Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/1283 A kérdező kommentje:
A mozgással csak rontok a helyzeten ugyanis csak ehesebb leszek tőle. Most is a komplett Vacsiközt vegig görkoriztam es csak ehesebb lettem.
2023. márc. 19. 19:58
 372/1283 mantis religiosa ***** válasza:
94%
Igyál minden étkezés előtt egy fél liter vizet. Hamarabb jóllaksz és javítja az anyagcserédet is, több más előnyös hatásával együtt.
2023. márc. 19. 20:23
 373/1283 anonim ***** válasza:
100%
372. Ihatna, de az apja nem vesz több bubisvizet. 😂
2023. márc. 19. 20:47
 374/1283 A kérdező kommentje:

Igen de nem értitek. Tudjátok miert van ez a folyamatos zabálás? Mert nem tudhatom hogy mikor ehetek legözelebb ezért minden étkezesnel a ehető legtöbbet próbálok enni miel oyan labilis otthon a helyzet hogy nem tudhatom hogy masnapra lesz e otthon étel egyatalán. Mert lehet reggel ugy kelek fel hogy anyam idegrohamaban mindent kidobalt, vagy mas megette, vagy apukam elcsomagolta, vagy hugom megette. Sohasem tudhatom hogy az a kaja amit este a hűtőbe tettem az ott lesz e még másnapra.Szoval folyamatos stresszben elek hogy masnapra mar nem is lesz meg az a kaja mert a kib***zott csaladombol valaki elcsomagolja, kidobja, megeszi. Naprol napra elek. Nem tudhatom hogy ugy kelek e fel hogy anyam jókedveben van es főz vagy rosszkedveben van es nem főz. A napom a túlélésről szol mert lehet anyam rosszkedveben van es nem főz akkor mar csak apám jókedvere szamithatok hogy vesz nekem kajat. Szóval az ő erzelmi allapotukon függ hogy eszek e aznap mert ha apam rossz kedveben van akkor bevasarolni sem megy. Szóval ugy kell elnem hogy nem biztos hogy masnap lesz e kaja azert eszek minden nap a lehető legtöbbet.Élnem kell minden lehetőseggel az evésre mert lehet másnap már nem lesz ott fent emlitett példak miatt.

Én kibírnám hogy nem eszek este 8 után, de sajnos be kell zabálnom ami van görcsösen mert ki kell használnom az alkalmat, lehetőséget hogy van kaja mert lehet másnap reggelre már nem lesz ott

Jó példa erre a mostani helyzet. Sajnos csak 2 fánk van itthon. Holnapra kene a kis k**** hugomnak is elvinni es nekem csak egy jutna. Es azt be kell osztanom mint egy szegény éhező hogy most eszem e meg vagy holnap reggel. Na ezert van bennem sztressz. Hogy ekkora a szegenyseg hogy igy kell azeletben maradasert küzdeni mint Bear Grylls hogy be kell osztania mikor eszi meg az utolso élelmét

Az a baj hogyha most nem eszem meg a fánkot hanem holnap reggelre hagyom akkor nem fogok tudni aludni az ehsegtól es a szervezetem holnapig koplalni fog vagis raktarozni 😭😭😭😭😭😭😭

Szóval erről beszélek. Úgy elek mint aki a sivatagban próbálja beosztani naprol napra az élelmet.

2023. márc. 19. 21:12
 375/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Naprol napra elek"

Jaj, hagyjuk már. Annyit nem ehettek, mint a disznók, hogy egyik napról a másikra ne legyen semmi kaja. Így is össze-vissza megeszel mindent, így nem is fogsz soha lefogyni. De nem is dolgozol megérte, akkor ne mondd már, hogy napról napra élsz. Jó dolgodban már azt sem tudod, hogy mit csinálj vagy mi? Neked azért még ott vannak a szüleid, más már ennyi idősen a saját pénzéből tartja el magát.

2023. márc. 20. 04:11
 376/1283 anonim ***** válasza:
100%

Annyira sokat segítene a testsúlyodon, ha egészségesebb ételek miatt sírnál, nem egy fánk miatt :D

Fel nem fogom, hogy anyukádat nem lehet megkérni, hogy vegyen neked egy tortillalapcsomagot, felvágottat, sajtot, salátát, paradicsomot, ilyesmiket és máris egészségesebben étkezhetnél, torillát nem nem egy nagy was is das összerakni. :D

és most mellőzzük az

"Anya nem vesz neked, mert könnyebb kindermaxit venni"

"Ki vagyok zárva a konyhából, mert anya szerint ügyetlen vagyok"

és

"K**** húgom biztos elvinné magának tízóraira (mert nemcsak te vagy)"

meg hasonló kifogásokat, mertha koplalva is egy ültő helyedben letolsz 1 tábla milkát, akkor ott valami nagy gond van, köszönöm ;)

2023. márc. 20. 06:43
 377/1283 anonim ***** válasza:
100%
Mert most szerinted, ha megfektetne valaki, akkor jobban éreznéd magad? o.O
2023. márc. 20. 07:55
 378/1283 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Mint az éhező prosti, aki ingyen szopik, csak, hogy legyen valami meleg a gyomrába.
2023. márc. 20. 08:45
 379/1283 A kérdező kommentje:

Én mindent államositanek pl az edzőtermeket is hogy a vékonysag ne legyen státusszimbólum

Hiszen a k**va magán edzőtermekben 20 ezer forint a diákbérlet de minimum 10 ezer

Ha allamositva lenne olcso lenne vagy ingyenes

MINDENKINEK JOGA VAN VÉKONYNAK ÉS EGÉSZSEGESNEK LENNI ANYAGI HELYZETTŐL FÜGGETLENÜL! EGYENLŐSEGET! A VÉKONYSÁG NEM LEHET STÁTUSSZIMBÓLUM! Én eleve mindent allamositanek hogy az állam biztositsa az embereknek a jólétet es mindenki egyenlő legyen en kommunista vagyok olvastam marxtól a Tőkét

Meg hogy TBre irják fel a fogyókurás etrendet

Az egeszseges etelek dragák a probiotikumom is nagyon draga

Es pl jobb egeszsegügyet hogy az endokrinologiára ne 3 honap mulva kapjak időpontot

Már februarban adták aprilis 19re addigra 70kg leszek ez sürgős ugy es csak mélyebbre süllyedek a depresszióban mert az egészségügy magamra hagy

2023. márc. 23. 10:11
 380/1283 anonim ***** válasza:
100%

A lépcsőzés még mindig ingyenes, arra sem vagy hajlandó. 70 kiló is csak akkor leszel, ha ugyanúgy zabálsz mint eddig, ami szintén a te döntésed.

Mindig bebújsz egy kifogás mögé és onnan sírsz, menthetetlen vagy. Mindig más a hibás, sosem te.

2023. márc. 23. 10:16
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!