Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Chill...
Nem kell ennyire rástresszelni, ha valóban jó tanuló vagy, akkor nincs miért kirúgniuk...
A végén írt dolgokat meg elkerülheted némi szűréssel.
Amúgymeg az a film, aminek a végén beküldted a linkjét, az milyen formában kapcsolódik ehhez a történethez? 🤔 Kajak érdekel
Az élet eldobása nem a legoptimálisabb.
A jóért meg tenni kell, az egy folyamat, aminek az eleje nagyon nehéz. És ha ott lenne az igazi, akkor ő biztos nem bántana, ha normális...
Én sem vántanálak, védenélek, illetve át kell programozni a mindset-et (felfogás, világkép), amit neked valaki nagyon rosszul épített fel
Hiába tanulok jól evekig ha az érettsegit ugy is elbaszom a stressz miatt és prosti leszek es egy strici fog leszúrni 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Meg a jegyek ugy sem szamitanak amiket evekig jol tanulok csak az erettsegi az igazsatalan hogy csak azon az egy napon dől el az egész életem
De hiába szerzek most 5öket azt az egyetemen ugy sem nezik csak az erettsegit azt meg a stressz miatt elrontom
Nem nezik az egyetemen milyen jó tanulo voltam előtte csak azt az egy napot
De a jó jegyeket se nezik amiket a közepiskolaban szereztem
Az altalanost meg vegkpp nem
De az erettsegit ugy is elrontom a stressz miatt es csak azon az egy napon produkalt teljesitmenyt nezik
Ez a baj hogy a jegyek em erdeklik öket csak az az egy nap amit stressz miatt elrontok
De arra az egy napra tanuljak? Azon az egy napon dől el az életem
Egy nap alatti tesztből döntik el az eletemet azt hogy előtte mil-en jó tanulo voltam azt le se szarják
De semmi ertelme jo jegyeket szereznem ha az erettsegit a stressz miatt elrontom
Nem nezik a jegyeket csak azt az egy napot hogy ott mit produkalok
1 napon dől el az eletem hiaba tanultam előtte 12 évig jól
Egy nap stresszen
Egy szaros teszten döntik el az eleted amit a stressz miatt ugy is elrontasz
De a jegyeknek kene meghatarozni uk azt hiaba szerzem 😭😭😭😭😭😭
Csak azt hogy egy ora alatt mit teljesitek arra dől el az eletem a jegyeket nem nezik amiket evekig szereztem
Igazsagtalan hogy egy elet munkaját teszem fel egy nap egyetlen orajara
Nyugodj meg édes, téged nők fognak bántani
És nők fognak megerőszakkolni/megdugni. :)
Ne pánikolj!!!
Van lehetőség pótérettségire.
Ha az sem sikerül, nem a világ vége, nézz körül, sok egyéb lehetőség van még a boldogulásra.
Einstein is megbukott érettségin, Edison meg fizikából, és látod, mi lett belőlük.
De miert csak azt az egy napot nezik az elwtemben a jegyeket meg nem? A stressz miatt ugy is elrontom
Es akkor hiaba szerzem az 5ösöket ha azt az egy napot elrontom a stresszmiatt mert az egyetemen nem veszik figyelembe a sok jó jegyemet csak azt hogy azalatt az egy nap alatt stressz miatt mit produkálok
Egy napra teszem fel az életem
A jo jegyeket meg le se szarják
8 év tanulasat teszem fel egy napra
A jo jegyeim az evek alatt pedig le vannak szarva az a lenyev hogy az alatt az egy ora alatt stressz alatt mit produkalok az alapjan döntik el életem sorsát
Hiaba szereztem evekiv jo jegyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!