Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/1283 A kérdező kommentje:
Anyukám imadja a hamburgert, ha mast veszek azt nem igazán kedveli. De nost beszéltem vele és benne lenne, jó ötlet hogy mondjuk levest rendelnénk, vagy kínai kaját meki helyett.
2023. márc. 31. 08:22
 452/1283 anonim ***** válasza:
100%
Ha imádja a hamburgert, akkor egyen ő, és hízzon helyetted is, ne rád erőltesse.
2023. márc. 31. 08:52
 453/1283 A kérdező kommentje:

Hát ma sajnos rosszabb a helyzet.

Anyukam ma nem fog főzni mert ezett ilyen japanos buddhista videokat hogy, szelnek, napnak, fanak mindennek lelke van es kamik elnek benne es energia van mindenbe

Ezert azt mondta hogy nem főz es legyek inkabb szabadlevegőn meg napfenyböl szedjek energiát

Ezert zabalok mindig mert nem tudhatom hogy anyam masnapra mil,en baromsagot talal ki es nem főz

Ezert marad a fánk meg a zacskos leves amit egyedül kell elkeszitenem

Raadasul van egy olyan gyanum hogy vegetarianus akar lenni

azt mondja "en nem fogok leölt allatokat venni miattad, max a lazac"

2023. márc. 31. 09:45
 454/1283 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem csak lazacot akar venni, hanem bármilyen más halat is, az még nem a világ vége.
2023. márc. 31. 09:56
 455/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Ezert azt mondta hogy nem főz es legyek inkabb szabadlevegőn meg napfenyböl szedjek energiát"

Azért ezt már kezded túl tolni. Vagy a szüleiddel van nagyon súlyos próbléma, vagy veled van gond, vagy a gyámhatósággal, hogy eddig nem vittek el onnan. Tényleg, eddig egyáltalán mivel táplálkoztál, hogy az istenbe neveltek fel téged?

2023. márc. 31. 11:28
 456/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Raadasul van egy olyan gyanum hogy vegetarianus akar lenni"

Vegetáriánus, persze, meg miegymás, de főzni nem akar. Akkor viszont hamburgert sem ehetne hússal, az leesett neki? Ha már annyira imádja...

2023. márc. 31. 11:30
 457/1283 A kérdező kommentje:

Anyam össze vissza van. Egyszer eztakarja, masnap mar az ellenkezőjét.

Ezt a fenyeves dolgot csak tegnap kezdte.

Anyam amugy maganak nem föz, szarazkekszeken el kb meg puffasztott rizsen. De amugy a mamám ma hozzott at pörköltet. Általában a mamámék főznek.

2023. márc. 31. 11:45
 458/1283 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mit csinál? Mert nem főz, nem dolgozik, gyereket se nevel... mivel tölti ki a napjait?
2023. márc. 31. 12:33
 459/1283 A kérdező kommentje:

Hat japanos videokat nez meg nem tudom bezarkozik neha ejszaka olvas a fürdőszobaban

Hat meg igy különböző helyeken olvas meg videokat nez

Meg hat a mosast berakja meg felmos

Meg helyrerakja a cuccaimat, megágyaz stb

2023. márc. 31. 16:48
 460/1283 A kérdező kommentje:

A 17 eves lanyok 95%-a volt mar balaton soundon csak en nem

Es 95%drogozott mar ezek szerint 😢😢😢😢

Meg akarom ölni magam mert mar nincs ertelme elnem mert meg nem drogoztam meg nem meg nem vagyok atlag tinilany es meg nem voltam a soundon

Mar elcsesztem, bepotolni nem lehet, rövid az elet

Mar nincs ertelme folytatni

Gondoljatok bele hogy 30 eves koromig mar csak 13 evem van az keves

Utana meg mar vegkepp nem tudom bepotolni

Miert folytassam az unalmas eletemet? Még k*rvakent se tudnák kitörni ebből a helyzetből ilyen testel meg körülmenyekkel

5%-os kisebbseg vagyok

Raadasul atlag 17 eves csajnak vannak baratai es 45kg es balaton soundon drogozik

2023. ápr. 3. 08:53
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!