind ő maga, mind a családja elutasít mindennemű körszerű kezelést. Egész normális lány lehetne belőle, minden mentális problémája igazából kezelhető lenne, csak nem tesznek érte semmit.

Mondjuk nem értem, hogy a gyámhatóság ilyenkor hol van? Van egy teljesen abuzív család, a verbális bántalmazás mindennapos, az anya életképtelen, az apa erőszakos, bántalmazó és alkoholista, többszörösen is megvalósul a kiskorú veszélyeztetése. Ritkán mondok ilyet, de ha kiemelték volna, és vagy az apa testvérénél helyezték volna el, aki egy értelmes, korrekt ember, vagy akár ha állami gondozásba vették volna, még akkor is pozitívabb jövőképe lehetne. Ehelyett hagyják, hogy elkallódjon, hogy saját magát tönkretegye, miközben naponta két tablettával, meg némi odafigyeléssel normális élete is lehetne.

2023. márc. 8. 02:15
 287/1283 anonim ***** válasza:
100%
"Aki szeretné keressen fel." És mikor érsz rá bokros teeindőid mellett? :D
2023. márc. 8. 08:57
 288/1283 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ez az! Egyeztessünk helyet és időpontot, aztán csapjunk egy nagy bulit ÁJULÁSIG!!
2023. márc. 8. 13:54
 289/1283 anonim ***** válasza:
100%
#283: Ezek nem egymásnak ellentmondó állítások. Ezek simán önellentmondások. Amikor a vágy megvan valami iránt, de az nulla akaraterővel párosul. Szeretnék lefogyni... de a panaszkodáson túl nem jut, és naponta bezabálja a teljes hűtőt. Szeretnék egyetemre menni... de a könyvet már nem venné elő, mert ahhoz döglusta. Stb, stb.
2023. márc. 8. 14:06
 290/1283 A kérdező kommentje:

Fontos témáról tettem fel kérdést erre törölték. Pedig en már nem bírom ki, ki kell adnom magamból.

Én úgy nőttem fel hogy soha nem volt kocsink. Apám 20 eve nem vezetett anyám soha nem tanult meg vezetni. Úgy nőttem fel hogy mindenhová buszoztunk, vonattal vagy biciklivel mentünk. Értem soha nem jöttk kocsival a szüleim mivel nem volt nekik. Úgy nőttem fel hogy mindig hatalmas élmeny volt valami rokon autójába ülni azokra mind a mai napig emlekszem. A kocsiban utazas gyerekkoromban mindig egy kenyelmes luxus dolognak számított. Már 17 vagyok es még mindig egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor ültem életemben kocsiban. Nem állunk jól anyagilag és nincs kilatása annak hogy én vagy a családom tudjon venni. De szégyen ha nincs és már nagy szükseg lenne rá. A szüleim hitelbe sem mernek nyilván belemenni.

Mert mar egyre nagyobb szüksegességét érezzük évről évre az autónak. Tisztes munkából soha nem keresnék annyit hogy tudjunk venni. De én tényleg egész gyerekkoromban es most is remegve szállok be egy kocsiba es azt se tudom mi mi benne, mint amikor a busmanokhoz ledobták a kólásüveget. Bár már evek óta nem ültem kocsiban. A lottózás függôég és tudjuk hogy kicsi a valószinűsege a nyerésnek. Nem értitek milyen az amikor eletedben azt sem tudod hogy a kocsi ajtaját be kell csapni mert sosem volt. Mai napig szinte semmit sem tudok a kocsikról es a benne üles élményéről is csak kevés emlekem van. És igy neveltek fel a szüleim 3 gyereket autó nélkül. Meg ha beteg voltam is apukám elbuszozott ertem majd busszal hazamentünk. Nem bírom tovább.

A családom helyzete nagyon zavar és a gyerekkori sérelmeim forranak bennem hogy nekem a gyerekkorombó egy ilyen alapvető dolog kimaradt. A prostitúció volna erre a megoldás? Nimcs más kiut, apukám nem is tervez kocsit venni mert szerinte viszi a pénzt. Meg 12 evesen is hordtak minket a bicikli hátso ülésén és én ezt szégyellem az eletemben.

2023. márc. 8. 20:23
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!