Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
"Én még soha nem voltam részeg"
Na, kezdődik a hazudozás.
Persze.
soha nem ittál alkoholt. Csak pár pohárral, amit annyira meg sem éreztél, hogy utána a halálodon voltál. :D
Most hazudhatsz, de tudod, mi emlékszünk arra, hogy akkor miket írtál.
"De az számomra rossz emlék volt"
Nem az volt a kérdés, hogy milyen emlék volt. Az, hogy alkoholizáltál-e már. Vagy szerinted ez úgy működik, hogy csak az történt meg, ami jó emlék?
Dett basszus, sürgősen jelentkezz a pszichiáternél, mert a bajok nem kicsik.
Nem, egyszerűen tovabb ment. De olyan gyorsan történt hogy nagyon nem is tudtam szolni egy szot se meg ugye sirtam.
Nekem sajnos teljesen remenytelen az életem mert apukám ugye nem engedte hogy műveszeti iskolaba menjek es igy tudom hogy már sosem vegezhetem azt amiről mindig is álmodtam. Más munka annyira nem is foglalkoztat főleg nem a gyári munkás. Minden szexi lány műveszeti iskolaba megy. A mamám is ellenzi mert szerinte keves az eselye annak hogy pont az en műveimet tartanak ertekesnek es felvennének. Szóval az én életemet már nem erdemes folytatni mert n csinalhatom azt amit igazán szeretnék mert apukám miatt nem mentem müvészeti iskolába. Így már csak egy megoldas maradt hogy gazdag ferfihoz hozzámenjek. Műveszeti főiskolára már ugy sem mehetek gimiből mert nem a Kandóba járok.
"minden szexi lány elájul vérvételen akinek nem ér össze a combja"
"minden szexi lány fiúk karjába ájul mert leesik a cukra"
"minden szexi lány elájul hogy felhívja magára a figyelmet"
"minden szexi lány tüskét iszik és eldobálja az üvegét"
"minden szexi lány művészeti iskolába megy"
"minden szexi lány fel van mentve matekból"
"minden szexi lány akinek felmentése van, csak eljátszotta"
"mindenki menő drogos szexi csaj"
"minden szexi lány rak ki profilképet"
"minden szexi lány riszálja magát"
"a szexi dohányos csajok azért vékonyak mert a cigi elveszi az étvágyat"
Ezt a listát nyomtasd ki, vidd el a pszichiáternek és pontról pontra beszéljétek át mit jelentenek neked. Addig ne írj ide, míg nincs vége a kezeléseknek, mert csak ugyanazt a hisztit fogalmazod át újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!