Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/1283 anonim ***** válasza:
100%

A Balatonba a tavalyi nyaralószezon során 11 ember fulladt bele, illetve 325 embert sikerült kimenteni belőle az országos mentőszolgálat állítása szerint. Jelzem, ezalatt 2,8 millió nyaraló volt a balatonnál és annak 0.012%-t kellett kimenteni a tóból.

Idáig a statisztikai adatokkal való érvelés bejött nálad, szóval nem hagyom el jó szokásomat :D

2023. ápr. 5. 22:58
 482/1283 anonim ***** válasza:
100%
Forrás az lemaradt, az ittvan: [link]
2023. ápr. 5. 22:58
 483/1283 anonim ***** válasza:
100%
479. Nem érzed, hogy ciki mind az, amit összehordasz? Te csak ilyen szexi átlagos akarsz lenni, olyan szexi átlagos akarsz lenni, akivel csak rossz dolgok történnek... Közben nem értem, hogyan nem veszed észre, hogy minden, amit leírsz, óriási nagy baromság, és egy normális ember sem ettől érzi jól magát. De téged akkor sem érdekel, önző és hisztis vagy. Ezen kéne változtatni inkább.
2023. ápr. 6. 04:17
 484/1283 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elárulok valamit, egy átlagos szexi 17 éves, az szexel, meg maximum néha alkoholt fogyaszt. Ennyi, itt vége a történetnek. Nem drogoznak, nem fulladoznak bele a vízbe, nem rágja ketté őket egy cápa, nem szülik a 4. gyereket... Egy átlag tininek egyáltalán nincs szappanoperába illő élete, mint amit te képzelsz. Inkább tanulj, meg pasizz, ennyi. :D
2023. ápr. 6. 06:58
 485/1283 A kérdező kommentje:

Miért törölték a hozzászólásomat?

Sulyos gond

Az uszodaba mentem menzeszkor

Es nagyon kellemetlen volt ott jött meg

Esküszöm

Tudom hogy hihetetlen es egyeseknek ez vicces

Es pont 5 napig tart es hetfön lesz vege

Szerdanmeg mar suli elvette a szünetemet pedig annyira vartam hogy majd a szünetben sportolok, es vigyazok az evessel menzeszkor pedig több az ehsegerzet

Ez rendkívül rosszul esik

Már a teliszünet óta vártam a tavaszit

Ez igy elvette a szünetem

Azert mert amikor menzeszem van alapbol nem megyek suliba igy semmi ertelme nem volt a szünetemnek

Egy pelenka meretü betetben töltöm a szünetet 😢

De ez nem gusztustalan tema minden lanynak van havonta de senkinek sem pont a szümetben

Iskolaidőben folyamatosan eszek a stressztől es nincs időm sportolni. Most lenne idöm es nem kell stresszelnem de menzeszkor nem tudom visszafogni az evest es megnagyobb az éhseg sportolni meg ertelemszerüen nem tudok. (Görkori)

2023. ápr. 6. 20:48
 486/1283 A kérdező kommentje:

Ja es minden szexi lany elajul menzeszkor en meg csak sirva görcsölök igy nem hisznek nekem pedig egy atlavos lany elajul

[link]

2023. ápr. 7. 08:42
 487/1283 Marci71 ***** válasza:
100%

Azért ebből nem következik hogy ez az átlag:) biztos van akit ennyire megvisel a menstruáció, de mondjuk a barátnőim közül soha senki nem ájult el miatta. És màsról se tudok....

Igazából egyszer fordult elő velem higy az aktuális barátnőm elájult, ő azért mert elvágta az ujját ( nem nagyon de kicsit vérzett) és nen bírta a vér látványát...

2023. ápr. 7. 09:17
 488/1283 A kérdező kommentje:

Eg atlag gyemge nő elajul tőle en meg nem

Es terveztem hogy visszafogom az evest es menzeszjor nem lehet es elvette a szünetemet pedig annyi mindent terveztem a szünetre 😭😭😭😭

Az összes szexi lany odakint a szép tavaszban elvezi a szünetet en meg itthon görcsölök es hetfön lesz vege szerdan meg mar suli

Mar a teliszünet ota vartam a tavaszit 😭😭😭😭

2023. ápr. 7. 09:30
 489/1283 Marci71 ***** válasza:
100%
Valahogy én eddig nem tapasztaltam hogy az átlag nő elàjul... Nem mondom hogy nem fordul elő hogy elàjul valaki de azért nem gyakori. Mellesleg férfiakkal is előfordul.
2023. ápr. 7. 09:40
 490/1283 anonim ***** válasza:
100%
Lófasẓt se csináltál volna, mindig csak tervezel és végre van mire fogni, hogy miért nem tudod elvégezni és mekkora áldozat vagy emiatt. Nem csak a tavaszi szünetben jön meg, hanem minden hónapban. Akkor is levágod ezt a hisztit és romba dől az összes terv, a zabálás miatt minden fejlődés semmivé válik amit addig elértél? Látványosan képtelen vagy kontrollálni magad, és egyre színpadiasabbak ezek a kommentes kirohanások a sajnálatokért. Ezért is törlik azokat amikben már vállalhatatlan vagy, ami jó út a tiltás felé - ami lehet jót is tenne neked, hogy nem süllyedsz állandóan vissza az önsajnáltatásba.
2023. ápr. 7. 09:49
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!