Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
"De nem érzitek a kettős mércét?"
Nincs itt semmilyen kettős mérce.
"Hogy hiaba tanul jólegy jó tanulo felenk lany évekig [blablabla...]"
Na, itt látszik, hogy a szövegértésed (is) nulla. Az, hogy 17 évesen még semmit nem tudsz a továbbtanulásról, nagy tájékozatlanságra vall.
Egyébként meg: többször már leírtuk, hogy NEM egyetlen napi formán fog múlni a jövőd. Csak te ezt sem fogtad fel. Most az újabb kattanásod az "egyetlen stresszes napon múlik az egész életem" dolog, mániákusan ezen pörögsz, és semmit nem vagy hajlandó megérteni. De ez nem újdonság. Először kezdted az ájulásfétises baromsággqal. Aztán jött az árja-ideológia, aztán a hányásfétis, a drogos baromság, most meg ez. Te soha nem tudsz átfogóan gondolkodni, mindig leragadsz egyetlen dolognál, jellemzően olyannál, ami rohadtul nem igaz, de te onnantól mindent annak rendelsz alá. Heteken keresztül fejtegeted, beleképzelsz mindent, aztán persze ha valaki rávilágít, hogy baromságokat írsz, észre sem veszed. Alig írtál olyat, ami ne lenne nettó baromság. Nem veszed észre, hogy ez mennyire gáz??
De a felvételire visszatérve (és #184 ezzel kapcsolatban hatalmas nagy baromságot írt): a felvételi pontok vagy a felvételi-tárgyakból írt érettségik pontjainak a duplázásával jönnek létre, VAGY az felvételi tárgyakból, és az úgynevezett hozott pontokból. Tehát az, hogy a te év végi eredményeid beleszámítanak, az csak egy lehetőség. Ha a felvételitárgyakból jobbat írsz, akkor azok automatikusan duplázódnak.
Ha pedig nem sikerül jól? Akkor megírod újra következő novemberben. Ha akkor sem? Akkor következő májusban. Ha akkor sem? Akkor következő novemberben. Stb, stb. Igen, persze, ezzel időt pazarolsz. De kvára nincs igazad abban, hogy egyetlen pillanatnyi stressz miatt szúrná el az ember a teljes életét. Az persze igaz, hogy meg kell tanulni a tresszt kezelni. De ez a munka során is így van. Nem mondom, hogy normális lenne, ha állandóan stresszben kéne dolgozni, de azért néha elő fog fordulni. Mit csinálsz, ha ilyen helyzetbe kerülsz? Hogyan vizsgáznál le egyetemen? Hogyan állnád meg a helyedet a mindennapokban? El kellene menned egy stresszkezelő tréningre. Úgysem fogsz, te ezek után is csak hisztizni fogsz, hogy mindenki mocsok, mert neked egyetlen vizsgán fog eldőlni az egész életed, blablabla... ismerjük már.
"Ha meg egy nagyon szexi, tanulast le se sz*ró, rossz jegyeket szerző csitri"
Csak a szokásos. Nem maradhat el nálad soha a mocskolódás. Csodálkozol, hogy mindenki utál? Mert én nem. Neked mindig muszáj gyűlölnöd valakit. Te mindig másra vetíted ki a sikertelenségedet és a frusztrációidat. Ne haragudj, te 17 évesen csitrizel másokat? Úgy, hogy agyilag még a 14-et sem éred el? Attól, mert te nem tudsz teljesíteni, még nem más lesz a hibás. De te ezt sem ismered fel, és persze megpróbálod más okokkal magyarázni. Nem. Te ennyire vagy képes, és mellette még lusta is vagy. Azt is, hogy te igénytelen vagy, szintén másra fogod. Nem, kérlek. Nem mást kell leszólni, amiért jól néz ki. Neked kéne igényesebbnek lenned. Te azt sem ismered fel, hogy az, hogy téged utálnak, az nem mások sara. Szidhatsz másokat, de te magad tehetsz arról, hogy nem kedvelnek. Tudod, akiket te agyba-főbe itt szidsz, őket azért kedvelik, mert kedvesek másokkal, és nem olyan utálatosak, mint te.
Egyébként meg élőben miért nem ilyen nagy a szád? Attól sírva menekülsz, ha valaki jó étvágyat kíván.
Az meg, hogy mi az átlag, szintén nem sikerült felfogni. Nem baj. De ilyen nulla gondolkodási képességekkel te ne álmodozz egyetemről. Egyelőre még egy normális középiskolát sem tudsz elvégezni.
"Valyon milyen osztálytarsaid lehetnek ha Detti jó tanulónak számít?"
Valami estis gyűjtőiskola. Ahová a lecsúszott alkoholisták szoktak betérni abban a reményben, hogy egy kegyelemkettessel átcsúsznak majd az érettségin. Mert a "rendes" iskolábúl kibukott. De ő egyetemre akar menni.
Anyám konkrétan azt mondja hogy megtiltja nekem mostantól az iskolaba jarast. Apukam meg asszisztál hozzá azzal hogy amikor anyam mondja a szöveget en meg mondom hogy szeretnék menni akkor üvölt is odacsap. Most mondta anyam hogy "pakoljál ki a taskadbol kis k*rva! Meg zabáljad meg amit elraktam!"
Szo szerint ezt mondta es mikor ellenkeztem akkor apam meg odacsapott hogy szépen beszéljé.
Es a szep idöbe sem enged ki
Azt mondja iskola nem jar ilyen rohadt k*rváknak mint én
Amugy anyam ilyenkor begyogyszerezi magat imovannal azt agresziv
Es a szep időbe sem enged ki pedig ugy kimennék
Azt mondja a suli r*banckepző es ne menjek (oke sok ott a p*csa de en attol meg nem vagyok az föleg hogy engem piszkalnak ott azok a lanyok)
És akkor még engem hibaztat azert hogy komoly összegtöl esik el a csaladunk ha nem megyek suliba.
De tudom hogy holnapra már meg fog enyhülni es elenged. Ilyen volt mar sokszor.
De anyam kiskoromba is csinalt olyat sokszor hogy üvöltött meg begyogyszerezte magat es aznap mikor kitombolta magat csak azt mondta hogy ma ne menjünk suliba majd szerzünk igazolast es adott a semmire nekünk egy algopirint. Az ő sajat tombolasa utan. Kb 6 eves korunk ota igy van. Emiatt ugy raszoktam az algopyrinre hogy csak azzal tudok elindulni otthonról es lefeküdni is. Nem kabitoszer csak gyogyszer amit muszaly bevenni. Szóval egesz kiskoromban ugy nőttem fel hogy anyam idegzetén múlik hogy megyek e aznap suliba vagy nem. Mert amikor kitombolta magat akkor sírt es sokszor a vallunkon sirt (az anyuka a sajat 6 eves gyereke vallan) hogy jajj de szeret minket es ne menjünk el suliba mert szomorú nélkülúnk es sirva örjöngött hogy ne menjünk. (Előtte bezzeg mikor tombolt meg ütött papuccsal) Erre adott egy algopyrint es lazarta az ügyet. De szerintem ezek a dolgok mind hozzajarultak ahhoz hogy pl en félek az emberi bőr érintésétől és az öleléstől mert engem soha senki nem ölelt meg csak anyam az is csak ilyen tombolások után sírva.
Sajnos most még nagyobb gondom akadt. Csütörtökre dogat kell irnom másodfoku egyenletből jgy hogy még eletemben nem lattam masodfoku egyenletet
A tanar nem magyarazott el semmit csak megmondta az oldalszamot a könyvben hogy azt olvasam el es keszüljek fel
Múlt heten vettek csak ugye en egesz multheten nem voltam a hanyas hasmenes miatt
Igazsagtalan hogy minden szexi lany fel van mentve matekbol csak en nem
Atlag szexi csaj akarok lenni
Kb fél osztaly fel van mentve matekbol
Hogy erjem el hogy felmentsenek?
Egy atlag csaj azert tud egyetemen ott lenni mert nem kellett matekbol erettsegeznie es igy könnyebb volt neki. Direkt betűteveszteni fogok hogy felmentsenek pl irasból. Egyetemre akarok menni. Mint minden szexi koleszos csaj mert egyetemen vannak a szexi lanyok es fiuk es en közejük akarok tartozni. Egy koleszban sokszexi lannyal akik pizsomapoloban maszkalnak.
Engem soha nem vesznek fel egyetemre mert matekbol is kell erettsegiznem es nem fog menni 😭😭😭
Igazsagtalan hogy egyetemen csupa olyanok vannak akiket matekból felmentettek mert nekik szerencsejük volt mert nem kellett erettsegizniük matekbol es igy könnyebb volt bekerülniük
Ha a fejem ütnem a falba vagy valami olyan serülest okoznek amivel agyilag bajom lesz? Vagy direkt szerezzek rossz jegyeket es tetessem hogy bena vagyok meg annal is jobban mint amennyire vagyok? 😭😭😭😭
Akinek nem kell matekból erettsegiznie mert fel van mentve az csak valaszt egy egyszerű himan tantargyat amiből erettsegizik es mar benn is van az egyetemen. Mas meg szenvedjen csak. Ez csak bizniszeles az orvosokkal hogy el tud e intezni egy felmenteses papirt es ezaltal egyenes utat ad az egyetemre. Igazsagtalan hogy akit matekbol felmemtenek annak egyenes utja van az egyetemre. 😭😭😭😭😭😭😭😭
Csak azert van ott a sok szexi csaj az egyetemen mert fel vannak mentve es igy könnyebben megcsinalták az erettsegit 😭😭😭😭😭😭😭😭
De ti nem irigyelitek azt akinek nem kell matekból érettsegiznie? Hogyan intezzem el hogy felmentsenek? Lehet direkt csinalom hogy betűtevesztek hogy felmentsenek irasbol
Mit kell valaszolni ilyen keresztkerdesre hogy felmentsenek? Illetve mit kell elirni? Pl ha bizonyos betűket mindig felcserelek akkor? Vagy csak kell egy jó doki aki szerzi a papirt? Mert az tuti nem eleg hogy rossz jegyeket szerzek
Lehet ha latjak hogy segg hülye vagyok hozza meg hülyesegeket kerdezek akkor adnak egy kivizsgalasra papirt ahol el lehet intezni a felmentest
De a pszichiatrian csinaltak iq tesztet is abbol miert nem derült ki hogy fel kene menteni? Meg egy csimo logikai tesztet csinaltak
Lehet el kellett volna rontanom őket hogy megadják a felmentést
De mit kell ahhoz produkalni hogy felmentsenek? Szerintem ezeknek a szexi lanyoknak cska jó a dokija akit kitömtek penzel mert az orvosok is tudják hogy miert előnyös a felmentes mert az egyenes út az egyetemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!