Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt kislánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/160 A kérdező kommentje:

#34 Mi beteg van egy természetes érzésben?

#36 Hát akkor nagyon félreértettél valamit, mert egy szóval sem mondtam, hogy én 5-10 év múlva gyereket akarok, ezt ki mondaná meg előre? Lehet az 15-20 év múlva is, vagy mondjuk 2, akár holnap. Arra akartam utalni, hogy egy 40 év feletti nővel már kockázatos lenne gyereket vállalni, ha esetleg majd valamikor akarnánk.

#37 Lehet. Vagy az is lehet, hogy szimplán csak szeretjük egymást, ebbe belegondoltál már?

#38 Mi vonz? A lány? Hmm... Lehet.

#39 Nem várnám el, és nagyon jól tudom, hogy lefeküdhetne velem azért is, mert nem akarja, hogy elhagyjam. De egy korombeli is lehetne ilyen, vagy egy korabelivel is eljátszhatná ezt, tehát sehova nem jutottunk előrébb ezzel a gondolatmenettel.

#40 Legyen neked igazad barátom...

2023. jan. 9. 22:56
 42/160 anonim ***** válasza:
92%
Huszonéves nőként mondom, gáz amit csinálsz. Nekem hányingerem lesz a gondolattól is, hogy egy kiskamasszal BÁRMIre is gondoljak. Az egy gyerek. Jezusom
2023. jan. 9. 23:09
 43/160 anonim ***** válasza:
92%
#41 De miért egy 14 éves? A kortársaid miért nem jók?
2023. jan. 9. 23:15
 44/160 anonim ***** válasza:
78%
Beteg dolog. Nem véletlenül bünteti a törvény.
2023. jan. 9. 23:18
 45/160 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, te magad írtad a 22-es kommentre, hogy "van némi valóság alapja". Vagyis nem kellesz a korodbeli nőknek, ezért (is) próbálkozol egy 14 éves lánynál.

Azzal meg ne bagatellizálj állandóan, hogy "egy korabelivel is eljátszhatná ezt". Itt most te akarod ezt eljátszani egy 14 évessel, 21 éves létedre, és ez nagyon gáz. Te felnőtt fejjel el tudod dönteni, hogy akarsz-e szexelni, ő 14 évesen (vélhetően) sokkal éretlenebb, sokkal naivabb, kihasználhatóbb, teljesen más az élete, a gondolkodása, nem tud ilyen téren felelős döntést hozni.

Nagy gondot jelent, ha 21 éves felnőttként egy 14 éves lányra csorgatod a nyálad. Ekkora korkülönbség most még rengeteget számít.

2023. jan. 9. 23:18
 46/160 A kérdező kommentje:

#43 Nem tudom, mert szeretem?

#44 Nem bünteti, itthon legalábbis.

#45 Van némi valóság alapja, tehát nem teljesen az van, amit mondasz, de közel jársz hozzá. Nem kelleni valakinek és nem találni valakit nem teljesen ugyanaz.

Amúgy miért mit akarok vele? Egy szóval sem írtam mit akarok vele.

2023. jan. 9. 23:29
 47/160 anonim ***** válasza:
91%
Nem érted hogy mindenki szerint beteg? Magyarázkodás helyett, inkább gondolkodj el ezen.
2023. jan. 9. 23:49
 48/160 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mit? Megvan a megoldás. Menj el egy pszichológushoz, kérdezd meg tőle, hogy ez normális-e, és ha azt mondja hogy az, akkor csináld. Hiszen ha normális, akkor csak biztatni fog, nem?
2023. jan. 10. 00:24
 49/160 A kérdező kommentje:
#48 Mármint azon gondolkozzak el, hogy a többség szerint beteg? Hát jó... De a többség nem feltétlenül reprezentálja a valóságot, ami beteggé teszi ezt bennetek az sokkal inkább etikai eredetű, mintsem valóság alapú, csak a saját normáitokat akarjátok rámerőltetni, amit tudtok mondani erről az egészről kb. az az, hogy egy 14 éves még tapasztalatlan, nem tud dönteni, tanul, én meg már dolgozom és megakarom dugni, ezért pedó vagyok. Miben mérjük a tapasztaltságot? Években? Vagy abban, amit átélt? Mitől lesz egy mondjuk 17 éves tapasztaltabb a 14 évesnél? A kora miatt? Mi van akkor ha az a 14 éves többet tapasztalt már annál a 17 évesnél is, akivel én összejönnék esetleg? Akkor is pedó leszek, mert a csaj ilyen 🤏 közel van a 18-tól?
2023. jan. 10. 00:38
 50/160 anonim ***** válasza:
81%
Azért pedó mert még fejlődésben lévő GYEREK , az érettség stb az meg csak hozzá adódik ahhoz hogy egy kisgyerekre izgulsz.
2023. jan. 10. 00:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!