Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/1283 anonim ***** válasza:
81%
Legközelebb tudnád Youtube élő videóban közvetíteni, ahogy hánysz, meg fosol? Kiemelkedő nézettséged lenne!
2023. febr. 11. 21:21
 152/1283 anonim ***** válasza:
100%

Na, itt aztán minden van :D

Az elején arról indul a vita, hogy a tini párkapcsolatok kategóriából azt szűröd le, hogy minden tininek alap a párkapcsolat, aztán elkanyarodik ez a cigi és a drog irányába, aztán elmondod, hogy b*zi vagy, arról is megy 1 kör vita és hogy a fiúkkal elvagy, a lányokkal nem tudsz beszélni, tegnap meg azt mondtad, körberöhögött az osztály. Aztán azt mondod, hogy koplalsz, mert 62 kilóval dagadtnak érzed magad, mostmeg az a baj, hogy nonstop hánysz és fosol.

1 a közös: egyiken se változtatsz, ittvagyunk már a 153. üzenetnél, kaptál rengeteg segítséget, idáig eggyel se kezdtél semmit, csak tovább sajnáltattad magad. +Már 1 moderátor is figyeli ezt a kérdést, ami szerintem nem véletlen.

Szóval vagy kezdjünk el szerintem elindulni valamerre vagy hanyagoljuk ezt a kérdést, mert ennek így sose lesz vége, csak a kérdező élvezi a figyelmet :D

2023. febr. 12. 08:30
 153/1283 anonim ***** válasza:
100%
Edit.: Most megnéztem jobban és moderátor nem figyeli, benéztem 😅
2023. febr. 12. 08:32
 154/1283 A kérdező kommentje:
Kérlek ne! Vegyetek komolyan! Gondolkodtam azon hogy az egészség kategoriába irok egy kerdést ezzel a hányás hasmeneses belhuruttla de tegnap mar a halálomon voltam es nem tudtam volna rendesen megszerkezteni ezert gindoltam ide irom mert annyira sürgősrn kellett, hánytam, fostam. Tényleg már az infúzió is szoba került. A bélhurut hány nap alatt múlik el? Az normalis ha még nem hatottak a gyogyszerek? Gondoltam akik itt vannak ismernek hogy milyen gyengecske vagyok lelkileg testileg es tudtok segiteni. Most tudom hogy nem szabad kepet mutatni a székletről, de ha nem változik akkor félek tényleg gondok lesznek. A sárga bélhurut még mindig van. A hidrosecnek mennyi nap után kell hatnia? Tegnap kettőt vettem be. A hanyas elleni kupnak? Mennyi idő kell ennek a betegségnek? Mennyi az az időtartam amikor már tenyleg vissza kell menni az orvoshoz mert nem erzünk javulást? Hány nap alatt lehet ebből meggyógyulni?
2023. febr. 12. 08:50
 155/1283 A kérdező kommentje:
Most tttem fel kerdesben ezt az egeszsegügyi gondot erre töröltek a kerdest. Nem fogjak fel hogy mekkora a gond! Az egesz csaladom hányik, fosik! Es most mgtettem hogy az egeszseg kategoriaba irtam! Es az emberek nem segitenek!
2023. febr. 12. 14:37
 156/1283 A kérdező kommentje:
Itt ezen az oldalon miert törik a kérdést ha vaki képpel illusztrálja az egészségügyi gondját? pl a székletről készít képet? már nem azért de fontos információ és a székletből sok mindent meg lehet allapitani, egeszsegügyi gondot! Akkor az orvosnak se mondjam? Az orvos ne kérjen vizeletmintát?
2023. febr. 12. 14:42
 157/1283 anonim ***** válasza:
100%

Itt te vagy az, aki semmit nem vesz komolyan, amit írunk. Ez már a sokadik kérdésed, összességében már több ezer segítő szándékú hozzászólás íródott. Ezekből te egyet se vettél komolyan. Akkor mi miért vegyük komolyan a rinyálásodat?

A jelek alapján pedig most is nagyobb volt a hiszti, mint a probléma. Ha annyira súlyos lett volna a helyzet, akkor nem küldenek el egy kúppal, meg egy gyógyszerrel, hanem infúzióra kötnek, és legalább 2-3 napra bent tartanak.

A gyógyszert meg addig kell szedni, ameddig az orvos írta. Lehet, hogy egy nap után hat, de lehet, hogy 3 vagy 4. Ez egyébként is rengeteg dolgon múlik. Kövesd az orvos utasításait, és ha a kúra végére nem javul, akkor elmondod az orvosnak. Ennyi. Nem kell itt óránként hisztizni.

Az pedig határozottan pozitívum, hogy nem írtál ki még egy kérdést. Senki nem kíváncsi a fosodra...

2023. febr. 12. 14:55
 158/1283 A kérdező kommentje:
De tudjátok pénteken hogy voltam? Mindent kihánytam ami csak bennem volt. Úgy hánytam hogy közben állva fostam össze a falat. Vizet alig birtam inni. Ma sem birtam meg semmit enni csak reszelt almát, egy banánt meg ropit. Es már 4. Az egesz csaladom fosik es hanyik. Azt mondtak virus belhurut. Belgyulladás. Valamit elkaptam. De komoylan kene venni mert mar olyat is kaptam ami pótolja a hasmenes közben eltavozott sókat, tápanyagokat.
2023. febr. 12. 15:27
 159/1283 anonim ***** válasza:
96%

Hányni akartál, rosszul akartál lenni, tessék, a jóisten megadta.

Akarsz még rosszul lenni?

Ja és a fizikai jóllétnek is feltétele a lelki jóllét.

2023. febr. 12. 15:28
 160/1283 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezed itt képekkel illusztrálva hogy béhurut e. Nem hiszel a dokiknak? Az ügyeletes orvosok sokat tapasztaltak, sok mindent láttak már. Ha azt mondták bélhurut akkor valószinüleg az. Mennyire vizsgáltak meg részletessen?

Azért a bélhurut, bélgulladás nem kis dolog. Elkaptatok valami vírust. Légy türelmes. Azt mondtad pénteken hánytál ki mindent, akkor kezdődött. Ilyen vírusnak több nap a lefolyási ideje, akár egy hét is. Irod hogy milyen keveset ettél, ilyenkor nem is kell több. Diétázni kell. Értékelem hogy most nem csokit meg ilyesmit ettél hanem próbálsz diétázni pl főtt alma, ropi. Sima vizet igyál, ne szénsavasat mért az is meghányat. Egyszerre ne egyél sokat mert visszajön. Vizet kicsi kortyokban.

2023. febr. 12. 15:38
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!