Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Valamit értsetek meg Dettivel kapcsolatban. Depressziós, fóbiái vannak, emberek között szorong. Szóval amikor átlag tiniről beszél akkor csak azt a vágyát fejezi ki hogy szeretné ha nem ilyen lenne. Ő szeretne szórakozni , buliba menni, hasonlók, inni, remélem a drogot nem gondolja komolyan:)
De nem tud , mert hiába menne el a Balaton Soundra nem érezné jól magát, csak szorongana a sok ember miatt... Hiába is vágyik ilyesmire ha elmenne is szinte biztos hogy nem tudna úgy szórakozni mint más tinik. Ez nem jelenti azt hogy ne akarna de a problémái miatt képtelen. Ő is szeretne szórakozni mint a többi tini, bulizni, lerészegedni, de a pszichikai problémái miatt nem tud . És ez frusztrálja.
Ezen igazából mi nem tudunk segíteni, elvileg jár pszichológushoz és pszichiáterhez , gyógyszeres kezelés alatt áll. Remélhetőleg sikerül neki normális felnőtté válni.
Gondolom csak beszélni szeretne a problémáiról.
Szóval hiába akar ő buliba menni ha elmenne se lenne előrébb. Csak nagyon nem érzi jól így magát, mert az igénye neki is meglenne a társaságra és szórakozásra, és ezt így éli ki hogy itt írogat...
De akkor Marci az atlag tini drogozik a balaton soundon?😢
Atlag tinilamy 45 kg es gazdag apucija van
Tudod hogy nem ezt gondolom:)
Néhányszor már kifejtettem korábban. Lehet a balaton soundon drogoznak, nem tudom:)
De hogy az átlagnak nincs gazdag apucija az biztos. Ahhoz az kellene hogy az átlag magyar gazdag legyen, pedig sokan élnek nagy szegénységben sajnos.
Ha az átlag szerinted drogozik akkor örülj hogy nem vagy átlagos. A drog nem vezet sehova. Semmi jóra .
De tényleg drogozik az átlag? 😰😰😰😭😭😭
Meg pl az atlagnak feher cipője van nekem meg fekete
Az átlag nem drogozik ezt már leírtam én is meg más is szerintem:)
A cipőd színét meg te választod, ha tetszik nincs vele baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!