Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Én azt hittem, hogy már elvittek az ukránok és prosti lettél az albánoknál...
Az edzéshez nem kell edzőterem, már 100-szor elmondtuk... Most volt akciós súlyzókészlet a Lidl-ben. De ha nincs rá pénz, megtöltesz 2 ásványvizes üveget és használd azt.
Az egészséges ételek nem dárgábbak, mint a mekis kajád... ez nem az USA, ahol fillérekért adják a szemetet, itt arany áron van, mert a sok idióta elhiszi, hogy megéri.
Ha meg olyat akarsz, ami segíti az emésztést és a bélflórát, akkor fermentélj zöldséget. Vegyél egy kiló káposztát, pár fej hagymát, meg répát és kezdj bele.
"Mert nem tudhatom hogy mikor ehetek legözelebb"
Ja, igen. :D
Te kis afrikai éhező. :D
Az a "szép", hogy mindent fene mód meg tudsz magyarázni. Mindenféle baromságot kitalálsz azért, hogy az éppen aktuális marhaságodat alátámaszd.
Tudod drágaság, lehetne akár 40 ingyenes edzőterem is az 5 perces körzetedben, te akkor is malackára akarnál hízni, mert most épp az az agylövésed, hogy mindent fel kell zabálnod.
A szomorú igazság meg az, hogy edzőterem nélkül is lehet mozogni. Csak te nem akarsz. Te mindig másban keresed a problémát. Azt a problémát, ami benned van. Ez a rohadt nagy baj. Nulla felelősségtudat szorult beléd. Nulla. Te mindenre másoktól várod a megoldást, és mindenért másokat okolsz. Közben meg nem ártana magadba nézned.
Kecskemét környekén ingyenes edzőterem? Ez az utcan talalhatú maszókás helyet nemreg fedeztem fék korival par utcanyira van de tul messzi van nekem akkor is
Meg kene valaki utmutato aki segiti az edzestervet
Itt ez a hely
37 Irinyi u.
A napokban anyukam elajult a káliuma miatt (ugye ő itthon is van a betegsege miatt es nem dolgozik) most korhazba van igy nem annyira volt kaja sajnos ugyhogy tegnap mekit vettem de ma magamnak kelett főznöm es borsofözeleket csinaltam a hugommal
Apukám meg délelőttös
Igen, te mindenre találsz kifogást. Ha a szomszéd házban lenne, az is túl messze lenne neked. Te a kifogások embere vagy. Semmit nem teszel, mindig csak másokat okolsz, gyűlölködsz, meg persze gyártod a bénábbnál bénább kifogásokat.
Tudod, ezért nem lesz belőled semmi.
"Én mindent államositanek pl az edzőtermeket is hogy a vékonysag ne legyen státusszimbólum"
Ne haragudj meg, kérdező, de ha te két lépést sem teszel a saját egészségedért, akkor hogyan gondolod azt, hogy lehetnek ilyen terveid Egyébként is hülyeség, amit leírtál. A fogyáshoz tudatos étkezés és sportolás kell, ahhoz meg egyáltalán nem szükséges edzőterembe járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!