Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
"Éli az éltét?"
Igen. Tudod, elfoglalja magát, tanul, ha van kedve hozzá, akkor sportol, művel valami hobbit, elfoglalja magát, és ha van valami célja, akkor tesz azért, hogy az megvalósuljon. És nem azt csinálja, hogy naponta rinyál itt, ugyanazt szajkózva, mint valami beakadt lemez.
"Az higy gazdag apuci elviszi bulizni meg a legdragább ruhák miatt pasija meg baratai vannak és szep külselye miatt szolnak hozzá?"
Nem.
Azt, hogy barátai és párkapcsolata a személyisége miatt van, az meg, hogy hogy öltözködik, és mit csinál, az attól függ, hogy ő mit szeret, és hogyan alakítja az életét. Halkan súgom meg, hogy ebben a korban azért vérciki szokott lenni, ha valakit apuci visz bulizni.
"Csak azert mert hézag van a combja közt?"
Mondja az, aki nem is olyan rég még egy anorexiás, drogos prosti akart lenni. Azért szép, amikor a saját vágyaidat is így leszólod. :D Már azt sem tudod, hogy mit gyűlölj igaz? Neked ez a lételemed. A gyűlölködés. Borzasztóan taszító vagy.
"a combotok közti hezag nem szexi es nincs rajtatok mit fogni"
Hát... bocs, de normális körülmények között nem az alapján dől el, hogy kivel járok, hogy hogyan tudom markolászni, és egyébként: az még kevésbé szexi, ha valakinek a zabálás a hobbija.
Talán nem másokon kéne számonkérned, amiért te egy akaratgyenge, buta kis zabagép vagy. Talán tenned kéne annak érdekében, hogy vonzóbb legyél. NEm csak külsőleg, de személyiséget tekintve is.
"Ja és szerintetek én nem élek életet?"
Nem. Az nem élet, amit te élsz. Az jobb esetben is csak egy vegetáció, de inkább egyfajta önpusztítás. Délelőtt zabálsz meg rinyálsz, délután meg a dobbantós osztályban próbálod lassan 18 évesen a 10. osztály elképesztően komoly minimumkövetelményeit teljesíteni.
"Görcsösen az álaghoz akarok tartozni!"
Na, ez a baj.
Meg az, hogy igazából nem. Te a züllött, átlag alatti rétegekhez akarsz tartozni.
Személyiség miatt? Nekem az isztalytarsaim nem is szolnak hozzam soha pedig senki rosszat nem mondok senkiről felenk aranyos kany vagyok a suliban
A legmenőbbek kb sosincsenek a suliban
Sokan dolgoznak es max 2-3 napot tudnak a suliba lenni a heten
Egyik szexi osztalytarsam az uszodaba uszomesteri kepzesen vesz reszt es uszomesterkent dolgozik
Kevesen vagyunk az osztalyban kb 8-10en jarnak be
Felévkor 4en is kibuktak
Lehet ev vegen többen ki fognak
Az a baj hogy nehez evegett baratjozni mert messziről jarnak es nincs osztalyközösseg
Fiut meg nem tudom hol szerezzek osztályon kivül de baratokat se
"Személyiség miatt?"
Igen, amiatt.
"soha pedig senki rosszat nem mondok senkiről felenk aranyos kany vagyok a suliban"
Aha, te aztán tényleg soha senkiről semmi rosszat nem mondasz. :D Minden második megnyilvánulásodban szidsz másokat. Egyszerűen rosszindulatú vagy.
Barátkozni meg nem csak osztályon belül lehet. De ezt hiába mondjuk, túl buta vagy ahhoz, hogy felfogd.
Itt is irjak kommentbe hogy atlag 15 eves lany ilyen en meg mar 17 vagyok es még reszag se voktam es afterpartyn se meg semmi ilyen bulis helyen 😭😭😭
A drogrol meg ne is beszeljünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!