Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Nem, nem drogozik.
De ezt nagyjából már 426-szor leírtuk, te epdig a borsónyi kis agyaddal még mindig nem tudtad felfogni.
"De én hallgatok ratok es ivenis olvasom a válaszokat."
EMBER! Akkor ne itt keseregj, hanem menj el lépcsőzni, futni, vérvételre, stb. Ne mimdig csak a kifogásokkal gyere. Neked nem tűnik fel, hogy siralmas, amit művelsz. Meddig akarod ezt csinálni? Az lesz életed problémája, hogy jóízűen megettél egy tábla csokit, aztán ettől leszel 70 kiló? Nincs több DE.
Én sosem értettem azokat az embereket, akik csak nyavajogni tudnak, de nem csinálnak semmit.
@Kérdező
Képtelen vagyok eligazodni rajtad. Ezek a kérdések csak poénból vannak föltéve 3 😭-val? Vagy komolyan így gondolod?...
Sajnos ma meghalt a telóm most a hugom regi telójárol irok
A malomban leejtettem a kőre es összetört levalt az egesz nem indul be 😭😭😭😭😭😭😭
Egesz uton sirtam gyorsan haza kellett buszoznom egyedül voltam jöttem haza a sukibol gondoltam beugrok meg a malom mekibe es ez történt 😭😭😭😭😭😭
Nem indul teljesen levelt meghalok öngyiljos leszek
Apukam nem vesz ujat csak szerviz de az is meg egy het 😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!