Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/1283 anonim ***** válasza:
88%
2.82 voltam Angolból*
2023. febr. 18. 15:35
 182/1283 A kérdező kommentje:

Te igazsagisnak tartod hogy egy feladatsoron dől el az életed sorsa?! Akkor nem szerzek jo jegyeket mert nem szamitjak

Minden motivációm elveszett az életre

Egyetlen feladatsoron fog mulni amit a stressz miatt ugy is elrontok hogy k*rva leszek e vagy vagy tnukt diplomás

Egyetlen feladatsor

Inkabb most szúrom le magam

Nincs ertelme folytatni

Gyakorlafilag egyetlen napra teszem fel az éveket

Azert azvegyetlen napert tanulok evekig

Aztan a stressz miatt ott dobom ki a tacsssot felvetelin szo szerint megtörtent, haza is küldtek, potfelvetelire kellett mennem.

2023. febr. 18. 16:21
 183/1283 anonim ***** válasza:
87%
Csak úgy megsúgom, hogy a felvételinél nagyon is számítanak az év végi jegyeid is. Nem csak az érettségit nézik. :D
2023. febr. 18. 22:30
 184/1283 A kérdező kommentje:
Szoval egy szaros teszten dől el az eletem? Egy teszt alapjan döntik el az eletem sorsat meg egesz eletem tudását? Egyetlen napra teszem fel az eketemben összegyűjtött összes tudást? Akkor minek adnqk jegyeket? Egyetlen nap fontos az eletemben es azon dől el hogy k*rva leszek e vagy tanult ember? Egyetlen sorsdöntôfeladatsor amit a stress mit ugy is elbaszok? Majd eletem minden tudasa koncentralodik benne? Könyörgöm a halál jobb ennel mert a mennyben van ilyen hogy egyetlen teszten döntik el hogy a nyomornegyedbe kerúlsz e vagy az egyetemre. Hiaba vagyok jo tanuló évekig es szerzek jo jegyeket ha eletem egyetlen napjan egy teszten a sgressztől elbaszom es akkor eletem munkaját baszom el egyetlen feladatsoron. Egyetlen feladatsoeból döntik el hogy a nyomornegyedben legyek k*rva vagy tanult diplomás. Tehat ha valaki evekig k*rva volt egy nyomornegyedben de a szerencse es a nem stresszeles miatt jora irja azt az egy feladatsort akkor felveazik az egyetemre, de aki évekig jó jegyeket szerzett es jol tanult de stresszel es elrontja az meg megy k*rvának a nyomornegyedbe. Es van aki szerint ez igazsagos.
2023. febr. 19. 20:28
 185/1283 anonim ***** válasza:
100%

Nem B+, te fogyatékos.... hányszor írjuk még le? De te semmit nem vagy képes felfogni. Idióta.

Szerintem azonnal iratkozz ki az iskolából, és menj el gyári munkásnak. Esélyed nem lesz egyetemre bekerülni, mert még az általános iskolás szintű szövegértés sem megy.

2023. febr. 19. 20:37
 186/1283 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként attól, hogy bekerül valaki az egyetemre, még lehet belőle prosti... és sokan végzik így. :D
2023. febr. 19. 23:15
 187/1283 A kérdező kommentje:
De nem érzitek a kettős mércét? Hogy hiaba tanul jólegy jó tanulo felenk lany évekig, hiaba szerez jo jegyeket ha azt az egy feladatsort a stressz miatt elbassza amin az elete mulik. Ha meg egy nagyon szexi, tanulast le se sz*ró, rossz jegyeket szerző csitri nem stresszel es azt az egy feladatsort jóra irja akkor ő mar egyetemre kerűl. Szoval egyetlrn feladatsor miatt aki evekig jol tanult es jo jegyeket szerzett de a stressz miatt elrontja az mehet amerre lat a gyarba vagy prostinak, de aki evekig csa bulizott meg drogozott (atlag tini) és rossz jegyeket szerzett az meg nem stresszel es jóra irja azt az egy feladatsort es mar mehet is doktorratusnak az egyetemre. Nem erzitek a kettős mércét? Szóval ha egyetlen feladatsoron dől el életem sorsa akkor az az élet nem igazsagos. És azt az életet élni sem erdemes.
2023. febr. 20. 07:48
 188/1283 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csitri nem tanul, akkor nem fogja jóra írni... Emellett írtam már, hogy számítanak a jegyek. A felvételi pontoknál nézik a 3. év végi és a 4. év félévi jegyeit is.

Egyébként meg minek stresszelsz egy érettségin? :D De ha van valami amit tanulni szeretnél egyetemen, akkor keress olyan OKJ képzést. Ha elvégzed az OKJ-t, a felvételinél azért is számolnak asszem 25 vagy 30 plusz pontot, ha szakmába vág. Én pl rendszerinfót csináltam, mielőtt elmentem mérnök-infóra és a felvételinél beszámolták.

Melyik suliba jársz?

2023. febr. 20. 08:31
 189/1283 A kérdező kommentje:

Németh László gimnázium delutanba

De oran is szinte csak en valasuolok a tanarnak es az egyik legjobb tnulo vagyok de ez nem fog erdekelni senkit :(

2023. febr. 20. 09:31
 190/1283 anonim ***** válasza:
100%
Valyon milyen osztálytarsaid lehetnek ha Detti jó tanulónak számít? Habár lehet hogy lexikálisan ott van
2023. febr. 20. 09:56
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!