Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Egy atlag szexi tinilány elajul hogy felhivja magara a ferfiak figyelmét. Velem még sosem történt meg. Pedig altalanosban is annyi tesin voltam. Nem vagyok atlagos nőies nő mert nem ajultam még el soha . Egyetlen ferfi figyelmét sem keltem fel az utcán mert nem ájulok el. Most is szexi lany ajult el.
Eg legalabb sajnálják. Engem soha senki ne sajnált,soha senki nd aggódott értem, ert nem ájultam még el.
Egy frászt.
De tök mindegy, hányszor mondjuk el, a tyúk eszeddel soha nem fogod felfogni.
#235 Mert elővették a zsák popcornt. :D
Egyáltalán nem biztos, hogy neke a külsőddel van gond. Bár fogalmam sincs, hogy nézel ki, de gyanítom, hogy a problémád gyökere nem innen ered.
Ne kerlek ne! Csak azt mondom higy most is bezzeg el birt ajulni az egyik osztalytarsam en bezzeg nem. Amig nem ajult el valaki addig nem mondhatja el magarol hogy volt tinikora. Akk meg nem ajult el annak meg nem volt tinikora. Es soha nem voltam tini. :(
Mivel vonjam magamra a ferfiak figyelmet ha eddig még soha nem ajultam el? Aki elajul azt sajnálják, aggódnak erte. Ez olyan dolog amit penzel nem lehet megfizetni. Hogy sajnaljanak es aggodjanak ertem.
Ez egyre hülyébb...
"Mivel vonjam magamra a ferfiak figyelmet ha eddig még soha nem ajultam el?"
Úgy láttam a múltkor az nem jött be, hogy a hasmenésedről posztoltál ide képeket.
"Egy átlag tininek szerelmi bánat miatt vannak öngyilkossagi kiserletei"
Te ilyenkor hallod magad, B+? Ki akarja azt, hogy hányás közben szétkúrják, hogy utána egy hét múlva kiderüljön, terhes? Beállva legyen valami random helyen, és ki tudja, kik és hányan b*sszá meg? Legyen már egy cseppnyi igényed, ember! Ne tini akarj lenni, hanem boldog és szabad. Ha te a fent említett dolgoktól vagy az, akkor hajrá! Te dolgod, hogyan akarod elcseszni az életedet. De ha nem, akkor nőj már fel, és vedd észre, hogy egy normális élet k*rvára nem erről szól. Szerelmi bánat... Ki a francnak kell éjjel-nappal sírni? Legyél bolond, és nevess mindenkit szembe, aki veled ellentétes irányban halad! Vagy ahogy eddig, keseredj meg! A te döntésed!
"Atlag szexi tinilany akarok lenni aki fel van mentve es egyetemre el megy sok mas csajszival"
Ilyen nincs, kicsi szívem! Vagy szépen megdolgozol ezért kőkemény munkával, vagy beéred azzal a kevéssel, amit a rinyálásodért kapsz. Ugye milyen igazságtalan az élet? Szegény családokban örülnének, ha egy darab kenyér jutna az asztalra, te meg felmentést szeretnél az érettségire (mi a f*sz?). Én képes vagyok hajnali 4kor kelni, 8 órát dolgozni, oda-vissza utazni 1 órát, aludni max 6 órát, és a maradék időben elvégezni a többi dolgom alamizsnáért, akkor légy szíves, te ne sírj már 17 évesen, hogy prosti lesz belőled. Az életben mindenki prosti egyébként, ha ez megnyugtat. Én is az vagyok. Azért a rohadt pénzért az emberek többsége agyon kínozza magát. Vagy agyon kínozza a párja, mert később cserébe babusgatást kap. Kicsit nyisd már ki a szemed a világ felé, és vedd észre azt is, hogy amíg te itt nyugodtan kisírhatod magad, addig eközben valakit folyamatosan megerőszakolnak, vagy nincs víz, áram a lakásában, ha egyáltalán van hol laknia. Mindig lehet rosszabb, ezért becsüld meg azt, amid van. A többiért meg bizony neked KELL megküzdened!
Azt veszem le a 238as irasabol hogy a tinik drogognak es pialnak b*sznak. Ugyanis azt irta hogy "ne akarj tini lenni".
Amugy egy atlagos lanynak hosszu egyenes haja van nekem meg az első hajmosastól begöndörödik es behullamosodik
És minden tinilqnynqk feher cipője van, a napokban láttam egy csapat lqnyt es mindnek ugyanolyan feher cipője volt. Nekem fekete Nike van.
Amugy létezik fogamzásgátló is.
Az a szexi lany osztálytársam azert ajult el mert elmondasa szerint csak egy pogacsat evett egesz nap.
Ma 10 ig semmit nem ettem egy falatot se es meg mindig nem ájultam el. Szeretnék elájulni de nem megy. Minden szexi lany elajul mert leesik a cukra. Mert minden átlagos szexi lany anorexiás es alig eszik. Minden átlagos lany elájul csak en nem. Velem még miert nem történt meg? Szarul működik a testem? Lehet a labaimat kene gyengeteni de a görkori csak erősiti meg tul vastag combjaim es labaim vannak.
Lehet cukorbeteg vagyok azert nem ájulok el? Ezt irta is egyszer nekem valaki.
Amugy legalabb attól elájulnék hogy elesnék a korival vagy eltörne valamim mert még soha nem tört el semmim. Este sötétben koizok nqgn sokszr, sosem használtam sisakot, néha esős időben is koriztam de egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor estem el. Csak akior estem el eddig amikor a kis kőmüves piásüvegben estem el. Amugy ha elesnék felsegitene egy fiú es akkor mar volna egy kiindulópont a pasizáshoz. Nyáron mindig kis haspoloban jorizok de még mindig nem fütyült utánam senki az utcán. Szóval ha korizas közbn elesnék felsegitene egy fiú. (Nyilván lányokat is szeretem attol függetlenül még de a lqnyokat en akarom "meghoditani" a fiúknál meg azt szeretem ha a fiú hodit meg)
"Azt veszem le"
Kvára rosszul veszed le, Dettolka.
Innentől kezdve a további szófsásodnak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!