Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
De a szüleim csak vérvételre hajlandóak elvinni sehova mashova nem
Már sírva könyörgök nekik de csak a vérvételt hajlandóak már azon gondolkodom hogy lopok otthonról pénzt és elmegyek magánba. Semmilyen más orvoshoz nem hajlandok a szüim elvinni csak vervetelre.
A vervetelen kivül minden masra hajlandó vagyok. De a doki nem vesz komolyan es mashiva nem adott beutalót. Az endokrinologiara adott aprilis 19re ott ultrahangal nezik meg a pajzsmirigyemet.
A verveteltől jobban rettegem mint előtte mert belegondoltam a menetebe es a regebbi vervetelekbe.
A vároban lepereg előtted az életed😢😭😭😭😭
Az az erzes amikor ehesen es stresszesen varod a kivegzesedet, majd behivnak es összerezzensz a szorongastol es remegve a szekbe ülsz es mmar könnybe labad a szemed es tudod mi fog következni
Amikor szoritjak ra azt a leszoritot mar a szorul a gyomrond es sirasban törsz ki, zihalsz, olyan erzesed van hogy itt a vég, majd mikor lefujjak akkor tudod hogy jön a szuras majd elsirod es elorditod magad hogy : NEM, Hagyjanak bekenn, majd magadbol kikelve sirva üvöltesz hogy ne es elrantod a kezed vagy ha nem akkor megy a túszúrás 😭😭😭😭😭😭😭
Persze egyfajta megnyugvás amikor jön a túszúrás de percekig is eltarthat a szenvedes, kínoztatas miközben sirva üvöltesz, fulldokolsz a könnyeidtöl es a görcs a labadba all
Először a kezed nem merd kinyujtani, mikor kinyujtod erzed rajta a szorito szoritasat
Ugy szoritod q gyomrod hogy mar szellenteni sem tudsz es begörcsöl.
Amikor majd fujnak le akkor mar kapkodod a levegöt es arra gondolsz hogy inkabb vegezzenek ki csak ne ott legyél, érzed a szoritót, a hideg lefújót, a könnyeidtől mar sehova nem tudsz nézni mert nem látsz a könnyeidtől 😭😭😭😭😭
A kezed ugy izzad hogy lecsuszik a szek karfajarol
Es a beavatkozas után alig birsz kisétalni a váróba mert remeg a lábad
Ez egy atlag vervetel és ezt ha fizetnek se akarom megtapasztalni
ÉLETRESZÓLÓ TRAUMA
Ezert akarok mas orvoshoz mennni de a szüleim a vervetelen kívül masra nem hajlandoak, a vervetelen kívül mas vizsgalatra nem hajlandoak elvinni
Nekem volt amikor egy femrudat adtak a bal kezembe hogy azt szoritsam.
Latod vervetelen minden szexi lany akinek nem er össze a combja el bir ajulni
Meg amugy is
A vervetel veszélyességét bizonyitja hogy minden második ember elajul tőle. Amugy a kommentekben is minden szexi lany meseli hogy mitől hogyan ajult el mondom hogy minden szexi lany elajul. Nem tudom láttatok e arrol videót ahogy a vénaba szurjak a tűt és szívjak fel a vért. Nezni is rettenetes.
Itt a bizonyiték hogy miert ne menjek en 17 evesen meg gyereknek szamitok jogilag vervetelre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!