Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/1283 anonim ***** válasza:
69%
538. És te milyen alapon gondolod azt, hogy minden tininek rajtad kívül ilyen az élete? Elárulom neked, Magyarországon nagyon nem annyira gazdagok az emberek, ahogy azt te csak úgy gondolod. Vagy olyan családban élnek, ahol normális az értékrend, vagy az apa agresszív, iszik, veri a gyereket, aki 18 éves korára úgy el akar onnan húzni, mint a vadlibák. Te azt hiszed, hogy csak neked lehet nyomoruságos életed? De nem csinálsz ellene semmit, csak nyavajogsz, és azt is kigúnyolod, aki meg igen. Én vagyok anorexiás? 22 évesen, a 160 centimmel többet nyomok, mint 60. Azt sem tudod, hogyan nézek ki, akkor ne ítélkezz! Engem többen szexuálisan zaklattak is, te meg itt nyavajogsz a hülyeségedért. Sose felejtsd el, mindenkinek megvan a maga keresztje. A tiéd az ostobaságod, másnak meg lehet egy csomó lelki, otthoni problémája, amiről te nem is tudsz, mert észre sem akarod venni, mert te csak azt akarod látni, hogy neked milyen nyomorúságos, mást meg apuci pénzel. Hát ha még dolgoznod is kellene, de te otthon sem segítesz. És akkor ki van elkényeztetve? Nyilvánvalóan nincs életed, mert a legnagyobb szórakozásod itt sírni, hogy nem vagy átlagos tini, de így is hazugságban élsz, mert amit felfestesz egy tiniről, az nagyon messze áll az átlagtól. Ne akarjál se átlagos, se öngyilkos lenni, egyszerűen felejtsd már el ezt a sok hülyeséget. Tanulj, segíts, otthon, vállalj valami könnyű munkát, ismerkedj kevés, de barátságos emberekkel. Nem kell magadból egy drogos k*rvát csinálni ezért.
2023. ápr. 14. 10:35
 542/1283 anonim ***** válasza:
69%

"Éli az éltét?"

Igen. Tudod, elfoglalja magát, tanul, ha van kedve hozzá, akkor sportol, művel valami hobbit, elfoglalja magát, és ha van valami célja, akkor tesz azért, hogy az megvalósuljon. És nem azt csinálja, hogy naponta rinyál itt, ugyanazt szajkózva, mint valami beakadt lemez.

"Az higy gazdag apuci elviszi bulizni meg a legdragább ruhák miatt pasija meg baratai vannak és szep külselye miatt szolnak hozzá?"

Nem.

Azt, hogy barátai és párkapcsolata a személyisége miatt van, az meg, hogy hogy öltözködik, és mit csinál, az attól függ, hogy ő mit szeret, és hogyan alakítja az életét. Halkan súgom meg, hogy ebben a korban azért vérciki szokott lenni, ha valakit apuci visz bulizni.

"Csak azert mert hézag van a combja közt?"

Mondja az, aki nem is olyan rég még egy anorexiás, drogos prosti akart lenni. Azért szép, amikor a saját vágyaidat is így leszólod. :D Már azt sem tudod, hogy mit gyűlölj igaz? Neked ez a lételemed. A gyűlölködés. Borzasztóan taszító vagy.

"a combotok közti hezag nem szexi es nincs rajtatok mit fogni"

Hát... bocs, de normális körülmények között nem az alapján dől el, hogy kivel járok, hogy hogyan tudom markolászni, és egyébként: az még kevésbé szexi, ha valakinek a zabálás a hobbija.

Talán nem másokon kéne számonkérned, amiért te egy akaratgyenge, buta kis zabagép vagy. Talán tenned kéne annak érdekében, hogy vonzóbb legyél. NEm csak külsőleg, de személyiséget tekintve is.

"Ja és szerintetek én nem élek életet?"

Nem. Az nem élet, amit te élsz. Az jobb esetben is csak egy vegetáció, de inkább egyfajta önpusztítás. Délelőtt zabálsz meg rinyálsz, délután meg a dobbantós osztályban próbálod lassan 18 évesen a 10. osztály elképesztően komoly minimumkövetelményeit teljesíteni.

"Görcsösen az álaghoz akarok tartozni!"

Na, ez a baj.

Meg az, hogy igazából nem. Te a züllött, átlag alatti rétegekhez akarsz tartozni.

2023. ápr. 14. 10:53
 543/1283 A kérdező kommentje:

Személyiség miatt? Nekem az isztalytarsaim nem is szolnak hozzam soha pedig senki rosszat nem mondok senkiről felenk aranyos kany vagyok a suliban

A legmenőbbek kb sosincsenek a suliban

Sokan dolgoznak es max 2-3 napot tudnak a suliba lenni a heten

Egyik szexi osztalytarsam az uszodaba uszomesteri kepzesen vesz reszt es uszomesterkent dolgozik

Kevesen vagyunk az osztalyban kb 8-10en jarnak be

Felévkor 4en is kibuktak

Lehet ev vegen többen ki fognak

Az a baj hogy nehez evegett baratjozni mert messziről jarnak es nincs osztalyközösseg

Fiut meg nem tudom hol szerezzek osztályon kivül de baratokat se

2023. ápr. 14. 11:33
 544/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Személyiség miatt?"

Igen, amiatt.

"soha pedig senki rosszat nem mondok senkiről felenk aranyos kany vagyok a suliban"

Aha, te aztán tényleg soha senkiről semmi rosszat nem mondasz. :D Minden második megnyilvánulásodban szidsz másokat. Egyszerűen rosszindulatú vagy.

Barátkozni meg nem csak osztályon belül lehet. De ezt hiába mondjuk, túl buta vagy ahhoz, hogy felfogd.

2023. ápr. 14. 11:57
 545/1283 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene mondani apádnak, hogy az internet milyen drága, hátha azt is kikötteti, hogy több maradjon piára.
2023. ápr. 14. 11:58
 546/1283 anonim ***** válasza:
100%
543. "Az a baj..." meg ez a baj, blablabla... Akkor ne barátkozz, ha neked ilyen körülményes. Vagy beszélgess hozzád hasonló emberekkel, keress rá a neten kik küzdenek a te problémáddal és barátkozz össze velük. Legalább lesz egy közös pontotok, és együtt hülyithetitek a népet.
2023. ápr. 14. 12:11
 547/1283 A kérdező kommentje:

Itt is irjak kommentbe hogy atlag 15 eves lany ilyen en meg mar 17 vagyok es még reszag se voktam es afterpartyn se meg semmi ilyen bulis helyen 😭😭😭

A drogrol meg ne is beszeljünk

[link]

2023. ápr. 16. 13:55
 548/1283 Marci71 ***** válasza:
100%
Sehol nem írják hogy ez az átlag. Csak van ilyen is, de ez nem azt jelenti hogy ez a követendő példa. Jobb ha kimaradsz az ilyenből....
2023. ápr. 16. 13:58
 549/1283 anonim ***** válasza:
100%
547. Én mondjuk ezzel nem dicsekednék, nagyon alja dolog. Ha az én lányom ilyen lenne, szégyellném őt is, és okolnám magamat is, hogy hol b*sztam el a nevelését.
2023. ápr. 16. 14:07
 550/1283 anonim ***** válasza:
100%
Dettike, az a réteg, amivé akarsz válni, azok általában jó, ha megélik a 30 éves kort, mielőtt drogtúladagolás vagy szívroham elviszi őket :D
2023. ápr. 16. 17:20
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!