Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/1283 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem, hogy már elvittek az ukránok és prosti lettél az albánoknál...

Az edzéshez nem kell edzőterem, már 100-szor elmondtuk... Most volt akciós súlyzókészlet a Lidl-ben. De ha nincs rá pénz, megtöltesz 2 ásványvizes üveget és használd azt.

Az egészséges ételek nem dárgábbak, mint a mekis kajád... ez nem az USA, ahol fillérekért adják a szemetet, itt arany áron van, mert a sok idióta elhiszi, hogy megéri.

Ha meg olyat akarsz, ami segíti az emésztést és a bélflórát, akkor fermentélj zöldséget. Vegyél egy kiló káposztát, pár fej hagymát, meg répát és kezdj bele.

2023. márc. 23. 10:47
 382/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nem tudhatom hogy mikor ehetek legözelebb"

Ja, igen. :D

Te kis afrikai éhező. :D

Az a "szép", hogy mindent fene mód meg tudsz magyarázni. Mindenféle baromságot kitalálsz azért, hogy az éppen aktuális marhaságodat alátámaszd.

2023. márc. 23. 10:48
 383/1283 anonim ***** válasza:
100%

Tudod drágaság, lehetne akár 40 ingyenes edzőterem is az 5 perces körzetedben, te akkor is malackára akarnál hízni, mert most épp az az agylövésed, hogy mindent fel kell zabálnod.

A szomorú igazság meg az, hogy edzőterem nélkül is lehet mozogni. Csak te nem akarsz. Te mindig másban keresed a problémát. Azt a problémát, ami benned van. Ez a rohadt nagy baj. Nulla felelősségtudat szorult beléd. Nulla. Te mindenre másoktól várod a megoldást, és mindenért másokat okolsz. Közben meg nem ártana magadba nézned.

2023. márc. 23. 10:54
 384/1283 A kérdező kommentje:

Kecskemét környekén ingyenes edzőterem? Ez az utcan talalhatú maszókás helyet nemreg fedeztem fék korival par utcanyira van de tul messzi van nekem akkor is

Meg kene valaki utmutato aki segiti az edzestervet

Itt ez a hely

37 Irinyi u.

[link]

A napokban anyukam elajult a káliuma miatt (ugye ő itthon is van a betegsege miatt es nem dolgozik) most korhazba van igy nem annyira volt kaja sajnos ugyhogy tegnap mekit vettem de ma magamnak kelett főznöm es borsofözeleket csinaltam a hugommal

Apukám meg délelőttös

2023. márc. 23. 11:23
 385/1283 anonim ***** válasza:
100%

Igen, te mindenre találsz kifogást. Ha a szomszéd házban lenne, az is túl messze lenne neked. Te a kifogások embere vagy. Semmit nem teszel, mindig csak másokat okolsz, gyűlölködsz, meg persze gyártod a bénábbnál bénább kifogásokat.

Tudod, ezért nem lesz belőled semmi.

2023. márc. 23. 11:27
 386/1283 anonim ***** válasza:
100%
Én már adtam neked tervet, elég egyszerű volt, az épületből se kellene kimenned hozzá, de egyszerűen lusta vagy...
2023. márc. 23. 12:09
 387/1283 anonim ***** válasza:
100%
A kapitalizmus miatt hízol de nem úgy ahogy te gondolod. A kapitalizmus egy ik fő szimbóluma a Mcdonalds. Egy kismenü 1200ft. Az egészségügyért kiállni viszont már egy sokkal nemesebb ügy mint a drogozásért.
2023. márc. 23. 12:21
 388/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Én mindent államositanek pl az edzőtermeket is hogy a vékonysag ne legyen státusszimbólum"

Ne haragudj meg, kérdező, de ha te két lépést sem teszel a saját egészségedért, akkor hogyan gondolod azt, hogy lehetnek ilyen terveid Egyébként is hülyeség, amit leírtál. A fogyáshoz tudatos étkezés és sportolás kell, ahhoz meg egyáltalán nem szükséges edzőterembe járni.

2023. márc. 23. 13:15
 389/1283 anonim ***** válasza:
100%
Neki valójában egy pasi kéne egyébként, aki addig ba...a, amíg el nem felejti ezt a sok baromságot, ami a fejében van. :D
2023. márc. 23. 13:18
 390/1283 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem is terv. Elvárás. De tudod, mások is élnek rajtad kívül ezen a világon, és ők legalább megküzdenek azért, hogy boldogok legyenek. Kicsit sem igazságos, hogy te, aki két szalmaszálat sem teszel arrébb ennek érdekében, elvárnád, hogy a másiknak legyen vesztesége miattad. Ez önzőség.
2023. márc. 23. 13:22
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!