Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lányt kislánynak kell tekintenem? Ósszejöhetek vele? 21/F
Lelkileg, szellemileg még nem olyan fejlett, nincsenek tapasztalatai, hogy a számára megfelelő döntéseket tudjon hozni. Még gyerek, gyerekesen gondolkodik, gyerek problémák foglalkoztatják. Lehet, hogy imponálna neki, hogy hozzá képest egy felnőtt érdeklődését felkeltette, de párkapcsolatra még alkalmatlan, még nem kész.
Az apja helyében kicsit nagyon “elbeszélgetnék veled”, ha idő előtt olyan élethelyzetbe rángatnád bele a lányomat, aminek nincs még itt az ideje, ami megzavarná a testi-lelki-szellemi harmonikus fejlődesét. Neki nem az dolga, hogy randevúzzon egy pedofil hajlamú alakkal, hanem hogy zavartalanul megélje a bontakozó tinédzser korát, tanuljon, különórákra járjon, a korosztályával barátkozzon, fejlődjön, okosodjon.
#30 Mi van, ha én nem erőltetek rá semmit, hanem ő akarja?
#31 Gondolom élethelyzet alatt arra gondolsz, hogy teherbe ejtem. Azt egy korabeli is megteheti, azt viszont már nem tilthatod meg neki, hogy barátja legyen, vagy hogy mikor szexeljen. És lepedofiloztok, de fogadjunk nem tudjátok megmondani ti sem, hogy mi mikortól normális.
#32 Olyan vagy, mint azok az összeesküvés elmélet gyártók, akik Jeffrey Epstein-t lepedózzák, mert több lányt is megerőszakolt és bántalmazott... Akik többnyire huszonévesek voltak.
“#31 Gondolom élethelyzet alatt arra gondolsz, hogy teherbe ejtem. Azt egy korabeli is megteheti, ”
Nem, nem arra célzott agyaska. Hanem arra, amit előtte írtál, hogy azért nem jönnél össze 40 éves nővel, mert ha 5 év múlva meg gondolnád magad, és gyereket akarnál, akkor nem lehetne (amúgy lehetne). Tehát nem véletlen teherbeejtés a kérdés, hanem hogy te akkorra jutsz majd oda, hogy családot akarj. Egy 19 éves fiatal meg még nem akar családot. Én most vagyok 23 a gyerek gondolatától is rosszul vagyok, és a gimis osztálytársaim, akiknek gyereke lett olyan fiatalon mind szakítottak azóta a “szerelmükkel”, és 23 évesen egyedülálló szülők. Tudod kinek kell ez. És mivel közelebb vagyok korban hozzád megosztom veled, hogy egy normális huszon éves mit gondol a kamaszokról. Gyerekek, gyerekes én viselkednek és gondolkodnak. Naivak, egy egy beszélgetésnél több, vagy tanácsadás a tovább tanulással kapcsolatban nem normális. Akkora különbség van egy 14 és egy 21 éves között, hogy én simán büntetném. Undorító.
Tehát az a helyzet, hogy a korodbeli nők rád se néznek, ezért egy 14 éves kislánynál próbálkozol, aki életkorából adódóan naiv és talán még imponál is neki, hogy egy 21 éves férfi egyáltalán szóbaáll vele.
Ugye érzed, hogy ez nagyon gáz? Miért nem azon dolgozol, hogy megkeresd, mi az oka annak, hogy a korodbelieknek nem kellesz és azon próbálj változtatni?
"Mi van, ha én nem erőltetek rá semmit, hanem ő akarja?"
Mit akar, 19 évesen teherbe esni? Maximum akkor, ha te manipulálod, mert akkor ráfoghatod, hogy valójában ő akarta.
Ne kezdj ki egy 14 éves lánnyal. Ha mégis kikezdesz, remélhetőleg az apjának vagy az anyjának lesz esze és finoman szólva elküld téged a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!