Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Hát ma sajnos rosszabb a helyzet.
Anyukam ma nem fog főzni mert ezett ilyen japanos buddhista videokat hogy, szelnek, napnak, fanak mindennek lelke van es kamik elnek benne es energia van mindenbe
Ezert azt mondta hogy nem főz es legyek inkabb szabadlevegőn meg napfenyböl szedjek energiát
Ezert zabalok mindig mert nem tudhatom hogy anyam masnapra mil,en baromsagot talal ki es nem főz
Ezert marad a fánk meg a zacskos leves amit egyedül kell elkeszitenem
Raadasul van egy olyan gyanum hogy vegetarianus akar lenni
azt mondja "en nem fogok leölt allatokat venni miattad, max a lazac"
"Ezert azt mondta hogy nem főz es legyek inkabb szabadlevegőn meg napfenyböl szedjek energiát"
Azért ezt már kezded túl tolni. Vagy a szüleiddel van nagyon súlyos próbléma, vagy veled van gond, vagy a gyámhatósággal, hogy eddig nem vittek el onnan. Tényleg, eddig egyáltalán mivel táplálkoztál, hogy az istenbe neveltek fel téged?
"Raadasul van egy olyan gyanum hogy vegetarianus akar lenni"
Vegetáriánus, persze, meg miegymás, de főzni nem akar. Akkor viszont hamburgert sem ehetne hússal, az leesett neki? Ha már annyira imádja...
Anyam össze vissza van. Egyszer eztakarja, masnap mar az ellenkezőjét.
Ezt a fenyeves dolgot csak tegnap kezdte.
Anyam amugy maganak nem föz, szarazkekszeken el kb meg puffasztott rizsen. De amugy a mamám ma hozzott at pörköltet. Általában a mamámék főznek.
Hat japanos videokat nez meg nem tudom bezarkozik neha ejszaka olvas a fürdőszobaban
Hat meg igy különböző helyeken olvas meg videokat nez
Meg hat a mosast berakja meg felmos
Meg helyrerakja a cuccaimat, megágyaz stb
A 17 eves lanyok 95%-a volt mar balaton soundon csak en nem
Es 95%drogozott mar ezek szerint 😢😢😢😢
Meg akarom ölni magam mert mar nincs ertelme elnem mert meg nem drogoztam meg nem meg nem vagyok atlag tinilany es meg nem voltam a soundon
Mar elcsesztem, bepotolni nem lehet, rövid az elet
Mar nincs ertelme folytatni
Gondoljatok bele hogy 30 eves koromig mar csak 13 evem van az keves
Utana meg mar vegkepp nem tudom bepotolni
Miert folytassam az unalmas eletemet? Még k*rvakent se tudnák kitörni ebből a helyzetből ilyen testel meg körülmenyekkel
5%-os kisebbseg vagyok
Raadasul atlag 17 eves csajnak vannak baratai es 45kg es balaton soundon drogozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!