Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/1283 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem, nem irigylem azt, aki onnantól soha olyan pályára nem mehet, amiben számolni kell. Nem irigylem azt, aki olyan agyi problémával született, hogy ha beledöglik sem képes megcsinálni azt, ami másnak tök egyszerű.

Az a baj, hogy te megint mindenhol csak a lógás lehetőségét nézed. Véletlenül sem azt, hogy elérj valamit. Tudod, még ha sikerülne is elcsalnod az érettségit, az arra lesz jó, hogy a s..ggedet kitöröld velem ha mögötte semmit nem tudsz. És te egyetemre akarsz menni úgy, hogy az érettségit is elcsalnád. Jó lesz neked a gyári munka.

2023. febr. 21. 18:44
 202/1283 A kérdező kommentje:

Nem csalni akarok. Nem igazsagos hogy masokat az isten megaldott azzal hogy felmentesük van. Ilyen teszteket kell csinalni azt kb minden szexi tinilany eljatsza hogy nem tudja es mar kapja is a felmentést. En is vagyok oylqn szexi seggriszálós szinesz tinilany hogy el tudom jatszani hogy hülye vagyok a teszten hogy megkapjam a felmentest. Minden szexi tinilany akinek felmenteae van csak eljatszotta hogy megkapja a felmentest. Én is meg tudom csinalni. De a szüleim nem visunek ilyen tesztre. De akkor hogy erjem el hogy felmentsenek? Atlag szexi tinilany akarok lenni.

Nem kell matekbol erettsegizniük aki fel van mentve azt valasztanak a matek helyett egy laza könnyű humán tantargyat abbol erettsegiznek es mar benn is vannak az egyetemen

Ez annyira igazsagtalan

Egebkent nem is hazudnak azzal hogy nem ertem a matekot mert tenyleg nem ertem

En mar elrontottam az eletem mert mar 6-7ben el kellett volna inteznem a felmentest

A matekon kivül minden tantargy könnyű, en a legtöbb tantargybol a verseken kivül kb semmit sem magoltam soha max az evszamokat. A legtöbb tantargybol kb a könyvet nem nyitottam ki soha ugy jegyeztem meg amit a ott mondtak. A füzetben szeo vazlatokat vezettem órán es miközben jrtam, megjegyeztem. De a matek az kivetel az mindig nehez volt. Ha attol megszabadulnék akkor tenyleg jo tanulo lennék.

2023. febr. 21. 18:53
 203/1283 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te fordítva ülsz a lovon. De tényleg. Kezdek megvilágosodni. Nálad mindent mínusz eggyel kell beszorozni, és az okot felcserélni az okozattal. Úgy mindjárt lesz értelme annak, amit mondasz.
2023. febr. 21. 19:01
 204/1283 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasi hibakért de most is sirok es könnyezek es nem latom a billentyüket
2023. febr. 21. 19:12
 205/1283 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig etetitek ezt a szerencsétlen trollt?
2023. febr. 21. 19:18
 206/1283 A kérdező kommentje:
Em vagyok troll!!!! Atlag szexi tinilany akarok lenni aki fel van mentve es egyetemre el megy sok mas csajszival 😭😭😭😭
2023. febr. 21. 19:23
 207/1283 anonim ***** válasza:
100%

A sok szexi csaj szociológus tulajdonképpen muciológus :D

Amugy lehet az átlag csajok buta szőke nők de te ne legyél az. Értelmes férfinak nem kell buta picsa. Akkor sem ha szexi, műmellekkel, műkörömmel. Inkább legyél csúny és értelmes mint egy üresfejű barbibaba.

2023. febr. 21. 20:06
 208/1283 A kérdező kommentje:

Nem ertitek hogy egy atlag tinilany csak elmegy egy ilyen tesztre, eljatsza hogy nem tudja, megkapja a felmentest majd valami bena kis humán tantargybo lerettsegizik es mar mehet is egyetemre? Ott razza a segget az egyetemen es szopja vegig a koleszt? A kolesz egy igazi f*szkörhinta amire én is felülnek ha a lanyok szepsege ne csábitana el

De a fiuk is tettszenek szoval egy kör lehet azon a körhintán

De a legtöbb csaj csak auert kerül az egyetemre mert felmentették mert eljatszotta

Az ilyen felmenteseket anyuci apuci szokta intezni engem meg nem visznek mert szüleim nem jajlandok elintezni. Pedig az en erdekem hogy egyetemre kerüljek ahhoz meg kell a felmentes. A tinilanyok 99%a ugy kerül be hgy eljatsza azt a tesztet hogy hülye. Aztan a koleszban szexi partikon es gangbangeken vehet reszt. Körülveszik szexi csajok a koleszban akik pizsomapoloban csupasz labbal maszkalnak es egymas mellet is lathatjak. Sőt szep sracokkal is dughat a koleszban. Ehhez pedig kell egy csodas papir amit felmentesnek hivnak. Egyetemen meg sok a drogos is ugyanilyen szexi csajok. Könnyebb lenne ha ferfinak születtem volna. Meg akarom ölni agam mert nincs eselyem a felmentes papirra meg az eljatszara mert aszüleim nem inteznek el ilyen tesztet. Nincs annyi penz se hogy egyetemre menjek. Igy nem lesznek szexi barinök, drogok, bulik, fiúk. Nem lesz értelme es boldogsaga az eletemnek. Minek folytassam?

2023. febr. 21. 21:00
 209/1283 anonim ***** válasza:
100%
Na, most jön a következő agylövése, hogy neki papír kell arról, hogy hülye.
2023. febr. 22. 05:38
 210/1283 A kérdező kommentje:

De akkor felvennének egyetemre mert akkor nem kene matekból érettsegiznem. Mint mar mondtam mimden szexi csaj ugy kerül be. Hogy eljatsza hogy hülye ilyen teszten hogy megkapja a felmentest. Es akkor mar tud menni ilyen humán egyetemre sz*tkuratni magát. Es ott szépek am a fiuk. De szüleim nem visznek ilyen tesztre ahol el tudnam jatszani. Ha lenne matek felmentesem akkor nem hiznek mert a szrrssz miatt van ehsegerzetem amit a matekdogak okoznak. Minden szexi csaj fel van mentve. Egy atlag csaj fel van mentve. Ezert van mindenki aki egyetemen van fel mentve.

Ma 8kor keltem. Erre anyam azt monjq hogy rossznak tartja hogy korabban kelek mert az csak meghosszabbitja a szenvedesemet. Tehát anyám szerint egy szenvedes az eletem? Amugy az ehsegerzet miatt mert folyton ennem kell es ehesnek erzem magam

Anyam szerint at kene aludnom a délelőttőket hogy ne legyek fönn mert addig van nyugodsag

Szerintem nem is akarják hogy létezzek 😭😭😭

Egy atlag lanyt meg annyira szeret anyuci apuci hogy elviszi ilyen tesztre ahol eljatszhatja hogy hülye es igy megkapja a felmentest

2023. febr. 22. 08:22
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!