Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/1283 anonim ***** válasza:
100%
Minden helyzetben helytálljon pl egy vérvételen is
2023. márc. 6. 12:59
 262/1283 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már legalább orvosnál?
2023. márc. 6. 13:58
 263/1283 anonim ***** válasza:
100%
#263: Nem, mert a szakmunkás apja szerint minden orvos hülye, mivel diplomájuk van. :D Inkább az asszony majd keres a Blikkből valami tuti gyógymódot. :D
2023. márc. 6. 14:00
 264/1283 A kérdező kommentje:

De a szüleim csak vérvételre hajlandóak elvinni sehova mashova nem

Már sírva könyörgök nekik de csak a vérvételt hajlandóak már azon gondolkodom hogy lopok otthonról pénzt és elmegyek magánba. Semmilyen más orvoshoz nem hajlandok a szüim elvinni csak vervetelre.

2023. márc. 6. 14:05
 265/1283 anonim ***** válasza:
100%
Sírva könyörögsz? Egyelőre a vérvételre sem vagy hajlandó elmenni. :D
2023. márc. 6. 14:06
 266/1283 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy nem kell szülő ahhoz, hogy elmenj az orvoshoz?
2023. márc. 6. 15:28
 267/1283 A kérdező kommentje:

A vervetelen kivül minden masra hajlandó vagyok. De a doki nem vesz komolyan es mashiva nem adott beutalót. Az endokrinologiara adott aprilis 19re ott ultrahangal nezik meg a pajzsmirigyemet.

A verveteltől jobban rettegem mint előtte mert belegondoltam a menetebe es a regebbi vervetelekbe.

A vároban lepereg előtted az életed😢😭😭😭😭

Az az erzes amikor ehesen es stresszesen varod a kivegzesedet, majd behivnak es összerezzensz a szorongastol es remegve a szekbe ülsz es mmar könnybe labad a szemed es tudod mi fog következni

Amikor szoritjak ra azt a leszoritot mar a szorul a gyomrond es sirasban törsz ki, zihalsz, olyan erzesed van hogy itt a vég, majd mikor lefujjak akkor tudod hogy jön a szuras majd elsirod es elorditod magad hogy : NEM, Hagyjanak bekenn, majd magadbol kikelve sirva üvöltesz hogy ne es elrantod a kezed vagy ha nem akkor megy a túszúrás 😭😭😭😭😭😭😭

Persze egyfajta megnyugvás amikor jön a túszúrás de percekig is eltarthat a szenvedes, kínoztatas miközben sirva üvöltesz, fulldokolsz a könnyeidtöl es a görcs a labadba all

Először a kezed nem merd kinyujtani, mikor kinyujtod erzed rajta a szorito szoritasat

Ugy szoritod q gyomrod hogy mar szellenteni sem tudsz es begörcsöl.

Amikor majd fujnak le akkor mar kapkodod a levegöt es arra gondolsz hogy inkabb vegezzenek ki csak ne ott legyél, érzed a szoritót, a hideg lefújót, a könnyeidtől mar sehova nem tudsz nézni mert nem látsz a könnyeidtől 😭😭😭😭😭

A kezed ugy izzad hogy lecsuszik a szek karfajarol

Es a beavatkozas után alig birsz kisétalni a váróba mert remeg a lábad

Ez egy atlag vervetel és ezt ha fizetnek se akarom megtapasztalni

ÉLETRESZÓLÓ TRAUMA

Ezert akarok mas orvoshoz mennni de a szüleim a vervetelen kívül masra nem hajlandoak, a vervetelen kívül mas vizsgalatra nem hajlandoak elvinni

2023. márc. 6. 15:46
 268/1283 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már pár vérvételen, ilyen hisztioperát még a gyerekek se toltak le... :D Fogjam a kezed közben? :D
2023. márc. 6. 18:13
 269/1283 A kérdező kommentje:

Nekem volt amikor egy femrudat adtak a bal kezembe hogy azt szoritsam.

Latod vervetelen minden szexi lany akinek nem er össze a combja el bir ajulni

Meg amugy is

[link]

A vervetel veszélyességét bizonyitja hogy minden második ember elajul tőle. Amugy a kommentekben is minden szexi lany meseli hogy mitől hogyan ajult el mondom hogy minden szexi lany elajul. Nem tudom láttatok e arrol videót ahogy a vénaba szurjak a tűt és szívjak fel a vért. Nezni is rettenetes.

Itt a bizonyiték hogy miert ne menjek en 17 evesen meg gyereknek szamitok jogilag vervetelre:

[link]

2023. márc. 6. 18:21
 270/1283 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarsz te ennyire elájulni? :D Attól nem leszel vonzóbb a pasik számára...
2023. márc. 7. 08:02
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!