Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/1283 anonim ***** válasza:
100%

#161: Persze, hogy nem hisz az orvosoknak. Detti minden egyes szavában visszatürköződik az aluliskolázott szülei véleménye. Akik egyébként utálják őt, de valami különös Stockholm-szindróma folytán mégis ők Dettinek az istenek. Más hasonló helyzetben várná, hogy le tudjon lépni otthonról, ő viszont mindent megtesz, hogy erre semmi esélye ne legyen. Mindegy, ez is megérne egy misét.

Szóval adott egy aluliskolázott, alkoholista apa, aki hétvégente úgy kiüti magát, hogy órákon át ájultan fekszik a földön, utána meg vécé helyett a szekrénybe hugyoz. A mai napig nem tudta feldolgozni azt, hogy a testvére vitte valamire, és az iránta érzett féltékenységből - meg a saját, elszúrt élete miatti keserűségből - brutális mértékű gyűlöletet érez mindenki iránt, akinek egy kegyelemkettes érettséginél többre futotta. Emellett még a hasonlóan aluliskolázott, ezotéria-magazinokba beleszerelmesedett anyja is szentül hiszi, hogy a 40-es IQ-jú ezós kommentelő mindent jobban tud, mint egy diplomás, egyetemet végzett orvos. És ez ragad rá Dettire is. Tök mindegy, az orvos mit mond, ha valami pletykalapban mást olvas, akkor az lesz a szent neki.

2023. febr. 12. 16:15
 162/1283 A kérdező kommentje:
Én hiszek az orvosoknak ezert mondom ezt a belhurutot mert az orvook momdták. De felek hogy az orvosok nem vettek komolyan, nem ereztek elegge a helyzet sulyssagat. Szemük nem rebbent mikor mondtam azt hogy mennyit fostam es hánytam. Arra a sarga fosásra meg lazán ramondtak hogy belhurut. Amugy megnyomkodtak a hasamat is. Félek hogy nemvettek komolyan az orvosok es nem latták hogy milyen rosszul vagyok.
2023. febr. 12. 17:24
 163/1283 A kérdező kommentje:
A bélhurut meg a hasmenés ugyanaz? Vagy a hasmenes okozza a bélhurutot vagy a bélhurut a hasmenést? A sárga fos a bélhurut? A belhurutra nem adtak gyogyszert csak hanyas es hasmenes ellen
2023. febr. 12. 18:59
 164/1283 anonim ***** válasza:
100%
Menj már, és aludj, vagy vegyél egy kígyóubit, és dugd fel magadnak, vagy maszturbálj egyet apád előtt, vagy akármit... de dugulj már el!
2023. febr. 12. 19:50
 165/1283 A kérdező kommentje:

Kérlek. Elkepesztően szenvedek.

Ma egesz nap nem volt hanyinger azt mikor kadba ültem tamponnal akkor jött a hanyinger. Minden fel akar jönni. Ha az a k*baszott menzesz nem lenne akkor sokkal jobban lennék. A menzesz legyengiti a szervezetemet es lassitja a gyogyulast.

Annyira szenvedes erzes amikor mar mozdulni sem tudok az éhségtöl, hallom hogy korog a gyomrom, erzem hogy üres, tudom hogy alig ettem, faj a fejem az ehsegtől de nem birok egy falatot sem lenyelni mert minden falat vissza akar jönni es a hanyas miatt nem birok enni

Ma csak ezeket ettem:

Banán

Ropi

Reszelt alma

Sonka zsömlével

Nagyon picike kb 3 falat sóba vizbe krumpli

És ennyi

Ez nem egy reggeli hanem az egesz napi kajám

habar lehet most este fogok meg enni

Erzem hogy a gyomrom kívanná az etelt mert üres, de a testem visszlöki, eg- falatot nem tudok most a torkomon lenyomni. Pedig erzem hogy a gyomrom kívánná. De nem tudom eljuttatni a gyomromig mert visszahanyok minden falatot. Erzem hogy faj a fejem az ehsegtől es gyenge vagyok de minden falatnál szaladnom kell a lavorhoz hanyni

2023. febr. 12. 20:10
 166/1283 mantis religiosa ***** válasza:
96%
Tedd közelebb a lavort, és nem kell szaladgálni!
2023. febr. 12. 23:10
 167/1283 anonim ***** válasza:
100%
Az étel pótlása talán annyira nem is szükséges annyira mint a vízé. Hányás, hasmebés esetén sok víz távozik illetve ásványi anyagok, só. Van ORS-etek? Hogy vagy most?
2023. febr. 13. 16:23
 168/1283 A kérdező kommentje:

Most mentünk el a patikába ORSt venni. Mar kezdek jobban lenni de meg mindig van hasmenesem de mar nem olyan sárga. Gondolom kezd kitisztulni a bégyulladás.

Meg szédülök is azért még.

2023. febr. 14. 13:26
 169/1283 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elkanyarodtunk a témától a jelenlegi egészségi állapotra.

Igen, egy átlagos lány a fiúk jelenlétében gátlásos és szorong és lány haveri köre van. Mindig úgy képzelted hogy csajokkal beszéled ki a fiúkat de ez fordítva lett. Az én szüleim is egy heteroszexuális férfit szerettek volna de ez nem befolyásolható. Ne szégyelld hogy gátlásos vagy a nőkkel. Elképzelheted nekem meleg fiúként milyen nehéz. Te ha lányként megnézel egy lányt nem küldenek el úgy, max beszólnak. Meleg srácokat ugyanezért már megverik. Ha jól értelmezem te biszex vagy. Ez még enyhülhet vagy fokozódhat. Mindegy melyik irányba megy a vonzalom aza lényeg hogy fogadd el magad!🏳️‍🌈 Sajnos sok mihazánkos apának van meleg gyereket akit el kell fogadniuk. Hiszen a gyermekéről van szó akit kicsi kora óta szerett és nevelt.

És ne az amerikai 80as 90es 2000res filmek, sorozatok csajos partijait és tiniéletét vedd alapul mert az kamu és nincs. Pl a ,, figyu skacok ez oltáriiii" na ezt sem használta soha senki gyakorlatban.

Semmi gond azzal ha a fiúk jelenlétében kevésbé vagy gátlásos vagy csak fiúkkal barátkozol. Mindegy a nem, a lélek számit és a szeretet. Barát-barát. Talán fiúk társaságában jobban nőnek érezheted magad.

2023. febr. 15. 13:58
 170/1283 A kérdező kommentje:

Meg akarom ölni magam mielőtt más ölne meg

Cak nem tudom hogyan csinaljam

Nem akarom hogy egy férfi bantson 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Félek mi lesz velem hogyha nem tudom elvegezni az iskolát

Akkor pasik verni fognak meg undorito csávok megdugni meg ütni nem akarok elni mert ha az erettsegit elrontom a stressz miatt akkor ez lesz es nem akarom hogy kessel bantsanak meg megdugjanak hanyadek pasik 😭😭😭😭😭

[link]

2023. febr. 17. 22:36
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!