Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
"Ami a lemaradást illeti én nekem kúlönbözeti vizsgakat kell tennem es osztalyozovizsgakat es a szünetbe arra kaptam hazidolgozat lapokat."
Na látod. Tehát nem szopatásból adták fel azokat a feladatokat, hanem hogy legyen esélyed a vizsgát letenni.
Látod, az a baj, hogy te csak azokat a véleményeket látod meg, amik a te beteges képzelgéseidet alátámasztják. Azt, hogy itt kb. 300-an írták, hogy általánosságban a tizenévesek nem drogoznak, miért nem veszed észre? Tudod, az emberek állíthatnak igazságokat is, túlzásokat is, meg hamis információkat is. Te képtelen vagy kiszűrni, hogy mi az igaz, és mi a hamis. Te aszerint ítéled meg, hogy mennyire támasztja alá az éppen aktuális mániádat. Innentől fogva pedig nincs miről beszélni.
A moderátor urakat pedig kérem, hogy töröljék a kérdést, és a felhasználót is. Neked pedig azt mondom, hogy baromságok hajszolása helyett inkább tanulj.
Nem a vizsgatevés miatt kaptam hanem az a vizsga lap csak otthonra kaptuk
Amugy megint milyen már egy napra feltenni az életed es ha elbaszid hajlektalan leszel
Sokaknak azert nincsrnek baratai mert tanul azt arra az egy napra teszi fel az életét es az éveket amit barátkozással tölthetett volna
Soha nem lesz pasim ami miatt hajlektalan leszek
Regisztraltam a Puncs.hu ra es túl sok mindent kér az oldal
Ennyire nehez az online ismerkedes soha nem lesz pasim
519. Azért, mert nem lesz pasid, nem leszel hajléktalan. Pont azért tanulsz, hogy utána el tudj helyezkedni egy munkahelyen, fizetésed legyen, aztán amikor már félig-meddig stabil az életed, lehet barátkozni.
Az a bajod, hogy a Puncs.hu sokat kér? A neveden kívül mit kötelező még megadni? Persze a személyes adatokat (felhasználónév, jelszó) leszámítva. Amúgy, tudod, kik vannak a puncson? Olyan f*szok, akik egy kis pénzért megd*gnak téged. Ezt akarod? Időpontra lent lenni az adott helyen "támogatásért", hogy jól meg legyél alázva? Nem veszítettél vele sokat. Inkább ismerkedj tinderen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!