Hogyan reagálna, ha 14 éves gyermeke magyar rovásírással a homlokára írná a nevét filctollal vagy hennával?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 12:59
1/15 anonim válasza:
Megkérdezném miért volt ez fontos és válasza függvényében mennék tovább.
De gondolom csak hecc. Majd lekopik.
2/15 anonim válasza:
Elvinném szakemberhez, mert 14 évesen nagyon nem normális homlokot akàrmivel is firkálgatni, hacsak nem mást heccből.
A homlokfirka úgy 6 évesen kifut..
3/15 anonim válasza:
Mi még oroszul tanultunk, és nagy poénnak tartottuk leírni a nevünket cirill betűkkel. Most rovásírást tanulnak a kölykök. Na és?
Hogy magára írja, az meg miért zavar? Minden gyerek összefirkálja magát. 14 évesen mondjuk már illik erről leszokni, de hát nincs kőbe vésett korhatár.
4/15 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy magadnál vagy, életem? De majd lekopik, ő baja.
5/15 anonim válasza:
Fiatalság, bolondság - ennyit mondanék.
6/15 anonim válasza:
Attól függ, miért csinálta. Valószínűleg csak heccből, ahogy előttem írta vki, fiatalság bolondság...
7/15 anonim válasza:
Sehogy. Baja nem lesz tőle, nem mindegy mit és hova irkál?!
9/15 Derjaderja válasza:
Szerintem nem zaklatna fel túlságosan, nem tudok rosszindulatú okot elkepzelni a hátterében.
10/15 anonim válasza:
Röhögnék, hogy milyen hülyeségeket csinálnak a fiatalok. Én is csináltam hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!