Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/1283 anonim ***** válasza:
100%

Chill...

Nem kell ennyire rástresszelni, ha valóban jó tanuló vagy, akkor nincs miért kirúgniuk...

A végén írt dolgokat meg elkerülheted némi szűréssel.

Amúgymeg az a film, aminek a végén beküldted a linkjét, az milyen formában kapcsolódik ehhez a történethez? 🤔 Kajak érdekel

2023. febr. 17. 22:57
 172/1283 anonim ***** válasza:
100%

Az élet eldobása nem a legoptimálisabb.

A jóért meg tenni kell, az egy folyamat, aminek az eleje nagyon nehéz. És ha ott lenne az igazi, akkor ő biztos nem bántana, ha normális...

Én sem vántanálak, védenélek, illetve át kell programozni a mindset-et (felfogás, világkép), amit neked valaki nagyon rosszul épített fel

2023. febr. 17. 23:48
 173/1283 A kérdező kommentje:

Hiába tanulok jól evekig ha az érettsegit ugy is elbaszom a stressz miatt és prosti leszek es egy strici fog leszúrni 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Meg a jegyek ugy sem szamitanak amiket evekig jol tanulok csak az erettsegi az igazsatalan hogy csak azon az egy napon dől el az egész életem

De hiába szerzek most 5öket azt az egyetemen ugy sem nezik csak az erettsegit azt meg a stressz miatt elrontom

Nem nezik az egyetemen milyen jó tanulo voltam előtte csak azt az egy napot

De a jó jegyeket se nezik amiket a közepiskolaban szereztem

Az altalanost meg vegkpp nem

De az erettsegit ugy is elrontom a stressz miatt es csak azon az egy napon produkalt teljesitmenyt nezik

Ez a baj hogy a jegyek em erdeklik öket csak az az egy nap amit stressz miatt elrontok

De arra az egy napra tanuljak? Azon az egy napon dől el az életem

Egy nap alatti tesztből döntik el az eletemet azt hogy előtte mil-en jó tanulo voltam azt le se szarják

De semmi ertelme jo jegyeket szereznem ha az erettsegit a stressz miatt elrontom

Nem nezik a jegyeket csak azt az egy napot hogy ott mit produkalok

1 napon dől el az eletem hiaba tanultam előtte 12 évig jól

Egy nap stresszen

Egy szaros teszten döntik el az eleted amit a stressz miatt ugy is elrontasz

De a jegyeknek kene meghatarozni uk azt hiaba szerzem 😭😭😭😭😭😭

Csak azt hogy egy ora alatt mit teljesitek arra dől el az eletem a jegyeket nem nezik amiket evekig szereztem

Igazsagtalan hogy egy elet munkaját teszem fel egy nap egyetlen orajara

2023. febr. 18. 08:58
 174/1283 anonim ***** válasza:
14%

Nyugodj meg édes, téged nők fognak bántani

És nők fognak megerőszakkolni/megdugni. :)

2023. febr. 18. 11:15
 175/1283 mantis religiosa ***** válasza:
96%

Ne pánikolj!!!

Van lehetőség pótérettségire.

Ha az sem sikerül, nem a világ vége, nézz körül, sok egyéb lehetőség van még a boldogulásra.

Einstein is megbukott érettségin, Edison meg fizikából, és látod, mi lett belőlük.

2023. febr. 18. 12:33
 176/1283 A kérdező kommentje:

De miert csak azt az egy napot nezik az elwtemben a jegyeket meg nem? A stressz miatt ugy is elrontom

Es akkor hiaba szerzem az 5ösöket ha azt az egy napot elrontom a stresszmiatt mert az egyetemen nem veszik figyelembe a sok jó jegyemet csak azt hogy azalatt az egy nap alatt stressz miatt mit produkálok

2023. febr. 18. 13:07
 177/1283 A kérdező kommentje:

Egy napra teszem fel az életem

A jo jegyeket meg le se szarják

8 év tanulasat teszem fel egy napra

2023. febr. 18. 13:07
 178/1283 A kérdező kommentje:
Azert az egy napert gürizek nem mint nal a tanulassal, azert az egy napert aldozok fwl mindent. Aztan mikor oda jutok a sterssz miatt lefagyok, sirok,hanyok. A dogaknal is ez van.
2023. febr. 18. 13:08
 179/1283 A kérdező kommentje:

A jo jegyeim az evek alatt pedig le vannak szarva az a lenyev hogy az alatt az egy ora alatt stressz alatt mit produkalok az alapjan döntik el életem sorsát

Hiaba szereztem evekiv jo jegyeket

2023. febr. 18. 13:09
 180/1283 anonim ***** válasza:
82%
Azért kell az érettségi, mert annál van 1 egységes feladatsor, ami alapján igazságosan össze lehet mérni más képességeit másokéhoz képest , ahogy munkahelyen is meg kell tanulni stressz alatt dolgozni, különben hamar kihullasz. Míg az oktatás az olyan, hogy a jegyek nagyba függnek attól, hogy milyen nehézségű iskolába jársz és milyen a tanárod. Nekem pl. nagy gyenge pontom az idegen nyelv, viszont ahova általánosba jártam, ott színötös voltam, mert nagyon alacsony volt a szint, míg jelenleg gimiben félévkor 2.82-vel zártak le 3-sra és azért a 2 nehézségi szint össze se hasonlítható. Emiatt nem elég a továbbtanuláshoz az, hogy milyen jegyeid vannak, mert nem fer, hogy az egyiket a tanárja agyonszopatja és a frissen vett anyagból másnap dogát irat vagy szarik bele és kiad év végén 3 feladatot ötösért, csakhogy le tudjon zárni. 🤷‍♂️
2023. febr. 18. 15:35
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!