Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
A Balatonba a tavalyi nyaralószezon során 11 ember fulladt bele, illetve 325 embert sikerült kimenteni belőle az országos mentőszolgálat állítása szerint. Jelzem, ezalatt 2,8 millió nyaraló volt a balatonnál és annak 0.012%-t kellett kimenteni a tóból.
Idáig a statisztikai adatokkal való érvelés bejött nálad, szóval nem hagyom el jó szokásomat :D
Miért törölték a hozzászólásomat?
Sulyos gond
Az uszodaba mentem menzeszkor
Es nagyon kellemetlen volt ott jött meg
Esküszöm
Tudom hogy hihetetlen es egyeseknek ez vicces
Es pont 5 napig tart es hetfön lesz vege
Szerdanmeg mar suli elvette a szünetemet pedig annyira vartam hogy majd a szünetben sportolok, es vigyazok az evessel menzeszkor pedig több az ehsegerzet
Ez rendkívül rosszul esik
Már a teliszünet óta vártam a tavaszit
Ez igy elvette a szünetem
Azert mert amikor menzeszem van alapbol nem megyek suliba igy semmi ertelme nem volt a szünetemnek
Egy pelenka meretü betetben töltöm a szünetet 😢
De ez nem gusztustalan tema minden lanynak van havonta de senkinek sem pont a szümetben
Iskolaidőben folyamatosan eszek a stressztől es nincs időm sportolni. Most lenne idöm es nem kell stresszelnem de menzeszkor nem tudom visszafogni az evest es megnagyobb az éhseg sportolni meg ertelemszerüen nem tudok. (Görkori)
Ja es minden szexi lany elajul menzeszkor en meg csak sirva görcsölök igy nem hisznek nekem pedig egy atlavos lany elajul
Azért ebből nem következik hogy ez az átlag:) biztos van akit ennyire megvisel a menstruáció, de mondjuk a barátnőim közül soha senki nem ájult el miatta. És màsról se tudok....
Igazából egyszer fordult elő velem higy az aktuális barátnőm elájult, ő azért mert elvágta az ujját ( nem nagyon de kicsit vérzett) és nen bírta a vér látványát...
Eg atlag gyemge nő elajul tőle en meg nem
Es terveztem hogy visszafogom az evest es menzeszjor nem lehet es elvette a szünetemet pedig annyi mindent terveztem a szünetre 😭😭😭😭
Az összes szexi lany odakint a szép tavaszban elvezi a szünetet en meg itthon görcsölök es hetfön lesz vege szerdan meg mar suli
Mar a teliszünet ota vartam a tavaszit 😭😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!