Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Figyelj Detti! (Nagyon remélem, hogy ez a neved és tényleg nem egy troll vagy, mert akkor most feleslegesen koptatom a billentyűzetemet...) Én pontosan annyi idős lány vagyok, mint te. Jó alakom van, nem vagyok csúnya (és egoista sem, csak simán megvagyok elégedve a külsőmmel) soha az éleben nem volt még barátom. Valószínűleg 20 éves kor alatt már nem is lesz, de ettől még nem dőlt össze a világ. Soha nem drogoztam és nem cigiztem (már csak magától a dohányfüsttől is fáj a fejem, milyen lenne még, ha én szívnám?), nem vagyok felmenteve semmilyen tárgyból, nem vagyok csöcs-seggkidobós és még soha nem buliztam, bár utóbbira nincs is igényem, mert introvertált vagyok. Akkor a te gondolkodásmódod szerint én sem vagyok "igazi kamasz"?
Minden csak rajtad múlik egyébként. Ha nem akarsz magadtól változtatni, soha nem is fog az életed előbbre jutni.
Hát változtatni nem tudok mert a bulihoz alkohol kell meg északa fenn maradni én meg a gyogyszeremre nem ihatok és pontos esti órakor kell bevenni. A színház utáni éjszakan sem aludtam semmit kb. Ha még el is hívnának buliba, a gyógyszer gátolna. És szóltam a pszuchiáternek hogy szeretnék leállni róla de nrm engedi. A pszichologus meg igen. Fura. De legközelebb a pszichiater június elejére adott időpontot. Szóval egy tavaszi délutánon egy sört nem ihatok meg mert szedeti velem a gyógyszert.
Engem az osztályba kirekesztenek és hozzám se szólnak, fél éve nem szólok senkihez akkor most fura lenne ha szólnék. De ők se szóltak soha hozzám.
Egyébként örülök hogy nem vagyok egyedül ilyen helyzetbrn és vannak még hozzám hasonló félénk lányok ❤
Félénk emberekkel tele van a világ. Meg introvertáltakkal is, akik nem félénkek, csak nem nagyon érdekli őket más emberek társasága.
Mire kapod a gyógyszert pontosan egyébként?
Anyukam most kiabal velem hogy olcsóbb a meki mint az otthoni főtt kaja 😭😭😭😭😭😭😭😭
Es büntzdatom van ha főtt etelt egyaltalan kerek
Nalunk akkor szamitok jo gyereknek es dicsernek meg ha mekibe jarok, ha pedig otthon kerek főtt kajat akkor mindennek elhordanak es rossz gyerek vagyok mert szórom a penzt
Atlag csaladban forditva van
Nalunk az otthon fött kaja keres olyan mintha valami draga etteremre kernek pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!