Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/1283 anonim ***** válasza:
100%
Apukád mennyit iszik?
2023. márc. 28. 08:32
 442/1283 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj Detti! (Nagyon remélem, hogy ez a neved és tényleg nem egy troll vagy, mert akkor most feleslegesen koptatom a billentyűzetemet...) Én pontosan annyi idős lány vagyok, mint te. Jó alakom van, nem vagyok csúnya (és egoista sem, csak simán megvagyok elégedve a külsőmmel) soha az éleben nem volt még barátom. Valószínűleg 20 éves kor alatt már nem is lesz, de ettől még nem dőlt össze a világ. Soha nem drogoztam és nem cigiztem (már csak magától a dohányfüsttől is fáj a fejem, milyen lenne még, ha én szívnám?), nem vagyok felmenteve semmilyen tárgyból, nem vagyok csöcs-seggkidobós és még soha nem buliztam, bár utóbbira nincs is igényem, mert introvertált vagyok. Akkor a te gondolkodásmódod szerint én sem vagyok "igazi kamasz"?

Minden csak rajtad múlik egyébként. Ha nem akarsz magadtól változtatni, soha nem is fog az életed előbbre jutni.

2023. márc. 28. 16:18
 443/1283 A kérdező kommentje:

Hát változtatni nem tudok mert a bulihoz alkohol kell meg északa fenn maradni én meg a gyogyszeremre nem ihatok és pontos esti órakor kell bevenni. A színház utáni éjszakan sem aludtam semmit kb. Ha még el is hívnának buliba, a gyógyszer gátolna. És szóltam a pszuchiáternek hogy szeretnék leállni róla de nrm engedi. A pszichologus meg igen. Fura. De legközelebb a pszichiater június elejére adott időpontot. Szóval egy tavaszi délutánon egy sört nem ihatok meg mert szedeti velem a gyógyszert.

Engem az osztályba kirekesztenek és hozzám se szólnak, fél éve nem szólok senkihez akkor most fura lenne ha szólnék. De ők se szóltak soha hozzám.

Egyébként örülök hogy nem vagyok egyedül ilyen helyzetbrn és vannak még hozzám hasonló félénk lányok ❤

2023. márc. 29. 09:15
 444/1283 anonim ***** válasza:
100%

Félénk emberekkel tele van a világ. Meg introvertáltakkal is, akik nem félénkek, csak nem nagyon érdekli őket más emberek társasága.

Mire kapod a gyógyszert pontosan egyébként?

2023. márc. 29. 11:13
 445/1283 anonim ***** válasza:
100%
De nem kell feltétlen bulizni ahhoz, hogy legyenek barátaid. Elmehettek mondjuk a közeli parkba, vagy játszótérre lógni egy kicsit, az már teljesen jó. :) Te is nyugodtan odamehetsz hozzájuk, nem mindig ők fognak kezdeményezni.
2023. márc. 29. 14:48
 446/1283 A kérdező kommentje:

Anyukam most kiabal velem hogy olcsóbb a meki mint az otthoni főtt kaja 😭😭😭😭😭😭😭😭

Es büntzdatom van ha főtt etelt egyaltalan kerek

Nalunk akkor szamitok jo gyereknek es dicsernek meg ha mekibe jarok, ha pedig otthon kerek főtt kajat akkor mindennek elhordanak es rossz gyerek vagyok mert szórom a penzt

Atlag csaladban forditva van

Nalunk az otthon fött kaja keres olyan mintha valami draga etteremre kernek pénzt

2023. márc. 30. 19:53
 447/1283 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek is kár volt gyerekeket vállalni sajnos. :(
2023. márc. 30. 20:19
 448/1283 anonim ***** válasza:
100%
446. Na látod, ez már baj. De ezért kéne neked elkezdeni pénzt gyűjteni, és olyan kajákat venni, amit te is könnyen el tudsz készíteni, azokat meg beosztani. Nem egy meki, egy tábla csoki, stb. egy napra. Csak te ezt sem akarod, és könnyebb inkább anyádra fogni, hogy nem csinál főtt ételt.
2023. márc. 30. 21:11
 449/1283 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég szomorú, ha valaki már 17 évesen erre kényszerül, de a szüleid idióták. Ne légy te is az.
2023. márc. 30. 21:13
 450/1283 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, amikor elmész kajálni akkor melletted állnak? Simán mehetsz bármelyik gyorsétterembe a meki helyett, ahol normális kaja van...
2023. márc. 30. 21:54
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!