Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Anyádéknak is van egy minimális esze legalább... A szemét kajától leszel 70 kiló, nem a hormonoktól. 17 évesen a hormonjaidnak nem kéne, hogy bajuk legyen.
Szerintem keresned kéne egy pasit, hogy legalább valami endorfintermelés beinduljon nálad, hátha jobban éreznéd magad a hétköznapokban. :D
"De én hallgatok ratok es ivenis olvasom a válaszokat. De egy szexi lany elajul [...]"
Ez a szép. Esküdözöl, hogy te halglatsz ránk, majd egy fél mondattal arrébb bebizonyítod, hogy nem. :D
Most komolyan mondom, tényleg szedned kéne a gyógyszereidet, az orvosaidnak (beleértve a pszichiátert is!) pedig nem kéne hazudnod. Ezzel csak azt éred el, hogy tényleg egy ocsmány, otromba, buta, semmitérő alak legyél, aki senkinek nem kell. Teljesen normális, átlagos, vonzó lány lehettél volna, ha csak egy kicsit azon vagy, hogy előrelépj, és ne hátra.
Már nem vagyok vonzó? Eddig egyetlen értékem a szépségem volt és mostmar azt is elveszítem 😭😭😭😭
Egy atlagos lanynak alacsony a cukra ami miatt elájul egy nem szexi lanynak meg magas ami miatt cukorbeteg
Nem, egy átlagos lánynak normális értékeken belül van a cukra, nem is ájul el...
Honnan a bánatból tudjuk, hogy vonzó vagy-e, ha senki nem ismer innen személyesen?
"Eddig egyetlen értékem a szépségem volt"
Érdekes, eddig végig azon rinyáltál, hogy te mennyire csúnya vagy. Akkor most hogy is van ez?
Tudod, veled ellentétben mi emlékszünk ám arra, hogy régebben miket írtál. Az igazi baj az, hogy már azt sem tudod, hogy mit képzelegj. Egyszer ezt mondod, másszor azt.
"a szüleim nem engedik a pénz miatt"
Jah igen. Talán apádnak nem szidnia kéne azokat, akik hajlandóak voltak tanulni, hanem ő is szerezhetett volna egy normális végzettséget, és akkor most nem nyomorgnátok. Érdekes, apád testvére miért nem szűkölködik?
@Kérdező
Te komolyan azt sajnálod, hogy nem drogoztál, cigiztél és minden egyébb szerencsétlenséget nem csináltál, amivel a mai fiatalok tönkreteszik az életüket? Mind blowing. Nekem sem volt átlag tinédzserkorom, de nem érdekel így volt tökéletes. Ez tesz eredetivé. Még is mi újdonság lenne abban, ha én is ugyan azt csinálnám, mint mindenki más? Nekem sincsenek barátaim, mert akiket annak gondoltam, hol vannak ők már (ja ez a barátságnak az apróbetüs része)? Na és? Nem más emberek kapcsolatától leszel jobb vagy rosszabb. Ne legyél egy önkritizáló valaki, mert az semmijen jó helyre nem visz. És ne azt sajnáld, hogy valamid nincs, hanem találd meg az örömöt abban ami van. A magányos embereknek szerintem értelmesebb gondolataik és ötleteik vannak, mint a rossz baráti közösségben lévőknek, akiknek mindennel telebeszélik a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!