Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lányt kislánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/160 anonim ***** válasza:
75%
Próbáld meg. De ne nagyon sírj, ha az apja és a haverjai ellátják a bajod.
2023. jan. 9. 20:18
 22/160 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a bajod véletlenül, hogy a korodbeli nők rád se bagóznak, ezért egy jóval fiatalabb, naiv lánynál keresel vigaszt?
2023. jan. 9. 20:25
 23/160 A kérdező kommentje:

#12 Tudom, hogy alig van tapasztalata, de igazából tapasztalatokat folyamatosan gyűjt az ember, lehet én inkább voltam otthon ülős típus, mint "éltem", de akkor már nincs sok tapasztalatom nekem sem, úgyhogy a tapasztalat hiánya nem feltétlenül befolyásoló tényező, persze lehet, ahogy sokminden más is.

#13 A pedofil a serdülőkor előtti gyerekekre izgul, azért azthiszem nem vak és látom, hogy nem egy serdülőkor előtti kislányról van szó.

#14 Nem keverem, az érv volt furcsa.

#15 De mi van ha neki éppen nem az a legnagyobb gondja? Ezt ismeretlenül nem tudod megmondani. Azt meg nem tudom, hogy meglennénk-e, ha meg sem próbáljuk.

#16 Igazad van. Feltéve ha azért jönnék vele, mert cukinak tartom.

#17 Mi van, ha egy huszonéves lány dob, mert én már családot akarok, ő meg még élni akar?

#18 Hát nem értem én sem. Furcsa egy illúzió ez a szeretet, nem? Mint, ha maga az ördög bocsájtotta volna rá az emberre.

#19 Igazad van.

2023. jan. 9. 20:28
 24/160 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem 3 gyerekes 40 éves anyukával kezdesz? Zavar, hogy máshol tartotok az életben?
2023. jan. 9. 20:31
 25/160 anonim ***** válasza:
22%

Hát az élni akarok szöveg a kedvencem:') meg a gyűjtsön tapasztalatot. És ha valakinek nem kell, mert nincs rá szüksége? Legalábbis az effajta életre.

Ez amúgy inkább személyfüggő. Ki milyen típus.

De nem is értem minek kérdezed te is, ha már eldöntötted?

2023. jan. 9. 20:32
 26/160 anonim ***** válasza:
10%
13-as vagyok. A pedofil 18 év alattiakra izgul, sőt a legtöbb pedofil pont a 13-16 éves korosztályban keresgél. Ha ezt 21 évesen nem látod be, akkor 50 évesen is ezen fogsz gondolkodni, hogy vajon miért nem akar veled az általános iskolás kislány járni.
2023. jan. 9. 20:32
 27/160 anonim ***** válasza:
77%

"#15 De mi van ha neki éppen nem az a legnagyobb gondja?"

Pont azt írtam, hogy vagy ezek a gondjai, vagy koraérett.

"Ezt ismeretlenül nem tudod megmondani. Azt meg nem tudom, hogy meglennénk-e, ha meg sem próbáljuk."

Tehát kiírsz egy kérdést, erre válaszként írom hogy nem ajánlanám, erre te hogy ha nem is próbáljátok, akkor nem tudhatjátok. Kérdem én: mi értelme volt így kiírni a kérdést, ha te már eldöntötted?

Egyszerűen máshogy gondolkodik egy 14 éves kislány, más dolgok érdeklit. Ha téged nem zavar hogy egy kiskorúval jársz, akivel nem tudtok beszélgetni másról, csak hogy "a Fanni milyen viccesen szólt be a tanárnak", tőlem aztán jöjj csak össze vele

2023. jan. 9. 20:39
 28/160 A kérdező kommentje:

#21 Hát... Nem én kerülök több évre börtönbe! 🤔

#22 Mi van, ha nem teljesen, de van némi valóság alapja?

#24 Ha 5-10 év múlva úgy döntök, hogy akarok gyereket, akkor arra azért a 45-50 éves már nem éppen alkalmas.

#25 Nem döntöttem el.

#26 A pedofil a védtelen, fejlettlen kisgyerekekre izgul, olyan kislányokra, akiknek még meg sem jött és halvány lila gőzük sincs, hogy mit tesznek velük. Ne hasonlítsuk össze az esetemet azzal, amikor pici gyerekeket erőszakolnak az akaratukon kívül!

2023. jan. 9. 20:44
 29/160 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező. Egy kiskorú GYEREKRE izgulsz. Kezeltesd magad.
2023. jan. 9. 20:54
 30/160 anonim ***** válasza:
93%

Ha 5-10 év múlva úgy döntök, hogy akarok gyereket, akkor arra azért a 45-50 éves már nem éppen alkalmas.

5 év múlva ő 19 éves lesz. Ő még akkor baromira nem fog családot akarni. Nem egy életszakaszban vagytok, kb semmi közös nem lesz bennetek. Máshol tartotok érzelmileg és az életben is. Ráadásul egy 14 évesnek ne az legyen az első tapasztalata, hogy te sürgeted a szexet. Tudnál várni rá esetleg éveket? Vagy csak rányomnád amit te akarsz. Nagyon nem vagytok egy szinten, inkább a korodbeli lányokkal próbálkozz, mert ez nagyon gáz.

2023. jan. 9. 21:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!